BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yeni bir çizim yapmaya başladım. Bugün kafa kısmını bitirdim sayılır. Üzerinde baya uraşmaya çalışıyorum :) . Gün ve gün çizdikçe durum raporu gibi buraya koymayı ve yorumlarınızı almayı istiyorum. Eksik bölgeleri söylerseniz bende çizerken düzeltirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 güzel duruyoda devamı nasıl olucak merak ettim perspektif olarak biraz sakat deilmi suanki pozisyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet öle gibi :D hafif arkadan almayı düşünüyorum aslında vücut arkadan gibi kafayı yana çevirmiş tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arkadan mı almayı düşünüyon.. ehe. neyse. ya böyle yapma. herkes sana bunu söylicek az buçuk olaydan anlayan. önce bütün olarak kabasını yap sonra sonra detaya gir. öbür türlü saatlerini günlerini verirsin bi bakmışsın olmamış. istisnası vardır, bazı fotokopi makinası gibi arkadaşlar bakarak aynısını karelemeden filan bitire bitire çiziyolar. onun haricinde yöntem bu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 1000 milya kez aynı adamı cızersen öle parca parca yapabilirsin bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şöle bir şey oldu perspektif açısından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet, sağlıksız bir yol ama yap magdem. ders olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ah ah kaçıncı çizimi mahvedişim böyle :o Çizim yaparken yakınlarda sıcak çikolata bulundurmamayı öğrenmem lazım artık :twisted: Son hali buydu çizimin devam ederken sıcak çikolataya mahruz kaldı :o Tablet bulursam ve becereblirsem devam etmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam. Resim sıcak çikolataya mahruz kalamaz, maruz kalır. O zaman mahruz(rezil, kepaze) olabilir. Bide kafasıyla gövdesi aynı yöne bakmıyor sanki, zırhındaki kaslardan öyle bi izlenim edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 axedice metin uca gibi. pasaparolaya katıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 @axe senin kafanla gövden hep aynı yere mi bakıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bellow, gögüs kafesinin orda aşşaya inan cizgi 2 gögüs arasındaki cizgi ise eger, çapraz bakıyorsa yani omuzu geriye almalısın. yok armor cıkıntısı diyorsan k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 armor çıkıntısı direk karşıya bakıyor da orayı biraz silik yapayım o zaman ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kurtardım çizimi ehehe şanslıyım :) bu duruma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yazıcağına cizip göstersene bishop efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 arka plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o Bellow ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 amcamın ismi yaz dedi üstüne. imza işte koydum ortaya çat diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o imzada çok ötü olmuş la.. onu düzelt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 atsana şöle artistik bişiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar