Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ekmek said: Ha bu arada ben guildde penth gibi ne bileyim elaidi gibi dotadaki 4 skilli 1 yıldır kullanmayı öğrenememiş adam istemem. Kaliteli guild olsun.Yasin kadar MMO oynamisligim var liseboy
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ekmek said: Mortis said: sırf Türk guildi olmasın zaten ya -.- Niye?Aha iste o cumleye niye diye cevap verecek kadar tecrubesizsin cicim
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Pro gamer ayaklarına yatmayın bak deliriyorum biliyorsunuz ya =(
Genitalic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Alacağım oynayacağım! muhtemelen chaos ( gerci khorne müridi olmadıktan sonra o chaostan hayır gelmez ) olabilir diye dusunuyorum. sadece Türk guildi olayi biraz sakat, ilerde herkes kasinca direk dagilir ( hardcore oyuncular daha iyi guildlere düsünmeden gecer eger guild yeteri kadar nolifer olmazsa =P ) ya da tartismalarin önüne gecilmez kutuplasmalar olur arkadas gruplari yüzünden millet birbirine girer; 2 de kiz atin araya tamamdir iste size bizans sarayini aratmayacak entrikalar da geldi. bunlarin hepsini gördük wow'da.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Penthesilea said: Ekmek said: Mortis said: sırf Türk guildi olmasın zaten ya -.- Niye?Aha iste o cumleye niye diye cevap verecek kadar tecrubesizsin cicim bence sende ciddi bir türk oluşumu görmeyecek kadar fazla uğraşmamıssın.. Bir çok online oyunda türkler çok başarılı oluşumlar gerçekleştirmiştir.Bunların örnekleri en bariz şekilde wow'dada mevcut kendi bulunduğunuz serverlarda veya çevrenizde böyle birşey gerçekleşmemiş diye bunu tüm genele yayıp tüm türkleri başarsız ve ortak bir paydada birleşip bir işi beceremeyecek şekilde görülmesi tamamen yanlış bir şeydir.Siz belki oynadığınız oyunlarda ciddi bir türk oluşumuna tanık olmaya bilirsiniz fakat biz oynadığımız oyunlarda bunların hepsini başaran ekiplerde yer aldık aynı zamanda Warhammer online'dada türk guildleri olacaktır.Kimisi başarılı olacak kimisi başarısız fakat içlerinden muhakak bu işi hakkıyla yapacak ekiplerde olacaktır.Buna inanıyorum ki çıktığında bunu herkezde görecektir.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Penthesilea said: Ekmek said: Mortis said: sırf Türk guildi olmasın zaten ya -.- Niye?Aha iste o cumleye niye diye cevap verecek kadar tecrubesizsin cicim Ya da siz oyunda 2 item için cafeboi lerin guildlerine girecek kadar düşmüşsünüz. Türk güldü olur, taş gibi olur hem de. Sadece "SA GUILD VAR MI AGA TÜRKÜM BEN" cileri almicaksın guilde. Şimdi saysak 10 kişi ederiz zaten. 25 30 kişilik bir guild de yeter bize.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Cons said: sizin gibi ırçsızlar türk gültü kuramaz ben türk guildi kurarım veya kuracağım demedim.Sadece türk guildleride olacaktır hemde çok başarılı guildler sıralamasına gireceklerdir dedim.Bunuda çıkınca hep birlikte göreceğiz.Yazıyı adam akıllı okumadan sırf saçma cevap verecem diye uğraşma.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Tabiki giricez be. SENDIKA başarısız olmaz.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kurunda görelim. zamanında ırçını satan ırçsızlar ekmeği yediği yerden kurşunu yerler.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 penth alliance da türk guildi kurup ne bulmayı umuyordun. hayatında raid yapmamış 8 adamla naxx yapmış adamlardan önce karazhan temizledim
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yok mmo hayatı wow ve sphere uo dan ibaret olan adamlar çemkiriyor bana komik olan o.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 GM-Newbie said: Penthesilea said: Ekmek said: Mortis said: sırf Türk guildi olmasın zaten ya -.- Niye?Aha iste o cumleye niye diye cevap verecek kadar tecrubesizsin cicim bence sende ciddi bir türk oluşumu görmeyecek kadar fazla uğraşmamıssın.. Bir çok online oyunda türkler çok başarılı oluşumlar gerçekleştirmiştir.Bunların örnekleri en bariz şekilde wow'dada mevcut kendi bulunduğunuz serverlarda veya çevrenizde böyle birşey gerçekleşmemiş diye bunu tüm genele yayıp tüm türkleri başarsız ve ortak bir paydada birleşip bir işi beceremeyecek şekilde görülmesi tamamen yanlış bir şeydir.Siz belki oynadığınız oyunlarda ciddi bir türk oluşumuna tanık olmaya bilirsiniz fakat biz oynadığımız oyunlarda bunların hepsini başaran ekiplerde yer aldık aynı zamanda Warhammer online'dada türk guildleri olacaktır.Kimisi başarılı olacak kimisi başarısız fakat içlerinden muhakak bu işi hakkıyla yapacak ekiplerde olacaktır.Buna inanıyorum ki çıktığında bunu herkezde görecektir.WoW'dan ornekler vermissin de, Burning Legion veya Magtheridon'da oynadin mi hic? Zira ben Kore Betasindan beri oynadim ve bircok ornegini gordum ciddi Turk olusumlarinin ciddiyetten kisa zamanda saptiginin. Bunu tartisacak yer degil tabi simdi burasi.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Sparkcaster said: penth alliance da türk guildi kurup ne bulmayı umuyordun. hayatında raid yapmamış 8 adamla naxx yapmış adamlardan önce karazhan temizledimAbi Horde cok mu kaliteli allah askina. Super insanlar var allianceta da, Turk-Gavur diye ayirmak yersiz. Ben Anatolian Sunrise'in kurulusunda da ordaydim, Se7en denen noob otesi "Turk" guildinde de oynadim, Salvation Army ve Khadgar's Rage'de de oynadim en son da KR de biraktim zaten. Turk guildi ve karisik guild nedir, En kotu raid de, olabilecek en iyi raid de nasildir gordum yani : ) Kaldi ki benim WoW oynadigim sure boyunca raidler 40 kisiydi. Karazhan dedigin sey 10 kisilik instance. GM-Newbie'nin dedikleri 25 kisilik instancelar. Kucumsemek gibi olmasin ama dedem de yapar 25 kisiyle raid kusura bakmayin da.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Penth cim, oyunlardaki türk oluşumlarıyla ilgili WoW içerikli argümanların ciddiye alınmayacaktır. Dünyanın en kötü community si olan oyundan bahsediyorsun.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Neyse spam gibi oldu da, mesela bu Ekmek adli vasifsiz benim gozetimimde iyi oyuncu olabilir. Ayni sekilde Cons, Dela vs. falan bi 10 kisi baya kaliteli tayfa cikar. Ama bu 20 ye ciktiginda isler zorlasir, 30 olunca boku cikar. Turk olusumlari boyledir arkadaslar. Ha ben zaten artik hardcore oynamayacak kadar yasamini seven bi insan oldugumdan Sendika bunyesinde takilirim, ama oyle eskisi gibi "lan en iyi item en son boss" gibi bi cabam olsaydi yerinize olsam fellik fellik yabanci guild arardim hehe Ekmek: Ha dogru demissin bak, o konuda haklisin.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ne spam i abi, guild kurmak için yoklama yapıyoruz burda. WAR raid oyunu değil. Dota oynadığımız gibi oynicaz işte hayatımızı adamaya gerek yok. Hırs yapıcak, serverın kralı olucak adam girmez.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Penthe katılıyorum ben. Oyunculuğu geçtim herkes bi aynalı tahir türk guildlarında, delikanlılığın kitabını yeniden yazıyorlar. Sen bana komik diyemezsin! /gquit. Ne demek iyi heallayamadım! gquit. Arkadaşım giderse ben de giderim! /gquit. Bide pembe diziye dönüyo, anlamsız tartışmalar gereksiz atışmalar dramalar falan. Baygınlık geldi bana.
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Almicaz abi öyle adamı. Çekirdek kadro belli olur zaten burda, kafamıza uyanı alırız sonuçta kimsenin en iyi olma takıntısı yok.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bakıyorumda herkez WAR'ı WoW la kıyaslıyor ama yapısal olarak çok farklılar ve rvr sistemini biraz araştırdıysanız 4 farklı tier olduğunu ve her tier bölgesinde savaşan karakterin tier 4 deki son capital city rvr için hayati önem taşıdığını anlayabilirsiniz, şimdi bu nedemek oluyor derseniz; hardcore şekilde kasmanıza hiç gerek yok demek çünkü tier 3 adam gelip tier 1 deki adamı kesemiyor bundan kaynaklanıyor. Bu bir türk guildi için avantajdır bence çünkü türkler (istisnalar kaideyi bozmaz) bir alman veya isveç oyuncularına göre grindden daha çabuk sıkılan ve disiplinden uzak oyunculara sahipiz eğer guild oluşumunda grinder almamak şartıyla güzel friendly guild kurarsanız sorun yaşanmaz ve çoğu büyük guildin yaptığı gibi bide zerg alt guild kurarsınız yüzlerce goblin squig harder altı olan oyuncuları toplayıp rush yaparakta bu oyunda zevk tatmini yaparak asıl ana guildin yapısını bozmamış olursunuz.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Grind den ya da 7/24 raid den sıkılmanın disiplin ile bir alakası yok. Diğer ülkelerdeki nolifer oyuncuların sayısının fazlalığı ile alakası var. Zaten zor oturmuş ve hala oturmakta olan bir mmo kesimimiz var, onların(bizim) çoğuda hayattan zevk alan, oyunu da zevk alınacak bir araç olarak gören insanlar amaç değil. Ekmek inde söylediği gibi bizim hırs küpü insanlarla işimiz olmaz, o yüzden kurulan Türk guild ide eğlenmek için bir durak olur.
Öne çıkan mesajlar