Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Digiturk vs D-Smart vs Uydu

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, 2 yıl once aldıgımız kyoto markalı uydu bozulmuş ya da ömrü dolmuş durumda.
Şimdi yerine yeni uydu almaktansa d smart yada digiturk almak daha mantıklı geldi bana.
uydular 200 milyonmuş ona o parayı verene kadar d-smart almak son derece mantıklı değil mi ?
Öte yandan digiturk mu alsak diye bir soru da geliyor akla, ama aylık ucret -(eksi) puan diye duşunuyorum.
Sizce hangisi mantıklı ?
Siz ne düşünüyorsunuz acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk zam yaptı da habersiz falan yapmadı yani, yeni paket fiyatları aylar öncesinden söylenip, zam uygulandığında faturalarla birlikte evlere küçük fiyat çizelgeleri gönderdi digiturk.

ayrıca d-smart alacağına git kendini köprüden at diyerek kesin ve net konuşuyorum. birincisi lig tv 2011 sezonuna kadar yayınlayacak maçları ve kupayı, ikincisi bu konu daha önce tartışılmıştı, digiturk gibi almış yürümüş ve inanılmaz fazla sayıda kullanıcısı olan bir platform karşısında d-smart ezik bir türk çakması gibi duruyor. önce adam gibi reklam çekmesini öğrensin d-smart. önümüzdeki 5 sene için konuşuyorum kesinlikle d-smart alınmamalı. digiturk ilk açıldığında bile d-smarttan iyiydi. zaten 2011 yılına kadar canlı yayın ihalesi olmayacağından d-smart batabilir. 200 milyon dandik uyduya verip alacağına, digiturk'ün ailecek paketi diye bir pakedi var, onu alıyorsun sana kart uyumlu receiver'ı beleş veriyorlar bağlantı ücreti falan da almıyorlar. yalnızca aylık ücret ödüyorsun. ama aldığın receivera istediğin kartı sok çıkar naparsan yap. turksat kanalları üstüne digiturk'ün özel kanalları ve lig tv'yi ayda 47ytl ye izlersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Ben d-smart tercih ederim ve edeceğim. Neden;
- DiscoveryTV müptelası olduğum için
- Türkiye Ligi gibi dengesiz ve çarpık bir lige merakım olmadığı için
- Aylık abone ücretinin bende yaptığı kaşıntı için

Bir de kullanıcılar d-smart'ın yayın kalitesinin daha iyi olduğunu belirtmesi beni düşündürüyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Zuahu.
Bizim ligimiz değilmi her sene hakem hatalarıyla çalkalanan.
Bizim ligimiz değilmi her sene taşlı-sopalı kavgalar çıkan.
Bizim ligimiz değilmi her sene bomba gibi şike iddiaları olan.

Kasmayın kendinizi 2011 değil 2111 senesine kadar bu tempoda devam ederiz (:

Sen D-Smart al en güzeli o gibi gözüküyor şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...