Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 japon kızların konuşmalarına hastayım gelecek derse japon kız getir karşılıklı diyalog yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Japonların herşeyine hastayım ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 +18 olur gibi gelio o diyalog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yok yok sıkmıyorum mesela anatava amerika cindes ka? amerikalı mısan gurban? doii taşimaşte : önemli değil nese eğitici yayınımız sona erdi simdi azcık öğrendiklerimizi sindirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Dyna'dan sonra girmeyi düşünüyorum ben, yarım saat çalıp çıkıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 18 diyalogta lazım, ama daha kızla barda karşılaştık gelecek ders tavlamayaı öğrenecez üçüncü derste yatapa atıcaz, yatak konuşmaları beşinci ders olacak. (tahmin ediyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DynamicK said: yok yok sıkmıyorum mesela anatava amerika cindes ka? amerikalı mısan gurban? doii taşimaşte : önemli değil nese eğitici yayınımız sona erdi simdi azcık öğrendiklerimizi sindirelim japoncada gurban mı var hö :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DYNA HAGE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 semih ortalığı karıştırma kaos yaratıosun :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 japonların gurban olmalarına kim karışır? caponuma dokunmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kim çalıop şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hoşgeldin gimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 istek yapak şu mad men de çalan şarkıyı istiyom ben i am no good galiba adı şarkıda öle diyo abla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 AZURE OMG YEAH 2001 üyeliğin benim gibi ve sadece 500 msj HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gimliii kalbimden vurdun beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 duyuyoz da aç sesi biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ses iyi geliyo gimli pink panter theme yi dinlerken peter sellers abimizi saygıyla anıyorum lan adam ölmüştü dimi(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gimli utanmayıp kedimle dansediyorum senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Acaip şekilde the Doors çekti canım ya. Yatçam gerçi birazdan. Biraz bekliyim. Belki bana acır Gimli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya yeni bilgisayar topladım. Eski hdleri de takmadım :) kısıtlı bi arşiv var o yüzden. Önümüzdeki programlar daha zengin bi plalyist olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gimli senin sesin gelmiyo bu seferde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ses ver gimli.. :D pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gimli sağlam çalıyorsun gratz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gimli ses ver, konuştukların anlaşılmıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ses geliyor ben duyuyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar