Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiesto, "Live in Concert", 16 Kasım 2007, İstanbul CNR Expo Center'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet güzel olcak gideriz inşllah.
bu seferkinin güzel olmasının sebebi duetlerle gelicek ve daha önce türkiyeye hiç getirmediği kendi tırıyla mı ne gelicekmiş yani konser içeriği daha geniş olucak.
duetlerle gelicek derken yani canlı olucak konser ve artık kim gelir bilmem ama nyana falan gelsin iyi olur.
bekliyoruz efem.
Mesaj tarihi:
ümraniyeden, gülsuyundan kekolar gelir bir güzel patlarlar. sonra ona buna dalar evlerine dönerler. sonra tiesto konser verdi olur. allahım ya. ne zaman vazgeçicek insalar tiesto dinlemekten merak ediyorum. pvd daha iyi onu dinleyin bari.
Mesaj tarihi:
yahu bu adam gelmezmi hiç ankaraya.Allah allaaah,illa ben bu adamı izlemek için istanbul'a o rezalet trafiği ve saatlerce yolu çekip gelmemmi lazım oraya.Üfff
Mesaj tarihi:
Mumu pauk van dyke da geliyor türkiyeye ve hatrı sayılır bir çoğunlukta insanlar gidiyor.
ha belki haklısın Pvd tiesto kadar taınmıyo belki ülkemizde ama yine de bilen ve giden gidiyo.
Tiestoyu da seven var ki gidiyo neden insanlar vazgeçsinler ki.
Mesaj tarihi:
paul van dykte tiesto gibi biliniyor türkiyede.kitle aynı kitle.
bide antalyaya tiesto geldi ben gidemedim ama hiç öle kekolar geldi patladı olayı olmamış, gayet düzgün bi konser olmuş rusuyla isveçlisiyle eğlenip coşmuş insanlar.
niye dinliyo insanlar tiestoyu olayına gelince, seviyo insanlar iyi müzik yapıyor abi.yeterli mi acaba bu
Mesaj tarihi:
aquila said:
abi atla ucaga git, zaten havaalaninin yaninda CNR. otel filanda olmasi lazim oralarda.

Yok yav ben bu konularda,o derece maceraya atılmaya tırsıyorum.Bide tek isem hele.Hanımda kızıyo zaten :D
Mesaj tarihi:
haftaya cuma sanırım dennis ferrer wan na da o da çok iyi olucak, bu akşam da terry brown jr var ama açılış bu akşam önceden ayarlanmadıysa yer yoktur pek şu anda... tiesto ya da gitmeye çalışıcam güzel olur büyük ihtimal ama kalabalık endişelendiriyor beni; çok fazla kalabalığa gelemiyorum :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tiesto - Live at Club Glow Washington - 15.09.2007

Bunu dinliyorum 3 gündür. Acaip eğleniyorum. Keşke oralarda olsam da gidebilsem :( Arada kıbrısa da geliyomuş sanırım Umarım gideriz =)
Mesaj tarihi:
biletin neresi pahalı be 50 lira falan çok fanatiğiyseniz bişey değil bence
ayrıca o 2000ytl loca fiyatı zaten dolmuştur oralar

ayrıca evet ben de gidemiyorum 1-2 ay öncesinden düşünüyodum ama canım istemiyo şimdi.
  • Yeni Oluştur...