Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Şimdi tekrar köklü istekli ve güzel bir dönüş yapmak istiyorum. Yeni bir karakterle devam edip şu oyunun tadını çıkarmak istiyorum Seçeceğim ırk Minmatar, bir sürü nedenim var bunun için ama en onemlisi pek kanım ısındı agalara. Önceden bir karakterim vardı, hala duruyor olmalı. 1-2m skill point bide biraz para vardı, En son caldarinin kamyonu Badger 2 di sanırım onu kullanabiliyordum, ayrıca ospreyle deli maden kazabiliyordum - miner 2 kullanıyordum sanırım -. Şimdi ben eski karakterimi silmeyip, onu tamamen ticari amaçlar için kullanmak istiyorum. Ve bu tip oyunlarda Emir kulu olmayı çok sevdiğimden pati ahalisinden " ozi kak gel 2 maden kaz şurda bana " "ozi bi yük var yardım gelcen mi" şeklinde yardımlar bekliyorum :p yapar mısınız ki? Birde güzel güzel para kazanmak için ne yapmak lazım? Level 3 görevi demeyin gidip görev yapmak aşırı sıkıcı geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 maden yaz işte charda varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 da nerde nası yapıcam? ne kazıcam kazdığımla ne yapıcam? bide tek olmasam, etrafımda insanlar olsa konuşsak etsek sizin küçük ameleniz olsam kamyoncunuz olsam hıııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 low sec de yapmazsan mining para kazandırmıyor sanırsam 1 2 turk corp u var bildigim kadarı ile onlarla irtibat kur miner alırlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Low sec para kazandırmıyor asıl ,en iyi para high sec de trit eğer 0.0 da arconor/bistot/crokite kazmıyorsan trit 3.5iskye vurmuş haberiniz yok sanırım B)- Suark aç minmatarını learningleri çalışırken caldari ilede maden kazıp az buçuk para yaparsın nickini pmlersen ben sana iş çıkartırım ,git şurdan şunu al gel /şunu götür hesabı.hatta ve hatta araya karışık salata mission mining bile ayarlarız ,Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Lvl 4 agentlar en iyi para kazanma yolu,yok sec status yetmiyorsa(benim gibi),düşük sec statuslu 0.0 sistemlerde ratting olduça iyi kazandırır. Onun dışında high sec piracy,suicide hauler ganking belli bir şans faktörüyle çok kısa zamanda bol bol isk kazanmanızı sağlar :D.Bizim corpda mesela bir adam var,suicide gankingle 16b filan yapmış zamanında şimdi rahat rahat pvpsini yapıyor,2 günde bir ratting işkencesine girmeden :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 lvl 4 agentlar super para kazandırıyor yalan yok ama super de skill istiyor o missionlari yapmak bide iyi fitlenmis gemi high secde yapiyorsan arada wreckleri lootlayan heriflere de katlanman lazim =) bide minmatar acmis arkadas galiba isin cok bastan soliyeyim minmata oyundaki en iyi pvp class i belki ama cok sikill istiyor bazi gemiler shield bazilari armor tank oluyor iyi navigation skilleri lazim bunun yaninda missile drone anlayacagin olme essegim olme =) caldari ac missile shield skilleri kas derim ben sonra yavas yavas minmatar kasarsin caldari ile para kazanmak da kolay =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 şimdi ratting, hauling bunlar ne bi açıklama alsam =) taşımacılık en sevdiğim oldu şimdi, bu arada blueprint+madenler yeterlimi gemi yapmak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ratting = beltlerde npc avlama ,hauling=taşımacılık yani senin yapmak istediğin iş Gemi yapmak için blueprint+ maden yeterli teorik olarakta sen yinede yapma ,ciddi Üretim yapmak için production efficiency lvl 5 tavsiye edilir ,yoksa 25% le 5% arası mineral kaybın olur üretimde birde blueprintlerdede material research yapılmış olmasına dikkat edeceksin,hiç material research yapılmamış bir bpo da 10% mineral kaybı demektir.BPc lerde 15-20 civarı ME yetrlidir gemiler için Edit: Sen madenlerini kaz biriktir bir ara ben gelir refine ederim,bir kayıpta ordan olmasın kendim refine edecem diye. edit 2: Senin karakter 2004 yılından kalma ,nasıl oluyorda 1-2m skill point oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 kapalıydı account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sevdigin isi yap o zaman yoksa bu oyun baya sıkıcı geliyor bi yerden sonra... tasımacılık istiyorsan en buyuk gemi freighter gereken skillere bak tasımacılıgın en son noktası o : ) kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 greighterlar mission taşımacılığı için biraz fazla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ilk işimi verdi bugun jagd saolsun =) ıkı kere gıtgel yaptım ufak hesap hatasından dolayı =) 38 jump :p ama gayet eglencelı ve karlı oldu bole ıslerınızı yollayın arkadaslar bana. low sec olmasın bide parayı peşin atın ki kargoyu alabileyim - birazda bana pay bırakın tabi :p - yeter. Siz uğraşmayın ben taşırım heheeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bir npc corp a standing arttırıp lvl4 taşımacılık görevlerini yap o zaman. Lvl 4 courier missionlarda max 5k m3 taşıtıyo normal bi endüstriel gemiyle rahatça taşırsın. 1m3-5000m3 arası bazen ayni sistem içi max 5-6 jump a yolluyo, min 600 max 1200 civarıda loyality point veriyodu benim lvl4 q18 ajan 0.8 secde. Taşımacılık ile ilgili görevlerde loyality puanları arttıran 2 skillbook u lvl4 lesen heralde 2000 e yakın lyp alırsın güzelce kazanabilirsin yani.Hızlı yaptıgın icin 15 görevde bir birde storyline alırsın oradanda büyük ihtimal bi +4 implant verir mis. Oyunu afk modda oynamak icin bu yöntem güzel,yoksa bayarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sadece taşımaclık veren ajan tipleri; Archives Distribution Manufacturing Marketing Storage http://eveinfo.com/npcdivisions/ Arada bazen kill mission veriyolar atlarsın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yakinda capital freighterlar cikacakmis, ona hazirlik yapabilirsin mesela :D jump yapabilen uzay kamyonu... Va$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ama siz iş verin ööle sevmiom ben npc felan. =)))) kamyoncu corpu yokmu yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Endişelenme suark bende iş çok yalnız ilk günden korkup kaçmayasın diye hepsini birden söylemedim :D ,yalnız iki sefer yapmışın ona üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 daha da kotusu 10k super conductor aldım ben mal gıbı =) kalan 5k yı satıcak bı yer buldum ama =)). bide yolda 0.5 de kilitlediler falan bi aksiyon oldu kendi çapımda korktum vurmayın abıler dedım =)) cok zevklı ya kar edeyim bole hep yaparım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ne alıp satıyosunuz yahu? bende 0.0da kitlenince haule charla alıp satıyım barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 suark ikinci parti kargolar hazır güzergahı yolladım ,kolay gelsin. cüce bana superconductor lazımdı üretim için suark bi koşu alıp geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bu akşam veya yarın giricem oyuna yaparım ikinci partiyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Kaç para alıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 valla veren kaç verirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Nasıl ya jump bası fiyat yokmu? Mesela son işinde kaç jump yaptın kaç para aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar