Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WAR yoklaması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ırkçılık fln degilde çeşitlilik her zaman guzeldır sonucta oyunda bır suru yabancı arkadasımız oluyo buda bi eglencedir yani farklı kulturler tanıosun fln hos bi yaklasım oluyo yani. pati bunyesınde nasıl bı guıld olursa olsun varım oda var tabi. ben hardcore kasıcam buyuk ıhtımalle bunuda soluyım.
Mesaj tarihi:
milliyete göre guild oluşumuna gitmek çok büyük hüsran, türk olmuş falanca olmuş bir yana. kara dengi insanlarla, ne yapmak istiyorsanız ona yönelik bir maksatta olan guild bulup oraya yerleşmek en doğrusu. sırf eş dost var diye bir guildde kalmanın büyük yanlış olduğunu test edip onayladım. bir süre sonra bırakmak istiyorsunuz ama pişmanlık hissediliyor, sonra bir bakmışsınız keyif almadan öyle takılmak için takılıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
guildi belli bir büyüklükte ve işlerlikte tutmak için sonradan insan almak gerekince önceden tanımadığınız insanları da alıyorsunuz fakat. belki de herkesin daha yoğun toplandığı bir sunucuda daha kolaydır tabii bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Turk guildi konusunda simdiye kadar en basarili buldugum guild The Hun guildidir. DaoC oynayanlarin cogu bilir ve guilde yabancilar olmasina ragmen Turk guildi olarak bilinirdi, eger duzeyli bir ortaminiz varsa ve oyunda kaliteli yabanci oyuncu bulup guilde alinirsa (abarmamak sartiyla) bu bence guildi Turklukten cikarmaz daha kaliteli hale getirir. Hatta bunu tecrube etmis biri olarak soyluyorum, genelde Turk guildine aldiginiz yabancilar belli bir sureden sonra Turkce kelimeleri ogrenip sizinle Turkce konusmaya calisiyor ki bu bence mukemmel birsey...
Mesaj tarihi:
Guru said:
genelde Turk guildine aldiginiz yabancilar belli bir sureden sonra Turkce kelimeleri ogrenip sizinle Turkce konusmaya calisiyor ki bu bence mukemmel birsey...

kesinlikle katiliyorum :)
Mesaj tarihi:
Karışık guild olursa bence de hoş olur, zaten pati civarı yaparsak, üstüne de paticik elemanlarının yakın ve adam gibi olan arkadaşlarını alırsak gayet güzel olur bence. Zamanında ben de ASR'deydim, Coldwind zamanında çok da kaliteliydi bence.

EU'da başlayacağım release olduğunda, open beta açıldığında da tahminen EU'da olurum.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aynı şekilde veteran olgun düzgün wow playerları olarak pati altında oluşumlaşacak guildlere girmek isteriz...
4-5 arkadaşım var benle başlamayı düşünen patiye takılmayan
Mesaj tarihi:
ya ben daha dxdiag upload hebelesi olmadan beta için başvuru yapmıştım o zamanlar sadece newslatter a üye olmak yetiodu ve her ay gelen bilgilendirme mailında 10 20 kişi acıklıyorlardı....

şimdi işte dxdiag upload lu beta hebelesi geldi , onada üye oldum geçen ay...gene aynı şekilde o her ay gelen newslatterdanmı bakcaz ? o 10-20 kişiye..orda adımızmı yazcak illa yani ekmektir dier betaya giren patilerdir orda isimlerinimi okudu.....

yoksa newslatter daki beta kazananlar bi kısmımı ?

anlatabildim inşallah :)
Mesaj tarihi:
o zaman dxdiag lı beta başvurusu yapan insanlar olsun , newslatter üzerinden yapanlar olsun (veteran olarak geçiyor ilk sistemden başvuranlar yabancı forumlarda) her ay totalde 20 kişi falanmı seçiliyor .... çok az be + ben newslatterları hep takip ederim hiç türk görmedim valla ki baya türk eleman betaya girmiş garip :)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...