Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM[Kasım 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asteroth said:

Ya ne msn'i, ne adam toplaması?

Ülkücü müsün nesin birader allah allah

Benim de radyoda programım var, yarın öbür gün benim başıma aynı şey gelmesin diye tepkimi koydum ortaya o kadar. Haksızlığı kabullenemeyip "Kankaları toplayıp laf atıyosunuz" demek nedir yahu? 5 kişi aynı şeyi söylüyorsa sana burda, sorunu biraz kendinde ara, kalkıp "Bütün dünya bana karşı" triplerine girmektense.

Tabi ülkücüyüz,hatta çarşıcıyız,bi bunlar kalmıştı zaten olmadığımız.

Ortada bi çizelge yok birincisi.İkincisi,eralp ben dahil muhtemelen bikaç kişiye daha yazmıştır bişeyler.Arada bilmediğin bişeyler var dedim yinede inatla uzatıyosunuz.

Yayına girme konusunda evet,haklısınız,apache yanlış yaptı belkide.Adam konuşmuyo diye burdan yok öküz,yok bilmemne hakaretin anlamı nedir yani.Siz eralp'in ne dediğini biliyomusunuzda hala aynı noktadasınız?
Eralp kendini düzgün savunsaydı eğer,bu muhabbetlerin hiçbiri olmazdı.Attı tuttu,yapamayacağı şeyleri savurdu.Ortalık karıştı.

Gidip apache'ye "abi elektriklerim gitti ben giricektim playlist hazırladım,bana müsaade edebilirmisin" deseydi apache çıkardı zaten yayından,öyle sizin dediğiniz öküz yada başka bi herif değil yani bu adam.Benim hoşuma gitmeyen şey,milletin bilmeden eralp'i dinleyerek adamı laf yağdırması.

Ha peki haksızmı yayına girerek,evet haksız.Yayın hakkını isteyen haklımı,haklı.Ama nasıl istediğine bağlı herşey değilmi?Apache bilmeyerekte yayına girmiş olabilir o an boş diye çünkü.
Sonrasında burası metalci yuvası deyip dolaylı yoldan ziktirin gidin deme hakkıda yok kimsenin.Yeri geldiğinde burası TSM ve Halk müziği yuvası.Afedersiniz ama siz zktirin gidin.

Dahada ne cevap yazıcam,ne mesaj atıcam.Varsa derdiniz pm'den alıyım.
Mesaj tarihi:
Aga bence sen çok gazsın, hala "Metalci yuvası" muhabbetine ciddi ciddi cevap veriyorsun.

Ki mesajı yazan kişi axedice. axedice çıkıp anama babama küfür etse "Kötü niyetli değildir, şaka yapıyordur" derim yani. Orada da öyle bir geyik var. Az sakin.
Mesaj tarihi:
said:
burası metalci yuvası deyip dolaylı yoldan ziktirin gidin deme hakkıda yok kimsenin

etme eyleme korax, dalga geçiyoruz. Her mesaja onbin tane sımayli koymak mı gerekiyo geyik yaptığımızı anlatmak için? [/sarcasm] button falan gelsin mesajlara. Hassas patiler pişik olmasın.

Ayrıca kingpin tosun paşayı bi yere upload et abi direk indirmem arşivime katmam lazım o şarkıyı ahaha

ayrıca dory çok monoton çalıyodu, sen biraz daha kal
Mesaj tarihi:
"Bilmediğin şeyler" ne arkadaşım, CIA misiniz siz? Benim bildiğim tek olay, kingpin'in yayına girmek için beklediği, Apache'nin yerini kaptığı ve de sonra foruma konuyla ilgili tek mesaj atmadığı. "Görmemiştir" deme bana şimdi, "öküzlük" yazınca görüyor arkadaş, kingpin'in mesajını mı görmedi? Bilmem gerekenin tamamı bu, dediğim gibi, yarın öbür gün aynısı bana yapılırsa üzerim çünkü.

Eralp'in ne dediği de ilgilendirmez beni, ben onu savunmuyorum burda. Yapılan olay yanlış diyorum sadece, çizelge olmaması saygısızlık yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor benim gözümde.

"Burası metalci yuvası" mesajı bildiğin espriydi. Anlayamamışsın, üstüne gelmiyorum o konuda. Dediğim gibi, isteyen istediğini çalar yayın saatinde, isterse kendisi söyler yayın saati süresince. Buna bağlı olarak "Sktirin gidin" demene de bir şey demiyorum, yanlış anlamışsın.
Mesaj tarihi:
( Ön not: Petrucci dahil tüm önceden bir gruba dahil olmuş adamların solo albümlerine gıcığım. Petrucciye özel bi nefretim yok yani )
Bu albümde de parçada da genel olarak bir sorun var. Gitar ön planda olmalı zaten tamam da ben öyle müziği sevmiyorum. Ne bateriler ne baslar hiçbişeye benzemiyor. Berbat bence. Gitar üstüne sunî gitmiş. Beğenemedim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...