Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ewt banka işlemlerimiizi carlosa yaptırıoruz eglenceli bi site olmuş =) burdan..
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ahah tüm hepsini izledikten sonra bir seçenek çıkıyor "her işlem için 40 dakika harcamak istiyorum" yazıyor ve tıklayınca http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat açılıyor asd
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 her işlem için 40dk harcamak istiyorum diyince burası açılıyor :)
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mayhem said: ahah tüm hepsini izledikten sonra bir seçenek çıkıyor "her işlem için 40 dakika harcamak istiyorum" yazıyor ve tıklayınca http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat açılıyor asd zuhahahahaha :D adamı da tam şebek ettik ya ne diyim artık. helal bize :D
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yazık adama yanlız cidden yazık :D ama kaç para aldıını mrk ettim :D
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hep bunu yapmak istemişimdir Açıldı :/
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 biz olayın internet yönünü ele aldık sdfg
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 burdan aynı zamanad Garanti'nin hiç bi yerde şubesi olmadıınımı anlamamız gerekio?interneti övücem die deli gibi para verdii her yere açtıkları şubelere gitmeyin diyor?
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tyrael said: burdan aynı zamanad Garanti'nin hiç bi yerde şubesi olmadıınımı anlamamız gerekio?interneti övücem die deli gibi para verdii her yere açtıkları şubelere gitmeyin diyor? ewt bn bu yönden hiç düşünmemiştim =)=)
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tyrael said: burdan aynı zamanad Garanti'nin hiç bi yerde şubesi olmadıınımı anlamamız gerekio?interneti övücem die deli gibi para verdii her yere açtıkları şubelere gitmeyin diyor? offf terazine abandım dostum, süper laf etmişsin. hatta bu yazıyı garantiye yollayıp dumura uğratmak var :D
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bulsam mail yollicam zatende anlayamadm siteyi bulan atsn valla hehe
Öne çıkan mesajlar