Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adrian Ilıe %70 BjK'DE(miş)& Türkiye Kupası Kuraları...


SbNN

Öne çıkan mesajlar

FLAŞ... FLAŞ... LUCESCU, ILIE İLE ANLAŞTI:
Lucescu Rumen gazetecilere, "Beşiktaş için ülkemden ünlü bir forvet ile anlaştım" dedi. G.Saray'ın eski futbolcusu Adrian İlie de "Lucescu'dan teklif aldım. Beşiktaş'a çok yakınım" diye konuştu Beşiktaş eski G.Saraylı Adrian İlie'yi transfer etmek için harekete geçti. G.Saray'dan ayrıldıktan sonra İspanya'nın Valencia kulübüne giden ve geçen sezon Alaves'te kiralık oynadıktan sonra serbest kalan 28 yaşındaki futbolcu da siyah-beyazlı ekibin teklifini doğruladı. Serbest kaldıktan sonra Romanya'nın Braşov kentinde kendisine ait otelde düzenli antrenmanlarla çalışmalarını sürdüren İlie'ye sezon başında Olimpiakos, H.Berlin, G.Rangers ve Wolves talip olmuştu. Romanya'dan dün ayrılırken havaalanında gazetecilerin sorularını cevaplayan teknik direktör Lucescu, "Başka Rumen oyuncu almayı düşünüyor musunuz? şeklindeki bir soruya " Şu anda bir Rumen'i Beşiktaş'a transfer edecek kadar iyi durumdayım. Biliyorsunuz bir teknik adamın kendi ülkesinden bir oyuncu alması için güçlü olması gerekir. Benim de Beşiktaş'ta bu gücüm var. Beşiktaş yönetimi tavsiyelerimi dinleyecektir" dedi. Bunun üzerine gazetecilerin "Rapid Bürkeş'ten İanchi'mi alacak sınız?" şeklindeki sorusuna Lucescu, "Bize forvet lazım. Şu anda bir forvetle aşağı yukarı anlaştım. Bu gerek sizin gerek Türkiye'nin çok yakından tanıdığını ünlü bir isim" yanıtını verdi.. Lucescu'nun bu açıklamasının ardından Rumen gazetecilerin temas kurduğu Andrian İlie Beşiktaş Teknik Direktörünün teklifini doğruladı. Tecrübeli golcü, "Lucescu'yla çalışmayı çok istiyorum. %70 Beşiktaş'ın teklifini kabul edeceğim. Bunun dışında Yunanistan'ın Olimpiakos ve Suudi Arabistan'ın Al-Nasr takımlarından da teklifler var. Fakat ben Lucescu gibi bir hocanın çalıştığı takımda oynamak istiyorum" dedi. İlie Rumen futbolunun son yıllarda yetiştirdiği isimlerden biri... Golcü futbolcu 1997-98 sezonunda G.Saray formasını giydikten sonra tekrar İspanya'nın Valencia takımına gitti. İlie, Valencia'da 4 sezon oynadı. Rumen futbolcu geçen sezonu ise Alaves'te geçirdi. Burada 22 maçta 6 gol attı.

GALATASARAY-Ç.RİZESPOR...... İSTANBUKSPOR-ANKARAGÜCÜ...... G.BİRLİĞİ-MALATYASPOR...... V.MANİSA-DENİZLİSPOR....... SAMSUNSPOR-FENERBAHÇE........ BURSASPOR-KONYASPOR......... DİYARBAKIRSPOR-TRABZONSPOR....... BEŞİKTAŞ-GAZİANTEP!!![hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sonra beşiktaş galatasaray'ın eskilerini topluyor diyince yanlış bişi demiş oluyoruz

hep eski galatasaraylılar gündemde, ilginç..

jardel, illie vs.[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilie ciddi ciddi geliyo arkadaşlar. giuntide sezon ortasında gelmişti şimdi süper düzeldi

benzer durumda geliyor ilie. açıkçası bu sene çok verimli olacağını düşünmüyorum yine de yararlı olacaktır.
ancak seneye çok iyi bir adamımız oalcak. üstelik daha 28 yaşında

zago da gittiği için yabancı hakkımız boşaldı kimse tribüne gitmeyecek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GELİYOR:
Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Hüsnü Güreli, dün teknik direktör Lucescu, antrenör Feyyaz Uçar ve menajer Sinan Engin ile biraraya gelerek yeni forvet transferi için toplantı yaptı. Yapılan görüşmeler sonrası Adrian Ilie'de karar verildi ve Rumen golcü ile anlaşma sağlandı. Güreli, Avrupa ve Türkiye'den menajerler aracılığı ile Stuttgart'dan Imre Szabics, Rumen Moldovan ve Rumen takımı Bayamare'den İvan Menia, Arif, Boliç, Balili, Faruk, Baliç'in önerildiğini belirtti. Lucescu ise Ilie ile görüştüğünü ve bu futbolcuda kararlı olduğunu söyledi.

Lucescu, "Yabancı golcü olarak İlie ile anlaştım. Parasal konuda siz de anlaşma sağlarsanız, Pazar günü başlayacak Antalya kampına katılacak" dedi. Rumen teknik adam "Ilie, Beşiktaş'ın sistemine uyan futbolcu. İspanya futbolunu ve UEFA Kupası'ndaki rakibimiz Valencia'yı çok iyi tanıyor. UEFA Kupası'nda kozum olarak kullanabilirim. İtalyanca, İspanyolca ve Türkçeyi de anlıyor. Takım içinde uyum sorunu yaşamaz" diye konuştu.

Geçen yıl İspanya'da Valencia ve Alaves'te forma giyen Ilie için hemen düğmeye basıldı ve menajeri Becali ile pazarlık yapıldı. Becali önce sezon sonuna kadar 750 bin dolar istediklerini söyledi. Ancak 400 bin dolara anlaşma sağlandı. Pazar günü Antalya kampına katılacak Ilie, sezon sonunda yönetim ile anlaşma sağlanırsa, iki sezon daha siyah beyazlı formayı giyecek.

Lucescu,yaptığı basın toplantısında Ilie'nin 3 aydır futbol oynamadığı yönündeki bir soru üzerine "Giunti de bildiğiniz gibi bize geldiğinde 6 ay futbol oynamamıştı. Sonradan değişmez oyuncumuz oldu. Önemli olan sağlıklı olması" karşılığı verdi ve şunları söyledi:

"Afrika Kupası maçları nedeniyle Ahmed Hassan 23 Şubat'a kadar takımdan uzak kalacak. Bu durum sıkıntı olabilir. İkinci yarıda zorlu maçlar oynayacağız. UEFA Kupası'nda en iyi takımla karşılaşacağız. Türkiye Kupası'nda da Gaziantep gibi çok iyi bir takımı çektik. Futbolu çok iyi bilen bir seyircinin önünde oynayacağız. Sözleşmesi biten bütün oyuncularımızı takım içinde tutmak istiyoruz. Sergen, ömrünün sonuna kadar bizde kalacaktır. Hatta futbolu bıraktıktan sonra Sinan Engin'in yardımcılığını yapabilir." Kaynak:karakartal.com[hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 08 January 2004 13:29 tarihinde demiş ki:
zago sene sonunda gidio abi
ilie de bu sezon tribünde otursun


ılıe ahmet hasanın afrıka kupasında olacagı ıcın yabancı kondejyanını boyle dollıracak yanı turıbınde ahmet kasan gelene kadar oturmasına gerek yok
bugun gazetede yazıyordu![hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla bomba olabilir dee olmayabilir dee,
ama ilie ilie gibi oynadığı sürece bjkya acaip yarar, çok ii oyuncudur, bu yüzden bjkya gelmesi bize hiç yaramaz :)[hline]a.k.a wicked
Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır:
H4XX0R3D?
H4XX0R DUD3?
B@B TH3 K3NK?
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pazar günü Antalya kampına katılıyor.... Bu arada sezon sonuna kadar(5 aylık) 750.000$.
yıllık 400.000$'a ali ereni alamazsın!!![hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence kötü transfer daha önce de dediğim gibi. adam yüzyıllardır futbol oynamıyo, alaves'de de oynamıyodu doğru düzgün zaten
neymiş ahmed hassan yokmuş marta kadar ondan almak istiyomuş lucescu. ulan sanki çok kullandı ya ahmed hassan'ı ahah

neyse bekleyip görücez şansa tutar falan belki[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam 29 yaşında.
Dünya nın en iyi Liglerinden birinde Valencia da uefa cupasında oynamış.Daha önce cl tecrübesi var.
29 yaşında 1 yıldır top oynamayan bir adam alıyorsun daha ötesimi var bu işin?
Sorun para değilki burda uefa cupasında başarı için adam arıyor.İyi oyuncuların hepsi uefada ve cl de oynatamassınki.[signature][hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahmed hassan bikere daha yedek oturucaksam giderim demişti[videolu izlemiştik tv'lerde]

illie başarı yaşamış bir futbolcu ve galatasaray'da da oldukça başarılı performans göstermişti

gerçi son yıllarda takip etmiyorum ama valencia'da da iyi oynuyordu ilk sezonunda[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...