oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bence hatuna hiç bişe yapma.. o mesajı atan sen değilmişsin gibi yap. hatta arkadaşın biri hesaptan mesajlar yollamış sana da geldi mi geldiyse kötü bişe yazdıysa kusura bakma de.. sarışınsa yer numarayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olsun abi dersler ingilizceydi ne yapayım hiç yoktan anı oldu insanlara anlatacak bir anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Tabiki ilerde çocuklarına tecrübeye kulak verin ing. konuşmayın dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 diablotg said: şimdi tam olarak yarın hiçbirşey olmamış sınıfa girip derslerimi diniliyorum peki arada gene hatunu kesiyimmi yada gidip muhabbet edeyim ne yapayım ya olm, al kahveni gidip "ben içerim kahvermi hahayt nolacak" de, cool ol dedim işte. en güzel çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben ,fizikçi ,ve bir fizikçi kıza bunu yapıcam O_o adamı atarlar bölümden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fizikçi bi kıza yazılıyorsan o da ayrı. bilemeyecem istisnadır belki. lex bilir bu konular. benim bıyıklı hocam yok : ). dişi olaraktan ayrıca. yoksa var bıyıklı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Öyle demiycektin demekki seninle birer kahve içerken quantum fiziği hakkında biraz fikir alış verişi yapmak istiyorum diycektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o da daha mekanikteyken ne alakası var quantumun dicekti bende super pozisyon dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 diablotg said: ben ,fizikçi ,ve bir fizikçi kıza bunu yapıcam O_o adamı atarlar bölümden :) 18+ = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 diablotg said: o da daha mekanikteyken ne alakası var quantumun dicekti bende super pozisyon dicektim Dostum ben fizikçi değilim ben işletmeci adamım ben bi işletmeci kıza gitsem gel senle bir çay içelim hemde kobinin tekini holding yapalım derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 başlığı okuyunca aklıma direk sedat peker geldi abi. BEN ONA DEDİM Kİ! O DA BANA DEDİ Kİ! AVUKAT GEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 beyler tecrübelerinize dayanarak bi soru soruyorum bu kıza böyle gidip naber nasılsın desem ters tepki veririm o kahve içelimmi mesajı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 O msjı hiç gündeme getirmessen bence yüzeysel bi konuşma olur yani derinlemesine bekleme kıza see you tomorrow dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 peki anlaşılmıştır demekki taktik verecek kimse kalmamış bu vakitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 :D bırakta geyiğe devam edek ya sbahliim diorm pati de mümkünse kişiselde 1000 msj yapiim canım sıkkın :D:D şaka bi yana yani bence git konuş ya nolcak olgun insanlarsınız ama yani öyle kesişmeye girme sadece 2 arkadaş gibi konuşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi ben kızdan son olarak "roger that" demesini beklerdim ehehuhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fire in the hall bitirirdi adamı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 biz de go go go çekerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 negative daha da bitirirdi onun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 iyi taktik bunlar yarın cephaneliği aldığım gibi kızın yanına gidiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abi bi an düşündüm o roger that anını da ilk sayfada kopanlar tahminimce gülerken camdan falan atlardı eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Valla ölünür o diyaloğa (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oha ben boyle ayar yesem insan icine cikamam sen gelmis foruma yazmissin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ilk sayfayı ve son sayfayı okudum, yazıldı mı bilmiyorum. bugün insanlarla yeterince organ geçtiğim için ciddi bişi yazma ihtiyacım geldi. tamam. şimdi mesajda öyle apar topar benimle çıkar mısın tarzı teklif yapılmaz. kızın sana karşı bişi hissetmesi lazım önce. bunu da gerçek hayatta sağlayacaksın. herkesin değişik taktikleri vardır bu konuda tabii (kilit nokta kızın aklına seninle çıkarsa fikrini sokmak, bunu düşünmesi), sana ilgisinin olduğunu hissettiğin zaman (olursa) telfndan kızı heyecanlandırıcı mesajlar atıcaksın. baktın kız heyecanlanıyor ilgini belli etçeksin. -yoksa sana demedim arkandakine dedim salaaak tribine yatıcan- ilgini belli ettikten sonra tekrar bire bir zaman geçirip kızı güldüreceksin. sonra istediğin yerden istediğin teklifi edebilirsin, birlikte bu şekilde zaman geçirdiğinizde az buçuk doğru tanımış olursun kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaşmak acıyı azaltır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar