malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hangisi zor . bu sınavlar hakkında bilgi sahibi değilim ,dil sınavı dimi bunlar =) bi de hangisi daha zor. teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 dil sınavı ikisi de evet. hangisi daha zor bilmiyorum ama birbirine denklikleri var, toefl ı da bunlara denk kabul ediyolar zaten. bunlar kamu çalışanları için dil sınavları diyebiliriz teorik olarak. kpds nin kaydını kaçırdın ama bu seneki, haftaya pazar sınav var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 üds yalnızca üniversitelerde kariyer yapmak için gerekli bir sınav ( yüksek lisans, doktora, doçentlik, vs.. ) üds ve kpds nin zorluk derecesi hemen hemen aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 KPDS'e tüm kamu personeli için. Memur, polis, öğretmen vs. vs. edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ama bu kpdss falan yilda 2 kez falan olmuyor muydu ,oyle biliyorum da ben . bahar da giricem oyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bu sene KPDS'ye başvuracak olan varmı? Ben sırf sınav için Almanya'dan gelip gidicem Türkiye'ye. Ama bizim evdekilere sordum sınava 2 hafta kaldı daha sınav kimliği eve gelmemeiş. Eğer başvuran varsa kimlik size geldi mi diye sormak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 üds daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 seneye gircem hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 üdsye girdim geçen pazar çok kolaydı, veya bana öyle geldi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar