oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hala sonuca kavuşmadı yani... kız ayrılma teklifini senden bekliyor gibi geldi bana şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 iide çıkma teklifi diilki bu beklesin hem onun sölemesi onun için daha ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bilmiyorum acaba yarın nbr nasılsın fln die msja girişsemmi yoksa bikaç gün beklesemmi yani hani şimdi istiyorsanız koiim şuraya .doc olarak kaydettim görsün herkes ama nasıl verilio burdan locale link ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Finkel said: iide çıkma teklifi diilki bu beklesin hem onun sölemesi onun için daha ii olur kızlar bazen ayrılmak için karşı tarafa böyle yaparlar.. tecrübe var burda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 :D baba kurtar bizi baba sence bu hatun beklermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yaa başlarım öle kıza nie terk ediyo beni yakarım ulehnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sen gidince ne değişecek ki? yanında olacaksın bi kaç gününüz mutlu geçicek sonra? sen evine dönüceksin,o yine sensiz yapamıyorum bu ayrılıklar beni öldürüyor dicek gene ayrılcak. sonu yok ki? adam gibi katlanmasını öğrenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya işte ama sonuçta yüzyüze olunca herşey bi farklı olucak kabul et ki yani o an o düşünceler yok olucak ve sonrasında 20 gün sonra gelicem katlanılmıcak bi zaman değil diye düşünüyorum yani işin aslı şu 9 gün dayanırsa herşeyi düzelticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yukarıya +1-MAdcat'a gidip döndükten sonra aynı şeyler hemen başlayacak. sonra eee yeter diyip ikinizden biri kesip atacak. yol yakınken şimdi kesip atın gitsin. bir de, ilk konuşmanızda direk ayrılmak mı istiyosun diye sor. gelecem bekle falan deme. edit:ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya durun konuşmayı yaziim buraya anlıycağınız üzere onun niki pain ve painle başlıyan satırlar ona ait Kaldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 okumadım konuşmayı. ve bence kaldır o konuşmayı. sizin özeliniz sizde kalsın bi zahmet.burda paylaşman güzel bi davranış değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya gözünü seviim ne özeli dizilerin aynısı nejla kal olmaz vedat gitmeliyim yani olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eskiden msn falan yoktu,mektupla haberleşirdik,pencelerde beklerdi sevgililerimiz. şimdi sen gelmeyince direk block+delete. oof of nereye gidiyor bu gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya tamam da, kızın açısından saygısız bi davranış sergiliyosun şu an.. onu demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bana dediği şey bu zaman içinde seni unutmaya çalıştım saygıya koyarım hallerindeyim şu an sadece bi yani yorum istiorm msnimdeki yakın arklarıma yolladım pati den daha ii yorumlar çıkar die düşünüorm zaten bitmiş bi ilişki gibi bari bi yorum yapında belki kurtarabilitesi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bencede kaldır özelinizdir sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pof pof kaldırdım ynai ben size özetledim durumu normalde hani bitirmek istio ama kesin bir tavır sergileyemio biraz böyle kalbini yarıp içine girmeyi denedim bakalım 9 gün sonra nolcak arada konuşiimmi onu soruorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 konuş ama bence tel ile ara daha çok. kendisini senin yanında hisetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ağzıma bazuka roketi sokup beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 saat avantajın var bas tekmeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Finkel kesinlikle öyle yapıcam ve nolursa olsun ist.a gidip görücem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Git görüş ilişkinizi bitirin ancak arkadaş kalın derim ben... Zaten uzun mesafe yoruyor adamı , çok üzüyor yıpratıyor. Ancak bir yerlerde iyi bir dostunun oluşu insana rahatlık veriyor. İki saat sonra bitecekse zaten şu an bitmiş demektir. Boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arkadaş kalmak biraz zor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 break up sex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Arkadaş kalmakmı :S seviştiğin bi insanla nasıl arkadaş kalırsın ya :D yok abi öle şey o kıza her baktığımda anılarım depreşcek zaten bi tane eski sevgilimle samimi arkadaşım yani baya boktan iş . Ben şunu farkettim kesin düşüncesini ortaya koyamıo bundan faydalanıp durumu kurtarmaya çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar