KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 evet Iced Earth, etrafımda bu grubu dinleyen çok arkadaşım vardı eskiden beri fakat ben bi kere bile dinlememiştim.. Geçen gün bi arkadaş watching over me parçasını zorla dinletti ve hala dinliyorum bu msjı yazarken bile :) nedir bu grubun başta dinlemem gereken best of listi? sıralarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bütün şarkılarını dinlemiş kadar olmuşsun zaten. Hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 melancoly , i died for you , a question of heaven heralde ben de pek bilmem ama bunları bildiğime göre bunlardır dinlenecek şarkıları diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bi de ghost of freedom asıl. lakin ekmek in dediğinde doğruluk payı var. ama bir de demons&wizards dinle blind guardian ile birlikte yaptıkları 2 albüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 +when the eagle cries var dinlenesi olan. bi de blood on my hands dinle. gerçi o demons & wizards şarkısı. ama zaten d&w'nin grup elemanları da blind guardian + iced earth'ten oluşuyo. yabancı bi tarz hiç sayılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hmm olabilir.. sanırım bulabilirim albümlerini.. şarkı albüm ismi verirsen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Question of heaven i Matt Barlow'dan dinlemeni tavsiye ederim(ben alive in athens versiyonunu tercih ediyorum). Daha sonra When The Night Falls, Dark Saga, Slave to the Dark parcalariyla birlikte Horror Show albümünü tavsiye ederim. Albüm ismide istemissin, verdigim parcalar icin Alive in Athens albümünü indirmeni tavsiye ederim, albüm versiyonlarina tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bunalti.com ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 album olarak ilk Alive in Athens'i edinirsen, grubun bir ozetini cikarmis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Zaten Alive In Athens'i özümseyebilirsen kendini şanslı belle bence. Öyle bir konser albümü ve o yükseklikte bir çıta bir daha üretilemez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 The Dark Saga albümünü baştan sona tavsiye ederim. Iced Earth ün en toshacklı albümlerinden biridir kendisi. bi arkadaş başlarda zaten hepsi aynı demiş, kesinlikle katılıyorum. zaten IE tarz olarak power metal falan diyolar da yalan o. Iced Earth bildiğiniz "cıgı metal" yapıyo. :D *tamam, tamam vurmayın. ah acıyo! vurmayın lan!!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Adamlar sadece soz yaziyo, beste ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evet.. dinledim bi kaç önerdiğiniz şarkıyı dediğiniz gibi besteler yakın birbirine.. farklarını anladığım an bitiririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Aynen öyle, şarkıların riffleri falan The Dark Saga'dan sonra hep birbirine benzemeye başlıyor, ayrıca When The Eagle Cries bilindik amerikan milliyetçisi şarkıdır da, siyaset yasak, o yüzden birşey demeyeyim, açın klibi izleyin. İlk 2 albüm dışında açıp dinlemiyorum 2 senedir. O da nadiren zaten. Kadıköy'de Game On diye bir netkafe var, bir ara dota atmak için birkaç arkadaş gitmiştik, 5 tane mattağlci genç bağırıyordu AY DAYD FORYU AÇSANA ABİĞĞĞĞĞ diye sahibine. Matthew Barlow iyi vokaldir vesselam da, o da freedom amerika cart curt olaylarına kaptırdı şu an polis memuru, polis grubu kurmuş hatta kendine, resmini bulabilirsem koyayım. Richard Christy var Horror Show'da, o da güzeldir vesselam. Saç sakal gitmiş gg olmuş amca: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 evet birkaç sene önce Georgetown PD ye katılmak içün Iced Earth ü bırakmıştı kendisi ve o beline kadar gelen saçlarını kestirdi diye az küfür etmemiştik kendisine. mart ya da nisan ayıydı sanırsam, internette gezinirkene Matt Barlow un müziğe geri döndüğünü okudum, Danimarkalı bir power metal grubu olan Pyramaze ile albüm çalışmalarına başlamış kendisi. 2008 in başında beraber ilk albümleri çıkacakmış. özlemiştik yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar