Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hyr. en çok isteğim yolda evde otobüste arabada dinlemem yani. FREKANS lazım :D işleri büyütsek ya..
önce radyo sonra PatiTV
PatiTV
PatiSPOR
PatiP0RN
PatiMAX
PatiPati

falan filan .d:D
  • Admin
Mesaj tarihi:
eh 60 oldugu donem söle bisi var ama herkes bilmez
uo sunucusunda admindim ordaki oyuncular da dinlemek istedidi onlara da link vermistim
bursada 2 izmirde 1 int cafe de yayına baglanmıstı genel olarak dinlemişti cafe de bulunanlar iyidi baya eglenmiştik :)

bir de tabi bonepart ile diablesse (+wendigo) atışmalar ve karsılıklı sarkı savası yaptıydık o epey yardım etmişti dinleyici sayısının artmasına :)
Mesaj tarihi:
paloalto - something must go this way diyeceğim ama yoktur muhtemelen, olan herhangi bir parçası da olur. bu arada dyna nın rekoru pati rekoru değil, açıklamıştı adam uo serverında yell geçerek insan topluyordu, millette açıp dinliyordu =) o rekor gayrı resmidir o yüzden.
Mesaj tarihi:
Abi biz bu yayinlari bi sekilde kaydedelim ya, podcast falan yapalim. Her zaman dinleme sansimiz olmuyo..

Ama sizin kaydetmeniz lazim bi yandan, kalitesi iyi olsun, radyodan iyi olmaz..

Neyse radyo isini tekrardan duzenlicez buyuk ihtimal, duzenlerkene bunu da yapalim guzel olur hem arsiv tutmus oluruz, 2 sene sonra ac dinle geyikleri...
Mesaj tarihi:
Leopar said:
gonlumuzde paticik her zaman beygirgucu.com olarak kalacak. ah dark-dr ah nerdesin

wow oynuyor hayvan herif
gerci omrunun yarisini afk seklinde geciriyor oyunda
Mesaj tarihi:
ehaha ne gzel :), yannız bişi sorcam mesela gene birlikte prog. felan yapmak istiosunuz ama işte öbür eleman evinden bağlanmak istiyor.Teamspeak veya skype ile mümkün müdür bu olay?
Mesaj tarihi:
castin saks, muhabbet rullaz
neyse bende kaciyorum (gece 01.00 saat burda yatcam be eheh) ama harbiden super program aynen devam basarilar.yayin icin tesekkurler cok eglendim dinlerken :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...