Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Kıyamaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 arkadaşınla sex yapmış kız senle aşk yaşarsa kısa süre sonra senlede sex yapar kız işi biliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Kıyamam. edit:oh be gönderebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben bu :o smileyden çok kıl kaptım. o ne lan.. blow job'a hazırım abi der gibi bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ekmek said: zeytinler. ahuahuahuahuasdufauhauduauhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 @ekmek: kirlikden kastım; evleniceğiniz insanın onlarca kişiyle seviştiğini bilseniz, ne durumlarda neler yaptığını bilseniz hala da tutup ona melek gözüyle bakabilrmisniz? Yani evet sizi çok seviyor sizinle mükemmelsiniz falan vs. ama kaç erkekle daha aynılarını yaşamış olamazmı? bunu düşünerek şunu diyebilirmsiin: "abi bu kız benim canım, bedeni, tuhu bana sadık şuanda. sadık kalıcak." güvenebilrmisin? Çok zor. İmkansız deil. ama zor. başarılı olursanda emin ol o kız bu başarıyı elde eden erkeği bırakarak çok büyük aptallık eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Abi şimdi onlarca kişi biraz abartı bir örnek yani. Atıyorum 3 kişiyle sevişince kirli ve seks objesi mi oluyor bir kadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 e iyide 3 kişiyle sevişmesi deil ki olay. o 3 kişiyle yüzlerce kez de sevişmiş olabilir? sonuç aynı. Bir başkasının zevk oyuncağı olmak ne kadar mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yaşanır ya ama evlilik zamanı geldimi ggbb olur yani bilmiorm benim bozmadığım bi kızlığı hayatıma ortak edemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bozdurmadanda gayet faster sevişiyor kızlar, o artık işin makyajı hayal dünyasında yaşamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 işin altındaki niyet önemli bu tür konularda.Sevmiş olduğu 5 erkekle beraber olmuş bir kız,bir çıkar uğruna 1-2 kişiyle beraber olmuş kızdan daha iyidir bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zydar said: @ekmek: kirlikden kastım; evleniceğiniz insanın onlarca kişiyle seviştiğini bilseniz, ne durumlarda neler yaptığını bilseniz hala da tutup ona melek gözüyle bakabilrmisniz? Yani evet sizi çok seviyor sizinle mükemmelsiniz falan vs. ama kaç erkekle daha aynılarını yaşamış olamazmı? bunu düşünerek şunu diyebilirmsiin: "abi bu kız benim canım, bedeni, tuhu bana sadık şuanda. sadık kalıcak."Buyrun ataerkil duzen ve dinlerin bizi getirdigi noktayi seyredin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 peki seks yapmış arkadaşınızla aşk yaşar mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 13+ yabancı testis değdikten sonra o popo iflah olmaz diye bi sözü vardır eskilerin. ne görmüş de söylemişler bilemicem ama ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hmm..gergin konu.. ama olmaz bencede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zydar said: e iyide 3 kişiyle sevişmesi deil ki olay. o 3 kişiyle yüzlerce kez de sevişmiş olabilir? sonuç aynı. Bir başkasının zevk oyuncağı olmak ne kadar mantıklı Sizin ev BAYA gergindir o zaman ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bir arkadaşım anlattı yurtta sallıyorda olabilir ama gerçek gibi geldi bana lisede 4 erkek bir kıza sevişmişler ,sadece 1 kondom olduğu için aynı kondomu kullanarak 4 kişi yırtmış kondomu sonra çocuklardan biri kızı hamile bırakmış töreler hede hödö gereğide evlenmek zorunda kalmış penth ataerkil düzen ve dinler olmazsada insanların duyguları olur bence orda kızın kullanılan kondomdan pekde farkı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Penthesilea said: zydar said: @ekmek: kirlikden kastım; evleniceğiniz insanın onlarca kişiyle seviştiğini bilseniz, ne durumlarda neler yaptığını bilseniz hala da tutup ona melek gözüyle bakabilrmisniz? Yani evet sizi çok seviyor sizinle mükemmelsiniz falan vs. ama kaç erkekle daha aynılarını yaşamış olamazmı? bunu düşünerek şunu diyebilirmsiin: "abi bu kız benim canım, bedeni, tuhu bana sadık şuanda. sadık kalıcak."Buyrun ataerkil duzen ve dinlerin bizi getirdigi noktayi seyredin geri kafalı deilim.. Sadece mantıklı olanı söylüyorum bana göre. Sizden önce onlarca kişiyle birlikte olan ve yüzlerce kez belki daha fazla sevişen bir kıza nasıl olarda bana sadık kalır mantığıyla bakabilrsin? Hani gelmez mi kafana başka ayrıntılar sorular. Bana geldi, ha nedir evet abi ben ona rağmen yaşadım ilişkimi ha ne oldu bitti sonunda. diğer ilişkilerimide düşünürsek sonuç hep aynı oldu. 6 ay-8 ay bu sonuncusu 13 ay. ama hepsi aynı yola çıkıyor içinde cinsellik olsada olamsada. bunlar dışında evet ciddi olamdan birlikte olduğum kızlarda oldu ama hiç biriyle düşünemezdim çünkü biz lanet olsun ki insanız ve beynimiz bize istemediğimiz şeyleri rahatlıkla aklımıza getirebiliryor. Kişilik ile deil olayın alakası, blinç altı. tartışabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya işte geçiceksin onları sürekli kafanı kurcalar yoksa, en "abi yapmamıştır öle şeyler" diyecegin kız bile bişeyler yapmıştır cünki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Zydar aynı mantıkla kız nasıl melek gözüyle baksın sana? Kendin birlikte oluyorsun ama kızın olmasını kaldıramıyorsun, sana bu üstünlüğü veren nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tek çocuk musun zydar sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Daesu said: ya işte geçiceksin onları sürekli kafanı kurcalar yoksa, en "abi yapmamıştır öle şeyler" diyecegin kız bile bişeyler yapmıştır cünki. Mutlaka yapmıştır abi. haklısın. bu düşünceden kurtulmak lazım. ama her zaman herkez başaramıyor bunu. zor olan kısım o zaten. axedice said: Zydar aynı mantıkla kız nasıl melek gözüyle baksın sana? Kendin birlikte oluyorsun ama kızın olmasını kaldıramıyorsun, sana bu üstünlüğü veren nedir? Hiç bir şey.. Lakin küt diye girersem şimdi kadın erkek eşitliği vs olayına bu topic patlar. girmesem daha sağlıklı sanırım. Ayrıca konu şu ki birlikte olmak deil. Yukarda söyleidm. Ciddi düşünmek hususunda bu olayları kafanda kurabilirisn. Yoksa sadece çıkıyorsanız ve eğlenmek istiyorsanız zaten aklınızın ucuna dahi gelmez bunlar. Ekmek said: Tek çocuk musun zydar sen? 2 yiz. kardeş var bide. neden sordun abi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aşık olmak ne demek bilmiyorsunuz bence çogunuz. insan ömrü boyunca ya bir, bilemedin iki kere aşık olur. sizin bahsettiğiniz hoşlanmak, birlikte güzel vakit geçirmek, flört etmek falan olabilir ancak. aşık olmak farklı bişey. ve eger aşık olursanız gerçekten, kızın geçmişi sizi hiç ama hiç rahatsız etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 said: kızın geçmişi sizi hiç ama hiç rahatsız etmez. beni eder,maçoluksa maçoluk. o kadarda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 toggie 1 kere aşık oldum. oda dün bitti. yazdıklarımda ki bnm tarafımdan doğruşeyler yani, aşık olduğunda geçmiş ilgini çekmiyor. fakat sende farklı olabilir bu durum ama bende aklınızın ucuna çok çok çok arada sırada eğer kakılırsa gelebiliyor. Bu da bağ ağrısına neden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar