Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi niye ufak yaptın yazıyı okuyamadım bile gozlerım yoruldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 büyütem dur xD ama naaah yapabilirmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 JD abi gercekten ayrilacak ama bak bunu yapmazsan sen uzuleceksin dinle kizi tamam simdi gidebilirsin de yerinden kalkma bile ya TORUNLARINA ANLATIRSIN HIC OLMADI YA NOLUR OYLE YAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yannız msnden olcak bu muhappet nereye kalkiim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oturumu kapat o zaman :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yok tamam gidebilirsin sil blokla diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şu an görüşüyorlar galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?20,2912064,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 imzanı at.! ya da unutulmaz ol! ayrıldığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 siz ayrılmışsınız haberin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 spam gruplarına mailini ver, enlarge your penisler ile dolsun kutusu. sonra döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kendine guven, kizdan her zaman 10 adim ileride ol, kizin butun arkadaslarini ezecek karaktere, dusunce yapisina ve bilgi seviyesine sahip ol. sonra biraksin, "sen kaybedersin bir tanem" dersin heh. cidden de kaybeder ;), cag kol kasinin parayi kirdigi cag degil, dusuncenin ve bilgiyi isleme becerisinin parayi kirdigi, insan iliskilerine yon verdigi cag. bunlara sahip olamamissan, sen yazik etmissin kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ee 2 gün olmuş noldu noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 "excuse me my darling but the shadows are calling again" de, arkanı yavaşça dön, uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bitti ama ben bitmeden önce şey dedim iyi düşün öyle karar ver bitirirsen hayatında artık hiçbirşekilde varolmıyıcam.Ne arkadaşın ne de sevgilin olarak dedim.O da yaa ben öyle bişey istemiorm herşeyi tamamen bitirmek istemiorm fln dedi yani bugun gene konuşucaz ilişki bitti ama sanırım sevipte kavuşamayan gençleri oynıcaz sevgili olmıcaz ama belki bir gün diycez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kafamı topliim ı okudum bıraktım sonrasını.benim canım cok sıkılıyor eglendir beni yoksa babay demis. ayrı sehirde sevgili olmazz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar