malik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 affetmem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 arkadaşın kim olduğuna bağlı. zaten çok yakın arkadaşsa yenge statüsüne girer. delikanlıyı bozar bu hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 peki sizce sizin seks yaptığınız biriyle arkadaşınız aşk yaşar mı? sdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 PrudenT said: peki sizce sizin seks yaptığınız biriyle arkadaşınız aşk yaşar mı? sdfkjhBabana sor o anlatsin. Orcun Suresi, 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 babanın en büyük hatası buydu derdim başkası olsaydı ama sçs fgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hazırız direk ayar vermeye dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Evet abi bu testten de basariyla gectik, Ekmek online oldugu an yargitay rolune burunecez dasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bi daha online olur mu o da ayrı bir soru. Adam dağ başında zaten bi de, intahar etse kimsenin haberi olmaz ha. Orçun. Naptın lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ekmek kabloyu yedi, daha giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 "pompa olur" haha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 pump, bd yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ekmeğe inme indi herhal ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ekmek bizi duyuyorsan aramıza dön !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 AHAHAHAHA Harbiden kaliteliymiş. Evet orçunum babam beğenmiş seni. Sen ben ve annelerle yaptığımız 4 some a katılmak istiyormuş. Yalnız bunu buraya yazman olmamış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 işte sayın seyirciler, Ekmek ayara ayarla karşılık verdi. Cons köşeye sıkışmış durumda, herkes merakle Constan karşı atak bekliyor Banu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oper, orçunla konuşurken msn konferansımıza girmek ister misin? sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 O.o 3some yapıcaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Olivies: oper i takma suan adam deli bir sekilde post kasıyor Olivies: bugun yaklasık 150 msj attı 5k ya gelicek yakındır fg cevap verirdim ama emir büyük yerden =/ di mi zeytinim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben bu mesajı rapor ederim. kişisel hakaret var. post kasıyor dedirtmem ben daaayttt!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yalan be. son dakika haberi: Ekmek: başkası ayar verse bozulurdum da Ekmek: cons a bozulmadım harbiden Ekmek: adam .................... zaten Ekmek: .......... ki ben onun ........... Ekmek: ................. yani bab ........... ......... ........ ............ ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Pencereyi kapamadım ss aldırma bana zeytinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 konuda ifade edilmek istenilen şu "hayri: nası caktım lan şu kıza" "ali : kıza aşığım ama hayri ballandıra ballandıra anlatıyor ibne çocuğu" bu durumda hayriyi tınlarmısınız ? tınlamazmısınız olmuş konu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 her kızla çıkabilirisniz. arkdaşınızla yatmış olsada. ama her kızla evlenemezsiniz. Gurur denen birşeyiniz olmalı. Geniş olmak değil bu. Gurur meselesi. Onlarca kişinin zevk oyuncağı olan ve kir içinde ki bir kıza çok temiz duygularla yaklaşamazsınız. en azından mantıklı bir şekilde imkansız bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Kirlilik nedir be? Yapış yapış mı dolaşıyosunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ruhsal kirlilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar