Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Merhaba arkadaşlar. Belki bilirsiniz, bu bedava olaylarının peşinde baya koşturan birisiyim. Şimdi bir mailimi okudumda, bu sayede sizinde bir tane ipod nano 4gb kazanmanızı sağlayabilirim. Şimdi nasıl kazanacağınızı ve sistemi kısaca anlatayım. mail içeriğinin bir kısmı said: Şimdi getirdiğin üyeler Puan’dan fazlasını kazandırıyor. Getirdiğin üyelerden profil ve tercih bilgilerini dolduran her 100 üye için bir iPod nano senin olacak. İlk öncelikle ürünü kazanacağımız sitemiz Süperteklif. Amaç siteye, üye linki üzerinden referanslı üye kazandırmak. Siteye her üye yaptığın kişinin profili tüm ayrıntılarına kadar doldurulmalı (anketler v.b) Bu sayede yeni üye olan kişi profilinde 4000 puana ulaşıyor ve sizde iPod kazanmaya daha çok yaklaşıyorsunuz. Bu şekilde siteye 100 kişi getirirseniz, iPod nano sizin oluyor. Daha fazla söze gerek yok sanıyorum. Hediye kazanmak isteyenler, ben uğraşırım diyenler alttaki linklerden hangisinden tıklamak istiyorsa üye olabilirler. Buraya tıklarsanız referanslı üyelik linkimden üye olabilirsiniz. Buraya tıklayarakta rastgele birisinin referansını alarak üye olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 konu ile alakasız ama o anketli siteden geldi mi para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 1000 kere modeme res atıp cookieleri silerek 10 tane ipod kazanırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 awsurveysten mi bahsediyorsun? eğer ondan bahsediyorsan, yönetici mail attı hesabınız hile nedeniyle bloke edilmiştir bu sebepten ötürü ise para transferi gerçekleşmemiştir diye. halbuki hilenin hsi bile olmadıya, parayı yollamamak için bu yola başvurdular. sonra birdaha girmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu superteklif tam bir mini-titan zinciri ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 100 kişi üye yapmaya kasacağıma, o 100 kişiye "abi ya bozuğum kalmadı 1ytl dolmuş parası versene" derim. 400ytl ye ipoddan daha iyi mp3 player alırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 evet toplam 100 kişinin, her birisinden 1 ytl alırsan 400 ytl yapıyor oper. süpersin. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 matematiğim yıldızlı 5 pekiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hahaha çok güldüm ya oper helal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 300 cebinde var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Peki havuz kaç saatte doluyor ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 abicim bir is bulup calissaniz havuz daha kisa surede dolmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 boş işler bunlar. süperteklif ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 En süperinden teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 veya teklifin en süperinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hımm.. 100 tanıdığım olsaydı belki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yani diyelim ki bu siteyi gören 2000 bin kişi buldu 100 arkadaşını üye yaptı, gönderecekler mi 2000 tane ipod? hiç sanmıyorum. yine "hile yaptınız" gibisinden bir bahane bulurlar eminim. güven olmaz böyle bilinmedik yerlerin kampanyalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bana da kazanın lan bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 üye olun pls :( ipod istiyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 herkes istiyor aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben daha çok istiyorum agacım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya şuraya üye çekene kadar git bi şapka at yere al gitarı eline çal zaten 400ytl çıkar gün sonunda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 olm cocacola'dan o kadar şey kazandın sattın ettin bişeyler yaptın, bu poposukakalı kampanyayamı kaldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 simdi 100 kişiyi gaza getirerek ipod almanın tadı baskadır herhalde :D yoksa oper in hesapla daha iyisini alır nolcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar