JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Şimdi arkadaşlar olayı şehirler arası ilişkide anlatmıştım ama okumayanlar için tekrar bölümlerini gösterelim. Kız arkım ve ben ayrı şehirlerdeyiz 5 aydır çıkıorz.3 gün önce bana özel bir msn aldı ve ordan konuşmaya başladık işte beni çok özlediğini acı verdiğini yanında istediğini dayanamadığını fln söyledi.Sonra sabahleyin günaydın aşkım dediğimde bana günaydın aşkım bana lütfen biraz zaman ver kafamı topliyim dedi bende eyw dedim bekledim.Sonraki gün msj attı nbr nasılsın diye 1-2 orda msjlaştık.Bugun de ist.a geliceğimi onun ne kadar uygun olduğunu ona göre ne kadar kalıcağımı ayarlıyıcaamı söyledim.O da bana lütfen akşam konuşalım ben konuşana kadar bişey yazma dedi.Bende dedimki benden zaman istedin ok ama bana herşeyin düzeliceğini en azından ist.a geldiğimde herşeyin yokolucağını söyle dedim.O da bana akşam konuşuruz lütfen dedi.Şimdi benim tahminim ayrılık göründü yani yukarda yazdığım olayın tamamıdır.Canım sıkkın sizinde görüşlerinizi alayım dedim.(Anket koyma yok yaw sdfds neyse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ayrılık görünmüş.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 boşa plan yapma. kız ahanda buraya yazıyom: ayrılacak %99. bana biraz başka birini bulmuş gibi geldi. 6.hissim pek yanıltmaz. metin ol, aramıza şimdiden hoşgeldin. -masada yer açın bi kişilik en kötüsü düşün ki, böyle bişe yoksa sevinmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Fistan said: ayrılık görünmüş.evet. görünmüş, hatta el kol hareketi çekiyor nanik yapıyor o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Başka birini bulma saygısızlığını göstermez diye düşünüyorum yani en azından yeni biriyle tanışsa hoşlandığı an bırakırdı beni yani bırakması gerekirdi ilişkimize ve bana saygısı dolayısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İçin rahat olması için git. Benzeri bir olayda gittim, konuştum, ayrıldık. ama üzülemedim bile. Zaten bir kaç haftadan fazla süredir görüşemiyorsanız yüzyüze görüştüğünüzde çok daha farklı görünüyorsunuz birbirinizin gözüne bu uzun süreli ayrılığın ardından. iyi de olabilir, kötü de. Ben gittiğimde hayal kırıklığına uğramıştım. Hiç beklemediğim gibiydi, ayrılmamız da pek üzmedi beni, istesem de üzülemedim. Pek takmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Her turlu geleceksen bari gelmisken sevgiline yazan cocuklari dov. Yok sevgilin yaramazlik yapmissa cezalandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Zaten bende üzülme noktasını geçtim yani şunu en içten şekilde söyleyebilirimki o benle acı çekiosa benim çekip gitmem gerekir ama hani yaşadığımız ilişki gerçekten çok güzeldi planlarımız vardı onlada olmaz onsuzda olmaz kıvamında şu an yani olmamasının nedeni onun acı çekmesi bana doğruyu söylüyorsa ki ona güvenirim ve güvenmek istiyorum ayrıldığında pekte içim acımaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 -Wissy said: Her turlu geleceksen bari gelmisken sevgiline yazan cocuklari dov. Yok sevgilin yaramazlik yapmissa cezalandir. Asaddas yok öyle bişey asla yapmadı zaten onu tanıyıpta beni görenler pek öyle samimiyete girişmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ve sanırım arkadaşından aldığım duyuma göre bitirmek istiyormuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gidene dur demiyceksin . Uzun mesafe kasar zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hani çok yıkılmıycaksan bitir hiç ısrar etme normal karşıla zaten bende öyle düşünüyorum falan de...Gerçi seviyosan ısrar etsende yararı olmaz gibi bi kız karar verdiyse ne dersen de yapar muhtemelen, ama bugün ama yarın , ama yarından da yakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çok üzülmüyorum açıkçası ne biliyim bikaç gündür kendimi buna hazırladım gibi.Bugun işte 8 de konuşcaz bi konuşalım bide onun ağzından duyiim söyleyebildiim şeyleri söyleyip döndürmeye çalışiim en azından gelecek pazara kadar ya gelecek pazar yanında olucam 3 gün önce seni hiç bırakmam demişti ya sdfsdf nasıl bi hayat bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bence ne yap biliyon mu? o açmadan sen aç ayrılma konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet koymuyo en azından öyle olunca.. gerçi ben ayrıldım sonradan koydu asdad gırgıra al işi en iyisi espri yapa yapa git kızın yanına falan rahat ol sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 "seni hiç bırakmam" bundan sonra şunu duyunca mutlaka önlemini al, bana da olmuştu zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ahahaha çok haklısın dostum varya :D beyler bana birini ayarlıcak varmı xD yeterince yakışıklıyım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yeterince yakışıklısında kız neden bırakıyo derler adama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Demekki benden yakışıklısı varmış die cvp verirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bencede operin dediği gibi yap direk sen aç konuyu sonrada konuyu uzatmadan yanından uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Sidik yarışına girmem be abi ne söylüosa söylesin ilk ben demişim o demiş farketmez bi ilişki bitio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Senin ki boynuzlanmak oluyo be sen iyice kendini dibe götürüyosun:D Neyse şunuda yazim zaten artık yakışıklı olmak esas faktör diil cidden, yani eskiden böyle diildi ama günümüzde şuanda yakışıklı olmak sadece + bi faktör okadar, büyük değeri yok, para pul ezdi geçti onu..klasik kız güzel damat maymun muhabbetleride enazından bi fikir verir bu konuda..genelde etrafa bakınca uyumlu çiftte görülmez pek, tabi bu kadarla da sınırlı kalmaz sebeplerde neyse daha fazla uzatmıyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Öyle tabi ya ama işte yani bilmiorm senin örnek verdiin yerlerle benimkiler farklı bi taksime gidiosn millet para mı sıçıo barlarda hyr yani yakışıklılık + ama para ya + olarak bakan kızın bende bacak arasına bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bakmazsan salak derler sana zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bakmıyorum lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar