Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tahminleriniz lütfen (Bir başka ilişki daha dsfsdf)

JD

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar olayı şehirler arası ilişkide anlatmıştım ama okumayanlar için tekrar bölümlerini gösterelim.

Kız arkım ve ben ayrı şehirlerdeyiz 5 aydır çıkıorz.3 gün önce bana özel bir msn aldı ve ordan konuşmaya başladık işte beni çok özlediğini acı verdiğini yanında istediğini dayanamadığını fln söyledi.Sonra sabahleyin günaydın aşkım dediğimde bana günaydın aşkım bana lütfen biraz zaman ver kafamı topliyim dedi bende eyw dedim bekledim.Sonraki gün msj attı nbr nasılsın diye 1-2 orda msjlaştık.Bugun de ist.a geliceğimi onun ne kadar uygun olduğunu ona göre ne kadar kalıcağımı ayarlıyıcaamı söyledim.O da bana lütfen akşam konuşalım ben konuşana kadar bişey yazma dedi.Bende dedimki benden zaman istedin ok ama bana herşeyin düzeliceğini en azından ist.a geldiğimde herşeyin yokolucağını söyle dedim.O da bana akşam konuşuruz lütfen dedi.Şimdi benim tahminim ayrılık göründü yani yukarda yazdığım olayın tamamıdır.Canım sıkkın sizinde görüşlerinizi alayım dedim.(Anket koyma yok yaw sdfds neyse).
Sosyal ağlarda paylaş

boşa plan yapma. kız ahanda buraya yazıyom: ayrılacak %99. bana biraz başka birini bulmuş gibi geldi. 6.hissim pek yanıltmaz.
metin ol, aramıza şimdiden hoşgeldin.
-masada yer açın bi kişilik

en kötüsü düşün ki, böyle bişe yoksa sevinmiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

İçin rahat olması için git.
Benzeri bir olayda gittim, konuştum, ayrıldık. ama üzülemedim bile.
Zaten bir kaç haftadan fazla süredir görüşemiyorsanız yüzyüze görüştüğünüzde çok daha farklı görünüyorsunuz birbirinizin gözüne bu uzun süreli ayrılığın ardından. iyi de olabilir, kötü de. Ben gittiğimde hayal kırıklığına uğramıştım. Hiç beklemediğim gibiydi, ayrılmamız da pek üzmedi beni, istesem de üzülemedim.
Pek takmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bende üzülme noktasını geçtim yani şunu en içten şekilde söyleyebilirimki o benle acı çekiosa benim çekip gitmem gerekir ama hani yaşadığımız ilişki gerçekten çok güzeldi planlarımız vardı onlada olmaz onsuzda olmaz kıvamında şu an yani olmamasının nedeni onun acı çekmesi bana doğruyu söylüyorsa ki ona güvenirim ve güvenmek istiyorum ayrıldığında pekte içim acımaz
Sosyal ağlarda paylaş

Çok üzülmüyorum açıkçası ne biliyim bikaç gündür kendimi buna hazırladım gibi.Bugun işte 8 de konuşcaz bi konuşalım bide onun ağzından duyiim söyleyebildiim şeyleri söyleyip döndürmeye çalışiim en azından gelecek pazara kadar ya gelecek pazar yanında olucam 3 gün önce seni hiç bırakmam demişti ya sdfsdf nasıl bi hayat bu
Sosyal ağlarda paylaş

Senin ki boynuzlanmak oluyo be sen iyice kendini dibe götürüyosun:D

Neyse şunuda yazim zaten artık yakışıklı olmak esas faktör diil cidden, yani eskiden böyle diildi ama günümüzde şuanda yakışıklı olmak sadece + bi faktör okadar, büyük değeri yok, para pul ezdi geçti onu..klasik kız güzel damat maymun muhabbetleride enazından bi fikir verir bu konuda..genelde etrafa bakınca uyumlu çiftte görülmez pek, tabi bu kadarla da sınırlı kalmaz sebeplerde neyse daha fazla uzatmıyim:)
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle tabi ya ama işte yani bilmiorm senin örnek verdiin yerlerle benimkiler farklı bi taksime gidiosn millet para mı sıçıo barlarda hyr yani yakışıklılık + ama para ya + olarak bakan kızın bende bacak arasına bakarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...