Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 ben de başlicam, 3 senedir wowdayım, hemen hemen aralıksız, baydı :p da yaza kadar çok var, daraldım bunaldım cizıs :/
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 baglantıya gore ilk tercihim EU olacak ama faktörler diğerinede itebilir. ayrıca türk guildi yalan olur wowun ilk zamanlarında coldwind in anatolian sunrise da yaşadıklarını bir sorun.hala psikolojik yardım alıyor :P
Guru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Sorma bende aynı şekilde ana karakterimi yabancı guilde alt karakterimi belki türk guildine sokabilirim. Aslında aklımda bir fikir var ama en az 50-60 kişi lazım bunun için bakalım hele bir open beta açılsında..
Guru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 olacakta herkez giremiyecek, yani yine rasgele beta key dağıtırmış gibi dağatacaklar ama daha çok kişiye..
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 open beta oyunun son haline daha fazla benzeyecek ama bildiğim kadarıyla şu anda betada oynayanlar greenskinleri falan secemiyorlar.
Razu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 en iyi ihtimalle yazsa daha çok beklenir yahu : (
KillerLord Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 uzadıkça kabak tadı vermeye başlıyor..
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 ben de geliyorum yazın başına dogru cıkarsa humanlar cuceler high elfler cici / empire olandan olucam ben ama server neyin bilmiyorum :) meyc olurum heralde güzele benziyo :)
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Selam arkadaşlar forumunuza yeni katıldım.Warhammer Online' uzun süredir takip ediyorum ve güzel bir oyun olacağı kesin. Türk Guild'ine katılmak isterim Guild için yararlı olacağıma eminim daha önce bir ok MMORPG oynadım.Yaşım 15 bu sizin için bir engel değilse Guild'inize katılmak isterim. Saygılar
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Keh keh beta invite aldım =D Serverları açarlarsa oynarız artık =)
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben de gelirim büyük ihtimal, son aoc haberlerinden sonra o oyuna sogudum hafiften
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 oyun cıksın almaya karar verdım. eu da oynarım buyuk ıhtımal. bide betaya nasıl yazılabılırız ve nasıl betaya kabul edılırız bunları birisi açıklıyabılır mı?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 warhammer ın sitesinden var beta sign up, seçilme işi random..
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 tşk ederim.. oyun bende süper bir heyecan oluşturdu hala oynamakta oldugum wow u bile bi gün seni bırakıcam diye oynuyorum artık :)
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ya 40k'nın mmo'sunu niye yapmadıklarki ühühü ben space marine olmak istiyorum =P
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Arkadaşlar betaya kabul edildiğiniz de mi oyunun clientini indireceğimiz linki veriyorlar yoksa sitede indirebildiğimiz bir yer var mı? ben bulamadım da..
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ekmek verdiğin adrese giremedım.. betaya kayıt oldugum kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmedi
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Ben de AoC yada WAR'a başlamayı düşünüyorum. Hatta belki ikisine de. Hala WAR çıkış tarihi için adam gibi bir açıklama gelmedi mi? "2008 de çıkacak" mı deniyor hala?
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 beta center a girdim status e applied dio ne demek simdi bu?
Öne çıkan mesajlar