Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu akşam programda bir konu başlığı altında çeşitli konulardan sorular almak ve onlar üzerine sohbet etmek istiyoruz. Ağırlıklı olarak aşk meşk konuları olacağını tahmin ediyoruz :) Bu konuyu kişisele açsak olmaz, müzik veya genel olabilir ona tam karar veremedik. Sizce o başlığı nereye açalım efendim ?
Mesaj tarihi:
İyi de o zaman konu kişisele açılmış olur zira o başlık altında sadece soruları alacağız, cevaplar radyodan. Veya anlatmak istediğin kişisele sadece başlığı açın millet sorularını bu başlık altında sorsun ise bu başlık çok karışır, hem devam eden yayınlar hem akşam yapılacak yayının soruları birbirine girer.
Mesaj tarihi:
ayrı topak iyi oluyo, konu dağılmıyo. zamanında yaptığım homo pop ve industrial programları da ayrı threadde verimli olmuştu, arasanız çıkar.

dom jack johnson bitirdi bizi sabah sabah. enişteniz banyoya bileklerini kesmeye gitti filan, acı içindeyiz :P
Mesaj tarihi:
soru olayi bombardimana girebilir ondan cekindim nasi bisi yapilabilir dusunelim, hellhound veya dynun mod olarak yardim edebilir aslinda acilan topigin yerine gore.
Mesaj tarihi:
fedaykin said:
eheh duyulmuş demek ki :) Akşam 6'da nartanesi ile birlikte yayın yapacağız. Birazdan alışverişe gitmemiz lazım malum ev tam takır doldurmak lazım :)

Alkol alin mutlaka kafa güzel program yapin... :P bizde psikolojik kafa güzel olalım :D
Mesaj tarihi:
sürekli karar değiştiren birisi olarak ikisine birden açtım :D Kişiselden buradaki başlığa yönlendiriyorum, o konuyu kilitlerseniz sevinirim, sorular tek yerde toplansın efem.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...