Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ehah 25+ nedir ya. "Eski müzik"miş, klasik müzik dinleyen olmaması lazım o zaman, bayağı eski müzik zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Leath said: olabilir, duygularini bir sekilde muzik araciligiyla ifade edebiliyorsa kabul et veya etme muzisyendir. sakıncalı ve çok tartışılır konulara giriyo olay,bence buradan devam etmeyelim :) Echoes said: rock müzik severim,iyi de bir dinleyici olduğuma inanırım ama blues ve jazz hakkında bilgilerim çok az ama duyduğum veya denk geldiğim zaman zevkle dinliyorum...hatta dinlediğim rock gruplarında büyük etkilerini görüyorum.. kısacası bana verebilecek tavsiyesi olanlar var mıdır? Arkadaşın birisi bol bol ilk sayfada yazmış isimler.Foruma labadanak ortadan dalmayın pls ;) Eppur si muove said: Eh bu durumda her duygu içeren (müzik sinema farketmez vs) her şey komplike olabilir. Duygular gibi subjektif bir olaydan girip de nasıl komplike diyebiliyorsun? Burada objektif bir konudan bahsediyoruz kökeninden ve müzikal içeriğinden, sana göre komplikedir bana göre değildir duygu olarak. Neyin kavgası ki bu?:) Olayın çalım,icra etme kısmındaki duygulardan ve çalım açısından hissedilen komplike olaylardan bahsetmiş sanırsam.Yani aslında olay basit; el + parmaklar + beyin + müzikal bilgi + alete hakimiyet + duygu = müzik gibi bişey demiş.Buda neticede komplike oluyo binevi.Yani kısaca tanım gibide bişey bu,sana göresi bana göresi olmuyo pek :) Hissetmeyen bi adamda,öyle notaya bakarak yada 3-5 ezber cümle ile çalabilir parçayı.Ama adam hisseder ve yapar,aradaki farkı sende hissedersin,gözle görürsün,"offf neyaptı öyle beh,cümleye bak" dersin haz duyarsın.Duygulu çalmak,duygusuz çalmak farkı olayı komplike olan.Olayı sadece hissedebilmek komplike değil yani.Komplike oldu neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 blues u dinlemesi de kolay çalması da kolay ama bu şahaneliğine engel teşkil etmiyür. ha kolay yapı ile enteresan, değişik bir şey yapmak ZOR bir şey denebilir, ama komplike değil. komplike başka bişi. hellhound sen melvin taylor u nerden biliyon ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 horas said: blues u dinlemesi de kolay çalması da kolay ama bu şahaneliğine engel teşkil etmiyür. i told ya'! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Dev said: Eric Claptondır , SRV'dir insan değil onlar Bu kısma katılmadan edemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 şunu söyleyeyim, 25+ yaş olayıma saçma diyen ve sadece bu lafa odaklanıp tartışma çıkartanlar en az o kadar saçma bir tartışma çıkartmışlardır. tamam geri alıyorum lafımı. blues'un yaşı yoktur. 12 yaşında kişiler bile deli blues dinleyicisidir. oldu mu? olmadı. çünkü gene 12 yaş diye bir sınırlandırma koymuş oldum, di mi... neyse, blues hakkında bilgi vermiş kişilere teşşekkür ediyorum. güzel bilgiler ediniyorum. onun dışında boşu boşuna alakasız tartışmalara girmeyelim burda. ne diyorduk efendim, evet, blues... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben sana direk led zeppelin, janis joplin, john lee hooker, eric clapton derim ben de cok severim blues. hatta blues brothers filmleri cok guzeldir. kesin izle bi 76da(galiba net hatırlamıyorum) bide 2000 de cekilmişleri var. janis joplin sesi muthiştir... bide keb'mo bi dinle am ı wrong die bi sarkısı var muthiştir... edik: ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 16 yaşımdayım ve aman tanırm blues dinliyorum aaa. Valla cok keyif alıyorum. sana da blues traveler öneririm cok keyifli şarkıları vardır. hatta sana birtane önereyim :-D mızıka bölümüne hastayim bu parçanın. not: şarkının adı youtube da yanlış verilmiş orjinal adi maybe I 'm wrong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya ben led zeppelin olayına takıldım. bildiğim kadarıyla led zeppelin gayet hardrock grubudur.bir iki şarkısı dışında(since ive been loving you, 3. albüm ve aklıma gelmeyen bi iki şarkısı daha ) gayet sert ataklar hızlı sololar tutkulu çığlıklar falan vardır.eric clapton un herhangi bir şarkısında bonzo atağı gibi birşey düşünemiyorum.yani tamam hardrock grubu değildir belki ama kesinlikle blues grubu da değildir (yanılıyor olabilirim aydınlatırsanız sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 horacegoesskiing said: hellhound sen melvin taylor u nerden biliyon ki :) senden :D (arada bir ise yariyor forumlar evet :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 15 yaşındayım blues dinliyorum ama geniş zaman da bilgi verebileceğimi sanmıyorum sadece dinlemek kısmı ilgilendiriyo beni dinlememde katkısı bulunan nuki ve şuan nickini yazmaya kasamayacağım yukardaki BALONLU ekin arkadasım(bi sure sonra balonu görünmicek belki ama işte led zeppelin den bahseden)insanlara teşekkür ediyorum sonradan yine müzik zevkime müdahale etmiş ve pozitif yünde ilerlemesini sağlamış dev nickli arkadasımıza da burdan teşekkür ediyorum edit: bu sydığım insaların hepsi 25 yasından küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 @psych led zeppelin için ben blues rock diyorum. ilk iki albümü hatta üç albümü blues rock'tır diyorum. ileriki albümleri belki hard rock olabilir 4'ten sonrasını pek sevmem de dinlemem de zaten. ama yani bu ilk üç için , hatta ilk üçün tamamı için kesinlikle blues rock diyorum ben. arkasındayım eheh :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 psychedelica said: ya ben led zeppelin olayına takıldım. bildiğim kadarıyla led zeppelin gayet hardrock grubudur.bir iki şarkısı dışında(since ive been loving you, 3. albüm ve aklıma gelmeyen bi iki şarkısı daha ) gayet sert ataklar hızlı sololar tutkulu çığlıklar falan vardır.eric clapton un herhangi bir şarkısında bonzo atağı gibi birşey düşünemiyorum.yani tamam hardrock grubu değildir belki ama kesinlikle blues grubu da değildir (yanılıyor olabilirim aydınlatırsanız sevinirim) tabiki led zepp blues grubu degildir ama blues olmasaydi led zepp de olmazdi,hatta hic olmazdi,butun riff ler,analog ayarlarindan setup i na hep blues tonlari vardir,hardrock hic denilmez ama karistirdin sanirim hardrock degil yani alakasi bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 en tehlikeli srv videolarindan birini koymussun kingpin terazine abandim dostum, +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bişey değil dostum, herzaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=v5Recd6Us9g şöyle ilginç bbir dazed and confused yorumu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar