Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşınızla seks yapmış biriyle aşk yaşar mısınız?

Molto

Öne çıkan mesajlar

@ekmek: kirlikden kastım; evleniceğiniz insanın onlarca kişiyle seviştiğini bilseniz, ne durumlarda neler yaptığını bilseniz hala da tutup ona melek gözüyle bakabilrmisniz? Yani evet sizi çok seviyor sizinle mükemmelsiniz falan vs. ama kaç erkekle daha aynılarını yaşamış olamazmı? bunu düşünerek şunu diyebilirmsiin: "abi bu kız benim canım, bedeni, tuhu bana sadık şuanda. sadık kalıcak."

güvenebilrmisin? Çok zor. İmkansız deil. ama zor. başarılı olursanda emin ol o kız bu başarıyı elde eden erkeği bırakarak çok büyük aptallık eder.
Sosyal ağlarda paylaş

zydar said:
@ekmek: kirlikden kastım; evleniceğiniz insanın onlarca kişiyle seviştiğini bilseniz, ne durumlarda neler yaptığını bilseniz hala da tutup ona melek gözüyle bakabilrmisniz? Yani evet sizi çok seviyor sizinle mükemmelsiniz falan vs. ama kaç erkekle daha aynılarını yaşamış olamazmı? bunu düşünerek şunu diyebilirmsiin: "abi bu kız benim canım, bedeni, tuhu bana sadık şuanda. sadık kalıcak."
Buyrun ataerkil duzen ve dinlerin bizi getirdigi noktayi seyredin
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşım anlattı yurtta sallıyorda olabilir ama gerçek gibi geldi bana
lisede 4 erkek bir kıza sevişmişler ,sadece 1 kondom olduğu için aynı kondomu kullanarak 4 kişi yırtmış kondomu sonra çocuklardan biri kızı hamile bırakmış töreler hede hödö gereğide evlenmek zorunda kalmış

penth ataerkil düzen ve dinler olmazsada insanların duyguları olur bence orda kızın kullanılan kondomdan pekde farkı yok bence
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
zydar said:
Buyrun ataerkil duzen ve dinlerin bizi getirdigi noktayi seyredin

geri kafalı deilim.. Sadece mantıklı olanı söylüyorum bana göre. Sizden önce onlarca kişiyle birlikte olan ve yüzlerce kez belki daha fazla sevişen bir kıza nasıl olarda bana sadık kalır mantığıyla bakabilrsin? Hani gelmez mi kafana başka ayrıntılar sorular. Bana geldi, ha nedir evet abi ben ona rağmen yaşadım ilişkimi ha ne oldu bitti sonunda. diğer ilişkilerimide düşünürsek sonuç hep aynı oldu. 6 ay-8 ay bu sonuncusu 13 ay. ama hepsi aynı yola çıkıyor içinde cinsellik olsada olamsada. bunlar dışında evet ciddi olamdan birlikte olduğum kızlarda oldu ama hiç biriyle düşünemezdim çünkü biz lanet olsun ki insanız ve beynimiz bize istemediğimiz şeyleri rahatlıkla aklımıza getirebiliryor. Kişilik ile deil olayın alakası, blinç altı. tartışabilirz.
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:
ya işte geçiceksin onları
sürekli kafanı kurcalar yoksa, en "abi yapmamıştır öle şeyler" diyecegin kız bile bişeyler yapmıştır cünki.

Mutlaka yapmıştır abi. haklısın. bu düşünceden kurtulmak lazım. ama her zaman herkez başaramıyor bunu. zor olan kısım o zaten.

axedice said:
Zydar aynı mantıkla kız nasıl melek gözüyle baksın sana? Kendin birlikte oluyorsun ama kızın olmasını kaldıramıyorsun, sana bu üstünlüğü veren nedir?

Hiç bir şey.. Lakin küt diye girersem şimdi kadın erkek eşitliği vs olayına bu topic patlar. girmesem daha sağlıklı sanırım. Ayrıca konu şu ki birlikte olmak deil. Yukarda söyleidm. Ciddi düşünmek hususunda bu olayları kafanda kurabilirisn. Yoksa sadece çıkıyorsanız ve eğlenmek istiyorsanız zaten aklınızın ucuna dahi gelmez bunlar.

Ekmek said:
Tek çocuk musun zydar sen?

2 yiz. kardeş var bide. neden sordun abi :d
Sosyal ağlarda paylaş

aşık olmak ne demek bilmiyorsunuz bence çogunuz.
insan ömrü boyunca ya bir, bilemedin iki kere aşık olur.
sizin bahsettiğiniz hoşlanmak, birlikte güzel vakit geçirmek, flört etmek falan olabilir ancak.

aşık olmak farklı bişey. ve eger aşık olursanız gerçekten, kızın geçmişi sizi hiç ama hiç rahatsız etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie 1 kere aşık oldum. oda dün bitti. yazdıklarımda ki bnm tarafımdan doğruşeyler yani, aşık olduğunda geçmiş ilgini çekmiyor. fakat sende farklı olabilir bu durum ama bende aklınızın ucuna çok çok çok arada sırada eğer kakılırsa gelebiliyor. Bu da bağ ağrısına neden oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...