Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 biliyorum gelmemi çok istiyorsun ama elimde değil. lorna anstey •๋● : ilgiliyim sana ouz afdsa herşey ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 2de nerde sevinçtemi kızı ekip gelcem bak sonra kızın yanına kaçıcam çaktırmayın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Pyro said: biliyorum gelmemi çok istiyorsun ama elimde değil. lorna anstey •๋● : ilgiliyim sana ouz afdsa herşey ortada. ya moronlar üzerine araştırma yapıyorum, araştırma için çok uygun zeka düzeyin ouz. tabi ki ilgili olucam şekerim. deneğim olur musun? afsdaf. @llama. sevinç önü saat iki, kızı da al gel d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 nasip bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Abavvvv. Hasta oldum ya. Abimi kesip yicem o bulaştırdı :X Ama gelmeye çalışıcam yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 offf saat 2 de daha temizlik yapıyo olucam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ehah, abi son gün niye hep problem çıkar ki. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 orda olucam saat 20:00 a kadar takılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 son tekrar saat 2 sevinç görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 senko kartan utopia can-i redogski madcat llama saeros apeiron marlo_on jandar chaotic luriel can-i doruk metakuso slayer77 eldarduil ulfang geleceklerin listesi, hardter rica etti yazar mısın diye, gördüğüm kadarıyla ekledim / eksilttim adınız yoksa ve gelicekseniz "ulan ben de geliyorum dedim görmedin mi çalgıcı karısı binnaz" narasıyla girişebilirsiniz, çünkü slazenger kışkırtır. edik: gelenler listesini ortalayınca çok gey durdu, düzelttim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sagolasın yavuz gelicek olupta ismi olmayanlar sölesın ekliyelim ona göre bekliyorum sevinçin önünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 emin değilim birden kopup gelirsem dışlamayın beni nolur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o değilde biri isimleri not alsın ya.sonra kim geliyodu diye düşünüyoz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 anıl not al o zamn yawrum gelcekleri :D hazır aklına gelmişken unutma :p ehuuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Benim hastalığın duruma bağlı gelip gelmemem ama en azından uğramaya çalışırım. 1-2 saat takılırım herhalde. bir de adımı iki defa yazmışsınız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 iki kere gelmezsen gelmiş saymayız ozaman =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gene böyle büssürü insan ismi yazılmış yine satışları konuşuruz yarın akşam. klasik izmir yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 satış için bahaneler döşenmeye başlamış bakıyorum. madcat yaz bunları kaydet öbür buluşmada katran ve tüye bulayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben gelemiycem ya pazartesi Dif vizesi var kelime bilmiom yargılıcak yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bende geliyorum ancak 7 de cıkıcam dersaneden ona göre :D o saate kadar kimler kalir bilmem ama kalan olursa göreyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben kalırım sanırım, ama çimlere hayır. İnek miyiz biz her gittiğimizde çimlere yayılma gereği duyuyoruz. Edit; ilk defa gelicekler, kesin gelicek birilerinden cep telefonu numarası alın, ortada kalmayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ben verebilirim PM me plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 hemen atıyorum canım. aheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 senin durum noldu onu söyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 belli değil. trip yapıyorum şu an. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar