Denth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 niye üvey lam lise de mi geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superistaold Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2001 sonradan gelenlerle beraber kaç kişi oldu sizin bi dönemde ya 800 falan var mı? keh keh ama sırf bahçe için gelmek lazım sizin okula ya bizimkine ilkokul kurdular velet doldu bahçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 fiz üveyse arcane'le ben evlat edilinildik lol liseden gelip hz. okumadık ehuehu said: 2001-09-21 23:03 tarihinde, fizban yazmış: bi rivayete göre, yani ben üveyim bilmiyorum görmedim, bi müdür varmı$, çok iyiymi$, öğrencilerle bile siz / sayınlı konu$urmu$ .. ama olmaz öyle $ey, kesin yalandır, adı üstünde .. rivayet .. "-mi$"li geçmi$ zaman .. mi$ dedim aklıma geLdi, otu$$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Quote: -2001-09-21 23:03 tarihinde, fizban yazmış: bi rivayete göre, yani ben üveyim bilmiyorum görmedim, bi müdür varmı$, çok iyiymi$, öğrencilerle bile siz / sayınlı konu$urmu$ .. ama olmaz öyle $ey, kesin yalandır, adı üstünde .. rivayet .. "-mi$"li geçmi$ zaman .. mi$ dedim aklıma geLdi, otu$$ - evet bi zamanlar kal in mukemmel bi muduru vardi, 1992 ve 93'te kaldi yanis hatirlamiosam. biz onu gorup tanimakla gurur duyan bi kusagiz sonradan gene mustafa turkoz geldi son senemde kil olmustum ama adamcaazin adini hatirliamiorum simdi cok ayip, utandim resmen. ogrenim hayatim boyunca en cok sevdigim ve saygi duydugum ogretmenler/yoneticilerden biriydi. anadolu guzel sanatlar lisesinden gelmisti hatta, eskilerden hatirliyan varsa yazsa ya adini... melaat hn in ogluna cok uzuldum =( ama bilip bilmeden yok baskidanmis ondan bundanmis die kadina nie atiosunuz olayin sucunu. nerden bilebilirsiniz ki isin ic yuzunu. yani ben de o hatunun hastsi degilim ozellikle tiyatro grubunda 3 yil gecirmis ve onu bi cogunuzdan daha ii tanidigimi iddia eden biri olarak. ama bilip bilmeden konusmak da sux. melaati trcell de gordum bi hafta kadar once. bole bakistik karsilikli bakim tanir mi beni dedim. bakti bakti sonra bi anda aa dedi tanidi ve ben tam ona dogru gitmeye basladim selam vermek icin kadin dondu kicini gitti. sinir oldum hehe oglu ile de basimizdan gecmis olan tek bi animiz var, onu anlatim bari =) melaat bi gun tiyatro grubunun provasina gelmedi ve bisilere karar verilicekti sanirim hatirlamiorum tam olarak ama kadina ihtiyacimiz var bi konuda, bu pek sık olman bisi diildi hehe. neyse sonra tel acti, dedi ki fena halde hastayim, basimi kaldiramiyorum bugun gelemicem. bi sure sonra bisi sormamiz gerekti ve tel actik evine. oglu cevap vermisti. dedik ki cok gecmis olsun raatsiz edicez ama bisi sormamiz lazim. cocuk da demisti ki ne hastaligi? yoo annem arkadaslariyla sinemaya gitti. heheheh bole bi acaip kadindir melosh =) ogluna harbi uzuldum. ailesi ve arkadaslarinin basi sagolsun... [ Bu mesaj Athenax tarafından on 2001-09-22 11:58 tarihinde editlenmiştir. ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 hmm o müdürü taniyorum ayni adamdan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama kel ve biyikli bir adamdi adi da Orhan olabilir. Ben yönetim kadrosuyla hiç sicak iliskiler yasamamis ve hocalara günaydin demeyi bile yavsaklik sayan bi zihniyetle okudugum (ve de bunun bayya zararini gördügüm) için o müdürü uzaktan taniyorum sadece ama arklar iyi oldunu söylerlerdi. Hatta Mustafa Türköz le bir mahkemesi felan olmustu, kaybedip gitmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 said: 2001-09-22 21:41 tarihinde, Denth yazmış: hmm o müdürü taniyorum ayni adamdan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama kel ve biyikli bir adamdi adi da Orhan olabilir. Ben yönetim kadrosuyla hiç sicak iliskiler yasamamis ve hocalara günaydin demeyi bile yavsaklik sayan bi zihniyetle okudugum (ve de bunun bayya zararini gördügüm) için o müdürü uzaktan taniyorum sadece ama arklar iyi oldunu söylerlerdi. Hatta Mustafa Türköz le bir mahkemesi felan olmustu, kaybedip gitmisti. mahkeme olayını ben de duymuştum ama maalesef geçen sene geldim okula tanımıyorum :-( tanıyan herkes hakkında iyi konuşmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Sarevok, yazdiklarimi quote etmeyi keser misin lütfen? Saka saka hosuma gidiyo aslinda :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2001 said: 2001-09-22 22:00 tarihinde, Denth yazmış: Sarevok, yazdiklarimi quote etmeyi keser misin lütfen? Saka saka hosuma gidiyo aslinda :-p devam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2001 Tamam biraz salladım baskı olayında ama bence mantıklı geliyor.Kadın sürekli ama sürekli oğlunu över durur nasıl yetiştirdim falan da filan kaynatırdı kendi dersini ondan öyle dedim ama tabii bende bilmiyorum tam.... Mustafa denen adam bizim galiba ilk senemizde vardı sonra bursa ya "sürüldü" ,hortumlama sucundan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: arcane, 17 Eylül 2001 17:46 tarihinde demiş ki: ehe gimli ile ayni siniftaymisim onuda yeni ogrendim lol lam kızıl sakallı cüceee bak amma zaman olmuş ehueu :)x[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 oha baya eski topiclerden biri :) [hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 17 Mart 2003 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: fizban, 18 Eylül 2001 22:49 tarihinde demiş ki: ildeniz var ya .. intihar yani .. adam susmuyo .. susmayı bırak nefes almıyo .. nefes almıyoken de konu$uyo heheauh .. bi de iğrenç bi geyik .. hani insan konu$ur da anlamlı konu$ur .. anlam falan aradım bari sus dediğinde sussa .. ıyy irench bi$i yani ehuh zuhauha BabacumMostors oku bunları oku..[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: Denth, 19 Eylül 2001 01:54 tarihinde demiş ki: 0ldeniz i ben mecikten tan1yorum aman Allah, tasslehoff un hirsiz olmayan versiyonu, nationals in birine katilmisti millet turnuvayi birakip gidiyodu :-)) lol bilgisayar başında gülmekten ölcem ahaahaha süper yorumlar[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 HAhahah[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ildeniz babacummostors mu yoksa eheh ben de kesin biliyorumdur bak onu *hafızayı zorlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Hey gidi günler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 hmmm... ilginç...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 said: BlackRose, 17 Mart 2003 20:50 tarihinde demiş ki: ildeniz babacummostors mu yoksa eheh ben de kesin biliyorumdur bak onu *hafızayı zorlar* evet adam gelmeden 2 yıl önce forumda adı geçiyordu bol bol ehuehue[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 heyecan olmuştum o zaman gimli ile aynı sınıftayım diye :) ehe adam şu an sıra arkadaşım ve dostum süper hissettim bu topici okuyunca film şeridi gibi geçti valla :)[hline]Q: Who's Yo Daddy? A: Butcher ! http://www.geocities.com/tunaozuak/kasaparcane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 ama güzel uçmuştum :) doplar hala geyiğini döndürüyorsunuz ehe :) zaten buraya gelmemin en büyük nedeni buydu -ehuhe ildeniz dün akşam forumlarda bayaa bi muhabbetin geçti. -ne forumu? forum ne demek? ne muhabbeti? -gir bak olum -alla alla bu ne sitesi -uo mmpgorhesaşkıl hede hödö sitesi -anlıyorum -ehuhe -he he[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2003 uplayan arkadaşı teprik eder başarılarının devamını dilerim[hline]Prena Online Community [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 said: BabacumMostors, 17 Mart 2003 21:06 tarihinde demiş ki: ama güzel uçmuştum :) doplar hala geyiğini döndürüyorsunuz ehe :) zaten buraya gelmemin en büyük nedeni buydu -ehuhe ildeniz dün akşam forumlarda bayaa bi muhabbetin geçti. -ne forumu? forum ne demek? ne muhabbeti? -gir bak olum -alla alla bu ne sitesi -uo mmpgorhesaşkıl hede hödö sitesi -anlıyorum -ehuhe -he he[hline]Isn't it funny? Let's try something else... Gimli, 11 Mart 2003 22:53 tarihinde demiş ki: Bikini-Tanga ICQ:84232487 lol.. hey digi eski günler be :) Way anasını..ne kadar zaman geçmiş..Praw ın bu topiği açtığı günde yaptığımız bir geyiq vardı halen bir yerde log u duruyor olması gerek..bulursam bende onu koyayım :) *!İç çeker*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 TOPUNUZ KAŞARSINIZ OLMM İNSAN HABER VERİR BEE[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Okul baya büyük heralde birbirinizi göremiyorsunuz :D[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2003 hueaaa çok gaz yaptım.. *! Lise yi bombalamaya gelir*[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar