BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 üzülürüm.. valla üzülürüm.. üzüm üzüme baka baka üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yaşadım bi' kaç kere...bazen ikna edip yeniden başladıklarım oldu...bazen de ayrıldıklarım. Ama birşeyi farkettim arkasından üzüleceksen kısa süre ve yormayacak şekilde olması. gerisi boş zaten elbet seni seven ve seveceğin birileri buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 :)o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi.. öyle acının yönünü aklını farklı yere çekmen lazım .. ayrıldıktan sonra.. montla sıçacaksın..! benim 2 saatim kalsaydı. duruma göre değişirdi de beni asla unutamayacağı son konuşma ve son öpüşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ee terkedilmedin mi kaç 2 saat geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yok terkedildim ama 2 gündür bu konuyu konuşuyoruz ve bugun gene konuşucaz detayları konuşuyoruz ilerde nolucağını belki ilerde yeniden başlıyıcağımızı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sorununuz çok duygusal olmanız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bitti ama ben bitmeden önce şey dedim iyi düşün öyle karar ver bitirirsen hayatında artık hiçbirşekilde varolmıyıcam.Ne arkadaşın ne de sevgilin olarak dedim.O da yaa ben öyle bişey istemiorm herşeyi tamamen bitirmek istemiorm fln dedi yani bugun gene konuşucaz ilişki bitti ama sanırım sevipte kavuşamayan gençleri oynıcaz sevgili olmıcaz ama belki bir gün diycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 elimi cabuk tutardım :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar