Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cevap ve Ona verdiğim cevap O_o

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence hatuna hiç bişe yapma.. o mesajı atan sen değilmişsin gibi yap. hatta arkadaşın biri hesaptan mesajlar yollamış sana da geldi mi geldiyse kötü bişe yazdıysa kusura bakma de..
sarışınsa yer numarayı :D
Mesaj tarihi:
diablotg said:
şimdi tam olarak yarın hiçbirşey olmamış sınıfa girip derslerimi diniliyorum peki arada gene hatunu kesiyimmi yada gidip muhabbet edeyim ne yapayım

ya olm, al kahveni gidip "ben içerim kahvermi hahayt nolacak" de, cool ol dedim işte. en güzel çözüm.
Mesaj tarihi:
fizikçi bi kıza yazılıyorsan o da ayrı. bilemeyecem istisnadır belki. lex bilir bu konular. benim bıyıklı hocam yok : ). dişi olaraktan ayrıca. yoksa var bıyıklı yani.
Mesaj tarihi:
Öyle demiycektin demekki seninle birer kahve içerken quantum fiziği hakkında biraz fikir alış verişi yapmak istiyorum diycektin
Mesaj tarihi:
diablotg said:
o da daha mekanikteyken ne alakası var quantumun dicekti bende super pozisyon dicektim

Dostum ben fizikçi değilim ben işletmeci adamım ben bi işletmeci kıza gitsem gel senle bir çay içelim hemde kobinin tekini holding yapalım derdim
Mesaj tarihi:
:D bırakta geyiğe devam edek ya sbahliim diorm pati de mümkünse kişiselde 1000 msj yapiim canım sıkkın :D:D şaka bi yana yani bence git konuş ya nolcak olgun insanlarsınız ama yani öyle kesişmeye girme sadece 2 arkadaş gibi konuşun
Mesaj tarihi:
ilk sayfayı ve son sayfayı okudum, yazıldı mı bilmiyorum. bugün insanlarla yeterince organ geçtiğim için ciddi bişi yazma ihtiyacım geldi. tamam.

şimdi mesajda öyle apar topar benimle çıkar mısın tarzı teklif yapılmaz. kızın sana karşı bişi hissetmesi lazım önce. bunu da gerçek hayatta sağlayacaksın. herkesin değişik taktikleri vardır bu konuda tabii (kilit nokta kızın aklına seninle çıkarsa fikrini sokmak, bunu düşünmesi), sana ilgisinin olduğunu hissettiğin zaman (olursa) telfndan kızı heyecanlandırıcı mesajlar atıcaksın. baktın kız heyecanlanıyor ilgini belli etçeksin. -yoksa sana demedim arkandakine dedim salaaak tribine yatıcan- ilgini belli ettikten sonra tekrar bire bir zaman geçirip kızı güldüreceksin. sonra istediğin yerden istediğin teklifi edebilirsin, birlikte bu şekilde zaman geçirdiğinizde az buçuk doğru tanımış olursun kızı.
  • Yeni Oluştur...