BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bakalım bunu kaç kişi biliyordu; meğer Skara Brae [UO'daki bir şehirdi hatırlarsanız] ingilterenin kuzeyindeki adalardan birinde bulunan ve ada için en eski yerleşim yeri kabul edilen [5000 yıllık bir geçmişi var] bir yerin adıymış, yani gerçekte de böyle bir yer hala var =) dün akşam ingilterenin tarihi ile ilgili bir belgesel izlerken öğrendim ve dumur oldum biraz :)
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Esas cove varmı beni ilgilendiren o. Varsa taşınabilirim yane :-))))[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Minoc kesin amerikada bi yerdir şehir yada kasabadır :) Çünkü vaktinde oralarda arizonada falan altın ararken çok maden şehirleri kurulmuş :) Ama genede en klas şehir Trinsic abijim :)[hline]Her oyun bittiğinde $ah ve Piyon hep aynı kutuya koyulur... XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b]
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 bilmem bende fedaykin gibi dusunuyorum eger vesper i biliosaniz bende tasinabilirim oraya yani ben dunyami vesperde gecirirdim bea ( tabi taa o eski ultimalarda bittiim bi muzik vard bucs den in muzigi ah ah)[hline]Basda guclenelim.
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 soyle duzelteyim eski ultimalar deil :) esiden oynarken cok guzel gelirdi sonra bucsdan baska ses duymamaya basliyinca :) ozelligini kaybetti ondan seeey ettiydim.[hline]Basda guclenelim.
Drake Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: BlackRose, 05 Şubat 2003 10:03 tarihinde demiş ki: bakalım bunu kaç kişi biliyordu; meğer Skara Brae [UO'daki bir şehirdi hatırlarsanız] ingilterenin kuzeyindeki adalardan birinde bulunan ve ada için en eski yerleşim yeri kabul edilen [5000 yıllık bir geçmişi var] bir yerin adıymış, yani gerçekte de böyle bir yer hala var =) dün akşam ingilterenin tarihi ile ilgili bir belgesel izlerken öğrendim ve dumur oldum biraz :) ben biliyordum,hatta kafama takilmisti richard garriot paranoyaklik yapip niye herseyi gercek dunyaya benzetmis diye[hline]EinsteinTr, 29 Haziran 2002 18:36 tarihinde demiş ki: Tebrikler..Harika cidden. Mukemmel..
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 http://www.stonepages.com/scotland/skarabrae.html http://www.orkneyjar.com/history/skarabrae/layout.htm[hline]This Cat Scratches Free.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Bütün pepelek biliyor[hline]yağmur ormanlarındaki yerlilere yardım etmek için tıklayın
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 evet zaten o dediğim adalar orkney adalarıydı adını hatırladım şimdi =)
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 hmm osi bölümüne hiiiiç bakmadığım için görmemişim =)
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 said: AngelFire, 05 Şubat 2003 10:26 tarihinde demiş ki: bilmem bende fedaykin gibi dusunuyorum eger vesper i biliosaniz bende tasinabilirim oraya yani ben dunyami vesperde gecirirdim bea ( tabi taa o eski ultimalarda bittiim bi muzik vard bucs den in muzigi ah ah)[hline]Basda guclenelim. http://skyways.lib.ks.us/towns/Vesper/
Peka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 ilngiltereye kasmayın bence hiç Türkiye'de var zaten o şehir Sakarya Bre adında[hline]barbie'nin apış-arası için tık
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 nujelmden ala tatil şehiri olamaz ora nerde bilen varmı :P[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum
Creel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 serpent daime rulez :P ikinci olarak trinsic ötesi bayar
Öne çıkan mesajlar