Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Watching Over me

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

evet Iced Earth,
etrafımda bu grubu dinleyen çok arkadaşım vardı eskiden beri fakat ben bi kere bile dinlememiştim.. Geçen gün bi arkadaş watching over me parçasını zorla dinletti ve hala dinliyorum bu msjı yazarken bile :)

nedir bu grubun başta dinlemem gereken best of listi?
sıralarsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Question of heaven i Matt Barlow'dan dinlemeni tavsiye ederim(ben alive in athens versiyonunu tercih ediyorum). Daha sonra When The Night Falls, Dark Saga, Slave to the Dark parcalariyla birlikte Horror Show albümünü tavsiye ederim.

Albüm ismide istemissin, verdigim parcalar icin Alive in Athens albümünü indirmeni tavsiye ederim, albüm versiyonlarina tercih ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

The Dark Saga albümünü baştan sona tavsiye ederim. Iced Earth ün en toshacklı albümlerinden biridir kendisi.

bi arkadaş başlarda zaten hepsi aynı demiş, kesinlikle katılıyorum. zaten IE tarz olarak power metal falan diyolar da yalan o. Iced Earth bildiğiniz "cıgı metal" yapıyo. :D

*tamam, tamam vurmayın. ah acıyo! vurmayın lan!!*
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle, şarkıların riffleri falan The Dark Saga'dan sonra hep birbirine benzemeye başlıyor, ayrıca When The Eagle Cries bilindik amerikan milliyetçisi şarkıdır da, siyaset yasak, o yüzden birşey demeyeyim, açın klibi izleyin.

İlk 2 albüm dışında açıp dinlemiyorum 2 senedir. O da nadiren zaten. Kadıköy'de Game On diye bir netkafe var, bir ara dota atmak için birkaç arkadaş gitmiştik, 5 tane mattağlci genç bağırıyordu AY DAYD FORYU AÇSANA ABİĞĞĞĞĞ diye sahibine. Matthew Barlow iyi vokaldir vesselam da, o da freedom amerika cart curt olaylarına kaptırdı şu an polis memuru, polis grubu kurmuş hatta kendine, resmini bulabilirsem koyayım. Richard Christy var Horror Show'da, o da güzeldir vesselam.

Saç sakal gitmiş gg olmuş amca:

Sosyal ağlarda paylaş

evet birkaç sene önce Georgetown PD ye katılmak içün Iced Earth ü bırakmıştı kendisi ve o beline kadar gelen saçlarını kestirdi diye az küfür etmemiştik kendisine.

mart ya da nisan ayıydı sanırsam, internette gezinirkene Matt Barlow un müziğe geri döndüğünü okudum, Danimarkalı bir power metal grubu olan Pyramaze ile albüm çalışmalarına başlamış kendisi. 2008 in başında beraber ilk albümleri çıkacakmış. özlemiştik yahu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...