Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

+18 PKK Lesleri

Dela

Öne çıkan mesajlar

adamın birinin yorumu süper, terörist haysiyetsizlerden birine dikkat edin tam kalbinden vurulmuş. onu görünce içimden vay anasını ne nişancıymış adam derken kameraya çeken lavuk da " vay be bunu vuran büyük adammış tam kalbinden vurmuş" diyor haheh.

yayınlamak lazım bu görüntüleri televizyonlarda boy boy. sonunuz böyle diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşman da olsa terörist de olsa insan insandır. Amerikalılar gibi ceset gösterecek kadar aşağılık hale gelmenin bir anlamı yok, unutmayın o teröristlerin de bir anne babası var. Vidyoyu izlemedim izlemem de zaten. Ama oh ne güzel kalbinden vurmuşuz kafasını parçalamışız demeye başlarsak insanlığımızdan kaybedeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

vallahi axedice, bu şerefsizlerin öldürdüğü gencecik erlerin erbaşların da aileleri var. ayrıca onlar kendileri de seçmiyor orada o şerefsizlerle savaşmayı. gerçi sorun başka yerde, onları oraya gönderen bilinçte ama işte naparsın. o apayrı tartışma konusu.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay sadece hümanist olmak değil ki. Nefreti bi kenara bırakıp terör niye var bu insanlar niye dağa çıkıyor diye düşünmek araştırmak lazım. Ama linç kültürüne kendimizi kaptırdıkça çözümsüzlük ihtimali daha da artıyor. Biz ölümden ve öldürmekten değil, barış ve çözümden yana olan tarafız. Haklılığımızı korumak için böyle kalmamız lazım.

edit : Mumu pkk kanallarının şehit askerlerin bedenlerinin görüntüsünü yayınladığını düşünsene. Onlar bile yapmadı heralde böyle bişey. Ki sen de diyosun o dağa çıkan adamların büyük bi kısmı zavallı garipler, kim bilir ne yüzden oradalar. Öldürülmüş olabilirler ama bunun üstünden kan banyosu yapmamız yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice, bu adamlarin daga cikmasini sosyoekonomik temeller, ozgurluk hayalleri gibi sacmaliklara bagliycaksan komiksin.

tamamen ac gozlu 3-5 adamin pesinden doldurusa gelip giden adamlar bunlar, yaptiklari da dunyada bir baska boyutlarda imkani varsa binlerce defa oldurulmeyi ustune de kopek lesi gibi teshir edilmeyi hak ediyor.

nitekim bu goruntuler resmi kanallardan yayinlanmis degil, kacak cekim, internete sizmis. oyle amerika gibi asagilik olduk tadinda liseli komunist laflarina gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle 80 dönemi artan hatta abartan ama cumhuriyetin kuruluşundan beri kürtlerin üzerinde olan baskıyla birlikte sosyoekonomik nedenlere bağlıyorum. 1930da ağrıda kürt devleti kuran adamları öldür de daha sonra ortak bilinç oluşmasını engellemek için neden kültürlerini yok etmeye çalışıyorsun? Devletin en başından beri sürdürdüğü hatalı politikalar var bu konuda. Eğer kürtler pkkyı bu kadar kurtarıcı olarak görmese böyle bir destek sağlanmazdı.

Sadece dışardan itelemeyle açıklamak yetmez, kendi yanlışlarımızı da görmemiz lazım bu konuda. Dramatik hikaye falan diyceksin belki ama kürt olduğu kürtçe konuştuğu için aşağılanan, dışlanan hatta dayak yiyen ve bu yüzden pkkya katılan çocuklar var. Kürt kimliğini yaşamak isteyen, siyasi görüşleri uğruna örgüte katılan var. Bunlardan çok var. Sosyoekonomik temeller bu sorunların bir kısmı sadece. Hatta önemli bi kısmı, ama hiç bir neden tek başına açıklamaya yetmiyor. Özgürlük hayalleri hep bunlardan sonra ortaya çıkıyor, alt yapısı olmasa terör örgütü bu kadar etki sahibi olamazdı.

Dolduruşa gelen adamlar diyosun sen de, tamam askerine saldırmış sen de öldürüyosun terörist ne de olsa. Ama hani bizim insanlığımız? Linç kültürü diyorum ya bu işte, öyle bi nefretle dolmuşuz ki bazı basit şeyleri bile unutabiliyoruz. Ceset görüntüsü yayınlanır mı hiç benim aklım bunu almıyor işte.

Bide romantik solcu değilim ben heh. Karşı tarafla empati kurmaya, nasıl düşündüklerini anlamaya çalışıyorum. İnsan kendini çok kaptırınca dar bi pencereden bakıyor olaylara. Bak bi olay anlatıyım. Hamas gazzeye girdiğinde El fetih komutanını öldürmüş, sonra da cesedini bi arabaya bağlayıp sokaklarda sürüklemiş. Gazetede bi resim görmüştüm, bi grup filistinli parçalanmış cesedin başında toplanmış cep telefonuyla resmini çekiyordu. Kör nefretimiz yüzünden onlara benzeyeceğiz yakında, önemli bi ayrıntı bu. Ordu yapmıştır yapmamıştır bilmiyorum propoganda da olabilir amatör işi de olabilir komplo teorisi üretmeye gerek yok, bizim bu görüntülere itibar etmememiz bunlara karşı çıkmamız lazım. Liseli miseli, amerikanın yada el kaidenin yayın organlarının falan yapacağı işler bunlar. Bizim insanlığımızı korumamız lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

evet hem etik oalrak yanlis hemde bizim gibi onuruna duskun bir millete yakismiyor

ha terroristin ana babasi var diye dusunmem cunki cogunun ana babasi para akrsiliginda kucuk yasta veriyorlar cocuklarini PKK ya adam ne anasini taniyor ne babasini gidiyor dag basinda geciyor hayati

olenlerin cogu zavalli insanlar bence ve en azindan hayatlarinin sonunda insan gibi davranilmayi hakediyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Düşman da olsa terörist de olsa insan insandır. Amerikalılar gibi ceset gösterecek kadar aşağılık hale gelmenin bir anlamı yok, unutmayın o teröristlerin de bir anne babası var. Vidyoyu izlemedim izlemem de zaten. Ama oh ne güzel kalbinden vurmuşuz kafasını parçalamışız demeye başlarsak insanlığımızdan kaybedeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ölülerin hayattayken yaptıkları tasvip edilmese de, cesetlerinin ifşa edildiği an ağız suyu akıtıp masturbasyon yapan tiplere hem bunu yaptıklarından dolayı, hem de "yapmayın etmeyin" dediğimde "bırak hümanizmi" demelerinden dolayı kızgınım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...