Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bir insanın güzel bir şey yapabilmesi için sıkılması gerekiyor. Yapıcak bişeyin olmamalı, evet, böyle düşünüyorum ben, yoksa yaratıcılık olmuyor. EA games in oyunları bu yüzden dandik mesela, tamam güzel motor, oyun da artistik bişiy, ama bi eksiklik var diyorsun her zaman, duke nukem 3d deki tad yok oyunda. O an anlıyorsun ki, o oyunu yapanlar sıkılmamış. Sıkılmak detayları getiriyor. Adam gidiyor siyah yere UNDER THE KNIFE yazıyor, bıçağın altından medpack çıkıyor, bunu kimse yap dememiş, adamın canı sıkılmış, yapmış. Duke nukem tabi bu. Ea games oyunlarında böyle şeyler olmuyor. Zamanında insanlar sıkıntıdan duvarları kapıları oymaya başlamış. Kış vakti, kar yağıyor, eve kapanıyorsun, adam alıyo bıçağı, oyuyo sağı solu, bi süre sonra oymacılık başlıyor, kar yağan ve televizyon olmayan dönemlere bi bakıyosun, oymacılık zirvede, adam tüfeğe bir motif işlemiş, sanki hayvanları vurmuşsun ruhu tüfeğe inmiş. Rusyada maket model inanılmaz ileride. E kar yağıyor, televizyon da bir yere kadar, dışarı çıksan, götün donacak, evde otursan, canın sıkılacak. Adam da alıyor, gemi modeli, oturuyor yapıyor güzel güzel. Sonra rusyada inanılmaz bir maket pazarı oluşuyor. Bi defa görünce tekrar gidesin toplayasın geliyor. Aslında zaman çok yavaş, yıllar uzun, sıkılacak çok zamanımız var. Ama nedense, bi türlü sıkılamıyoruz. Mesela ev ödevi var. Sıkılamıyorsun, ama canını sıkıyor. İkisi çok farklı şeyler. Canın sıkılınca ödev yapmazsın. Can sıkılması bir rahatsızlık, sıkılmak, yapıcak ilginç bir şey bulana kadar geçen boş süre. Arada fark var. Sıkılsam neler yapıcam. Ama ödevi bi veriyo hoca, canını sıkıyo, sıkılamıyorsun. Sonra, böyle haftasonları, 1-2 gün boş zamanın oluyo. Onları da team fortress 2 oynuyarak geçiriyorsun fırsat bu fırsat diye. Halbuki ben medic kostümü yapıcam. Daha eve-online cargo container yapıcam, planları bile var, bi kestirsem, olucak, ama sıkılamıyorum ki. Zamanı dondurmak ve saatlerce bir odada oturmak istiyorum. Şöyle 1-2 gün, hiç bişi yapmadan durmak istiyorum. Çok özledim sıkılmayı. Hiç bişi yapmamak da bir şeydir, özlenebilir, özlüyorum. Atölye açtım, pazar tekkede, bi tanıdığın poligonunun bir bölümünü ele geçirdim bir nevi. Pazar tekke ama. Eşyaları yolladım, ama daha açamadım. Çünkü yol 1.5 saat. Tramvay ile gidiyosun, bi de en kalabalık saatlere düşüyorum ben hep. Poligon tamamlansın, ben de atölyeyi aktif hale getirecem. Çevre zaten sanayi, çok daha rahat olucaktır bir şeyler yapmak. Her parça için karaköye gitmek yerine her parça için tramvaya biniceksin. Aslında menzili uzun bir elektrikli motosiklet alsam, 1100 wattlık olanlar hızlı da baya, orada çok rahat kullanılır. Ama ertesi gün bir yere geçirebilirim. Danimarkaya gittim bu arada bu tatilde, aabi herkez ot içiyo. Ot kokuyo yollar falan, öğrendim artık sigara kıyaksa 10metreden anlarım. Sabah çok bişi yok ama akşam olunca kafelerin kapısının yanında yeteri kadar durursan kafa 50 olabilir. İçeri girersen 1000 olur. Hızlı geçmeye çalışıyosun kafelerin yanından. Magic shroomlar var. Onları da içiyorlar. En son yasaklanıcaktı ama. Halisülasyon gördürüyor. Böyle snack machine denilen otomatlar vardır ya buzdolabı böyle para atarsın bi aparatın üstünde durur ürünler, aparat dönünce bölmeye düşer oradan alırsın. Onun gibi şeylerde satılıyor bu shroomlar. Bong aldım, şu ot çekmek için kullanılan. Camdan böyle çok sevimli. Her tarafta çük var, dükkanların içinde 5 metre ilerleyince sex toys kısmı başlıyor, her dükkanda var böyle bir bölüm. Çükler memeler gözünü de kaçıramıyosun bi süre sonra aaaabi adam meyve şeklinde yapmış dizmiş bir de dik dürüyor. Red light olayını biliyosunuzdur. Bu sokağa da girdik, hem de annemle falan, annem kızlar güzelmiş ya dedi, valla insanlar zaten genelde bakmakla yetiniyordu. E turistik mekan, pahalıdır. Çok fazla çinli, japon vardı o sokakta. Kokain de izne bağlı olarak serbest. Kokain terazisi aldım elektronik, 0.01 hassasiyetinde, bi tanıdığa bişi ölçmesi için lazım. Bak ne kadar işe yarıyo kokain. Teraziyi aldığım adam kokainciydi, çekiyodu adam resmen, elleri falan titriyordu, genç de böyle, üzüldüm bir nevi, panik böyle, gitti terazi yerine kutusunu getirdi yanlışlıkla, sonra teraziyi getirdi ama kutunun içindeki pilleri bulamadı bi saat. Uzak durun kokainden, HEY KIDS, STAY AWAY FROM DRUGS! Konu dağıldı. Toparlamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Geçen gün portakal yiyodum dedimki"portakal yiyorum". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Demek ki oynadığın oyunlardaki "Action: Eating orange" gibi şeylerden birisi bilinç altına girmiş, o an yaptığın şeyi seni izliyen insanlara bildirme zorunluluğunu hissetmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hııı ııı şey ocakta yemeğim kaldı bi dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 "Action: Going to kitchen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Falloutu, tormentı falan yapan adamların günlük benzeri yazıları var onları bulabilirsen oku. Sıkıntı değil herşeyin kaynağı, bazı insanların hayal gücü geniş işte. Bide eve ekmek götürme derdin varsa illaki yaparsın bişeyler. Senin öyle bi derdin yok, ondan bişey yapmak için sıkılmayı bekliyosun. Ayrıca Hollandaya gittin dimi? Danimarka yazmışsın ama? Herşey gibi otun da fazlası zarar, kokain mokain zaten aman diyim. Aferim uzak dur onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hollanda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 action! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya chem BI GET YA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben mesela bu yazıyı okudum uyuşturucuya alıştım ne yapacağım şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 chem danimarkadan aldıgın tek kokain terazisimi kafa guzel gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 çok severek okudum çok etkiledi beni yazı long live chem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hayır çük aldım bi de:b lol Arkadaş için warhammer modeli aldım 2 tane, işte ot lülesi aldım, bisikletlerde falan kullanılan gece motora binerken arkadan geçirmesin diye bele takılan şu parlak kuşaklardan aldım, bonsai ağacı aldım 2 tane tohum halinde, yetişmelerini bekliyorum, pek seviyorlar adamlar bitkileri. Kaşar aldık bi de 3 tane falan ama bitti, hakkaten güzelmiş adamların peynirleri falan. (çük almadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Chemical kötü arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 chem paticik figürü yapsana süper olur (nasıl bişey bulmak lazım ama önce.. mancınık çok iyiydi ondan dedim iyisin bu işte eki eki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 niye üstüne gidiyosunuz sürekli chemin anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 banyoda ve tuvalette aklın farklı calısmasının mantıgı o dıger turlu devamlı gunluk dusunceler ıcınde oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 uyurken gezenlerdensin dimi kemıkıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben çok sıkılıyorum son günlerde, bekle beni nobel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yazı başta sıksada cok etkileyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 chem sıkılmış ama iyi olmuş valla içimi rahatlattın. şimdi sınava çalışmayı bıraktım sıkılıyorum evde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 18 senedir yemek yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 chem bana o ot lülesini satarmısın? bir deneyde kullanıcamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar