BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bakalım bunu kaç kişi biliyordu; meğer Skara Brae [UO'daki bir şehirdi hatırlarsanız] ingilterenin kuzeyindeki adalardan birinde bulunan ve ada için en eski yerleşim yeri kabul edilen [5000 yıllık bir geçmişi var] bir yerin adıymış, yani gerçekte de böyle bir yer hala var =) dün akşam ingilterenin tarihi ile ilgili bir belgesel izlerken öğrendim ve dumur oldum biraz :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Esas cove varmı beni ilgilendiren o. Varsa taşınabilirim yane :-))))[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Minoc kesin amerikada bi yerdir şehir yada kasabadır :) Çünkü vaktinde oralarda arizonada falan altın ararken çok maden şehirleri kurulmuş :) Ama genede en klas şehir Trinsic abijim :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bilmem bende fedaykin gibi dusunuyorum eger vesper i biliosaniz bende tasinabilirim oraya yani ben dunyami vesperde gecirirdim bea ( tabi taa o eski ultimalarda bittiim bi muzik vard bucs den in muzigi ah ah)[hline]Basda guclenelim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 soyle duzelteyim eski ultimalar deil :) esiden oynarken cok guzel gelirdi sonra bucsdan baska ses duymamaya basliyinca :) ozelligini kaybetti ondan seeey ettiydim.[hline]Basda guclenelim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: BlackRose, 05 Şubat 2003 10:03 tarihinde demiş ki: bakalım bunu kaç kişi biliyordu; meğer Skara Brae [UO'daki bir şehirdi hatırlarsanız] ingilterenin kuzeyindeki adalardan birinde bulunan ve ada için en eski yerleşim yeri kabul edilen [5000 yıllık bir geçmişi var] bir yerin adıymış, yani gerçekte de böyle bir yer hala var =) dün akşam ingilterenin tarihi ile ilgili bir belgesel izlerken öğrendim ve dumur oldum biraz :) ben biliyordum,hatta kafama takilmisti richard garriot paranoyaklik yapip niye herseyi gercek dunyaya benzetmis diye[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 http://www.stonepages.com/scotland/skarabrae.html http://www.orkneyjar.com/history/skarabrae/layout.htm[hline]This Cat Scratches Free. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bütün pepelek biliyor[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 evet zaten o dediğim adalar orkney adalarıydı adını hatırladım şimdi =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hmm osi bölümüne hiiiiç bakmadığım için görmemişim =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: AngelFire, 05 Şubat 2003 10:26 tarihinde demiş ki: bilmem bende fedaykin gibi dusunuyorum eger vesper i biliosaniz bende tasinabilirim oraya yani ben dunyami vesperde gecirirdim bea ( tabi taa o eski ultimalarda bittiim bi muzik vard bucs den in muzigi ah ah)[hline]Basda guclenelim. http://skyways.lib.ks.us/towns/Vesper/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ilngiltereye kasmayın bence hiç Türkiye'de var zaten o şehir Sakarya Bre adında[hline]barbie'nin apış-arası için tık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 nujelmden ala tatil şehiri olamaz ora nerde bilen varmı :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 serpent daime rulez :P ikinci olarak trinsic ötesi bayar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.