Sevenos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben sorunluyum heralde ilk çıktığında da XBox almıştım ve senelerce oyun sıkıntısı çektim... Şimdi bunca zaman sonra aynı sorunlu davranışımı tekrar ederek XBox360ıda aldım.. biliyorum ya ben yne ne şekillerde oyun getirtmek zorunda kalcaamı. Ama bir ümit sormak istedim, çünkü arada oluyo.. Uzaklarda byerde ufak tefek dükkanlar oluyo XBox oyunları satan, bileniniz varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 türkiye ye xbox360 oyunları gelmiyordu bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 teşekkür ederm =p blyorum yazdım ya işte.. elden melden gelen, ufak tefek dükkanlarda satılan yerler fln oluyo onları blmek gerekyo... öle bşe blen varmı dyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Platin diye biyer varmış Kadıköyde.. Herçeşit konsolun orjinal oyununu ve aksesuarını satıyomuş.. Bugün buldum.. yarın gidip bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 xbox360 ım yok ama büyük teknoloji marketlerinde görüyorum oyunları bimeksde felan , olmadı en mantıklısı internetten getirtmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kadıköydeki yer güzelmiş de, ankara'da da yok mu böyle bir yer? keşke olsa. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kadiköy platin elektronik bide feyza elektronik var.Onun dışında biraz araştırırsan tonlarca yer var.Hem satan hemde takas yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ben Platine sardım ya... ama orjinal alıyorum oyunları ve yurtdışındaki fiyatlarla kıyaslarsanız arada 50 milyon gibi bi fark var :p ben çaresizlikten alyorm, yne yurtdşndan gelen arkdşlar olyo ama dubai, ingiltere, isveç fln hepsi PAL olduğu için aldırtamyom bişey.. muhtaç durumdaym biraz burdaki 125 milyonluk oyunlara. X360'ın çipi olmadığı için program atıyolarmış kopya oyun çalıştırsın diye. Bu programın hiç bi kötü yanı yokmu. Oyunlarda veya Konsolda hata verme gibi bir riski, yada konsolu Xbox Live'a bağlayınca programın farkedilmesi gbi.. !? farkedilse nolur ya onuda blymyom soryom işte cahillkten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Bone said: kadıköydeki yer güzelmiş de, ankara'da da yok mu böyle bir yer? keşke olsa. var mı? var tabiki olmaz mi Antik Oyun / Karum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 sevenos şu an son firmware update ile LIVE'a bağlanınca banlanan yokmuş ama microsoft bir gece yarısı patch çıkarır, sağı solu belli olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar