Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 En iyi ihtimalle yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de başlicam, 3 senedir wowdayım, hemen hemen aralıksız, baydı :p da yaza kadar çok var, daraldım bunaldım cizıs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 baglantıya gore ilk tercihim EU olacak ama faktörler diğerinede itebilir. ayrıca türk guildi yalan olur wowun ilk zamanlarında coldwind in anatolian sunrise da yaşadıklarını bir sorun.hala psikolojik yardım alıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sorma bende aynı şekilde ana karakterimi yabancı guilde alt karakterimi belki türk guildine sokabilirim. Aslında aklımda bir fikir var ama en az 50-60 kişi lazım bunun için bakalım hele bir open beta açılsında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Open beta olmıycak dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 olacakta herkez giremiyecek, yani yine rasgele beta key dağıtırmış gibi dağatacaklar ama daha çok kişiye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 open beta oyunun son haline daha fazla benzeyecek ama bildiğim kadarıyla şu anda betada oynayanlar greenskinleri falan secemiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 en iyi ihtimalle yazsa daha çok beklenir yahu : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 uzadıkça kabak tadı vermeye başlıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben de geliyorum yazın başına dogru cıkarsa humanlar cuceler high elfler cici / empire olandan olucam ben ama server neyin bilmiyorum :) meyc olurum heralde güzele benziyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Selam arkadaşlar forumunuza yeni katıldım.Warhammer Online' uzun süredir takip ediyorum ve güzel bir oyun olacağı kesin. Türk Guild'ine katılmak isterim Guild için yararlı olacağıma eminim daha önce bir ok MMORPG oynadım.Yaşım 15 bu sizin için bir engel değilse Guild'inize katılmak isterim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Keh keh beta invite aldım =D Serverları açarlarsa oynarız artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Açık serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben de gelirim büyük ihtimal, son aoc haberlerinden sonra o oyuna sogudum hafiften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oyun cıksın almaya karar verdım. eu da oynarım buyuk ıhtımal. bide betaya nasıl yazılabılırız ve nasıl betaya kabul edılırız bunları birisi açıklıyabılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 warhammer ın sitesinden var beta sign up, seçilme işi random.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tşk ederim.. oyun bende süper bir heyecan oluşturdu hala oynamakta oldugum wow u bile bi gün seni bırakıcam diye oynuyorum artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ya 40k'nın mmo'sunu niye yapmadıklarki ühühü ben space marine olmak istiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Arkadaşlar betaya kabul edildiğiniz de mi oyunun clientini indireceğimiz linki veriyorlar yoksa sitede indirebildiğimiz bir yer var mı? ben bulamadım da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 forum.war-europe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ekmek verdiğin adrese giremedım.. betaya kayıt oldugum kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ben de AoC yada WAR'a başlamayı düşünüyorum. Hatta belki ikisine de. Hala WAR çıkış tarihi için adam gibi bir açıklama gelmedi mi? "2008 de çıkacak" mı deniyor hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 En iyi ihtimal Haziran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 beta center a girdim status e applied dio ne demek simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Başvurduğun yazıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar