Satanael Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hakikaten ya magelere uzun zamandan beri ole buff olmamıstı sanırım..Gene pek anlamam mageden ama.. Locklar gene pvp yenilmezliklerine devam sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Aluriel haklı. Test realmleri bug dolu. Bu haliyle haftaya filan gelse bile millet isyan eder buglardan ötürü. Komik şeyler var zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mümkünse on dakikaya gelsin... Bu akşam Eng. uçuğımı altıma çekip Zul'Aman'a gidibileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Locklar AoC çıkana kadar yönetir, çıkınca bırakıyorum, allah geride kalan wow'culara sabır versin locklara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oyunu bırakınca Account'unu bana verirmisin xhun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 No wai, lul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ya kendi rızanla verirsin yada hacklerim! Daha önce de söyledim sana vermezsen heklerim bak ciddiyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Fireball'un damage'ında hiçbi artma gözlemleyemedim. Ama mage e gelen yeni ritual büyüsü güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 raiding buff olarak bak zaten ona. uzuuuun raiderde ve boss eventlarda +%10 dmg averajı ohyyy yavrum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bize pvp damage buff'ı lazım. Resto druid ve shaman kesemiyoruz arena gear'ı olan. Töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 fireball ve frostbolt un dmg i artmadi arkadaşlar imp.fire imp frost talentine veridignizde gelen 2/4//6/8/10 luk reduction lar kalkti :) yani 2.1 demi artk o civarlarda gelen bi ozellik kalktı yani :) ayrıca patch gelmeden 2 hafta önce söyleyecez die bişeyde yok, session 3 gelmeden 2 hafta önce söyleyecez die bişey var ve blue posttada dendigi gibi 2.3 ile session 3 u ayni anda getirmeme ihtimalleri varmış edit : yeni mage büyüsünede felaket ötesi kıl oluyorum.40 yılda bi bişey veriyolar ondada iliğimiz kemiriyolar valla.2 arcane powder nedir hocam ekmek ve su almasi icin milletin.versin sole unlimited charge li reagentsiz bi buyu bizde if de yellden raid e cagirip su satalm o zaman hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 alternatif download 2.3.0 2.3.0 2.3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 reg olarak pek bişi degişmiycek gibi 40 tane fazladan arcane powder alıp gireriz artık raidlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar