Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 saat sonra terkedilceğinizi bilseniz napardınız

JD

Öne çıkan mesajlar

Ya işte ama sonuçta yüzyüze olunca herşey bi farklı olucak kabul et ki yani o an o düşünceler yok olucak ve sonrasında 20 gün sonra gelicem katlanılmıcak bi zaman değil diye düşünüyorum yani işin aslı şu 9 gün dayanırsa herşeyi düzelticem
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıya +1-MAdcat'a
gidip döndükten sonra aynı şeyler hemen başlayacak. sonra eee yeter diyip ikinizden biri kesip atacak.
yol yakınken şimdi kesip atın gitsin.
bir de, ilk konuşmanızda direk ayrılmak mı istiyosun diye sor. gelecem bekle falan deme.
edit:ekleme
Sosyal ağlarda paylaş

Bana dediği şey bu zaman içinde seni unutmaya çalıştım saygıya koyarım hallerindeyim şu an sadece bi yani yorum istiorm msnimdeki yakın arklarıma yolladım pati den daha ii yorumlar çıkar die düşünüorm zaten bitmiş bi ilişki gibi bari bi yorum yapında belki kurtarabilitesi vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş kalmakmı :S seviştiğin bi insanla nasıl arkadaş kalırsın ya :D yok abi öle şey o kıza her baktığımda anılarım depreşcek zaten bi tane eski sevgilimle samimi arkadaşım yani baya boktan iş . Ben şunu farkettim kesin düşüncesini ortaya koyamıo bundan faydalanıp durumu kurtarmaya çalışıcam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...