Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ewt banka işlemlerimiizi carlosa yaptırıoruz eglenceli bi site olmuş =) burdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 eheh güzelmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ahah tüm hepsini izledikten sonra bir seçenek çıkıyor "her işlem için 40 dakika harcamak istiyorum" yazıyor ve tıklayınca http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat açılıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 arasak cok hos olcak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yazık degil mi zuahha guzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 her işlem için 40dk harcamak istiyorum diyince burası açılıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mayhem said: ahah tüm hepsini izledikten sonra bir seçenek çıkıyor "her işlem için 40 dakika harcamak istiyorum" yazıyor ve tıklayınca http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat açılıyor asd zuhahahahaha :D adamı da tam şebek ettik ya ne diyim artık. helal bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 gormemişim ben mayhem yazmıs zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yazık adama yanlız cidden yazık :D ama kaç para aldıını mrk ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hep bunu yapmak istemişimdir Açıldı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ahaha aga vizyona açmışsın yalnız.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ehhehe.. Efsane olmuş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 reklamdı zaten tv de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 biz olayın internet yönünü ele aldık sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Haha cok hoşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zati ben açmadım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 burdan aynı zamanad Garanti'nin hiç bi yerde şubesi olmadıınımı anlamamız gerekio?interneti övücem die deli gibi para verdii her yere açtıkları şubelere gitmeyin diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 süferr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tyrael said: burdan aynı zamanad Garanti'nin hiç bi yerde şubesi olmadıınımı anlamamız gerekio?interneti övücem die deli gibi para verdii her yere açtıkları şubelere gitmeyin diyor? ewt bn bu yönden hiç düşünmemiştim =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ayrıca yazık falan da diil ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Tyrael said: burdan aynı zamanad Garanti'nin hiç bi yerde şubesi olmadıınımı anlamamız gerekio?interneti övücem die deli gibi para verdii her yere açtıkları şubelere gitmeyin diyor? offf terazine abandım dostum, süper laf etmişsin. hatta bu yazıyı garantiye yollayıp dumura uğratmak var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bulsam mail yollicam zatende anlayamadm siteyi bulan atsn valla hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar