prospect Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 daha fazla bilgi için http://www.cayyoluonline.com/friends/haber.php?haberid=262 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 evet güzel olcak gideriz inşllah. bu seferkinin güzel olmasının sebebi duetlerle gelicek ve daha önce türkiyeye hiç getirmediği kendi tırıyla mı ne gelicekmiş yani konser içeriği daha geniş olucak. duetlerle gelicek derken yani canlı olucak konser ve artık kim gelir bilmem ama nyana falan gelsin iyi olur. bekliyoruz efem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prospect Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 rain on me şarkısının seslendirmesini yapan gay kişiliğide getirir büyük ihtimal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ümraniyeden, gülsuyundan kekolar gelir bir güzel patlarlar. sonra ona buna dalar evlerine dönerler. sonra tiesto konser verdi olur. allahım ya. ne zaman vazgeçicek insalar tiesto dinlemekten merak ediyorum. pvd daha iyi onu dinleyin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yahu bu adam gelmezmi hiç ankaraya.Allah allaaah,illa ben bu adamı izlemek için istanbul'a o rezalet trafiği ve saatlerce yolu çekip gelmemmi lazım oraya.Üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi atla ucaga git, zaten havaalaninin yaninda CNR. otel filanda olmasi lazim oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mumu pauk van dyke da geliyor türkiyeye ve hatrı sayılır bir çoğunlukta insanlar gidiyor. ha belki haklısın Pvd tiesto kadar taınmıyo belki ülkemizde ama yine de bilen ve giden gidiyo. Tiestoyu da seven var ki gidiyo neden insanlar vazgeçsinler ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 paul van dykte tiesto gibi biliniyor türkiyede.kitle aynı kitle. bide antalyaya tiesto geldi ben gidemedim ama hiç öle kekolar geldi patladı olayı olmamış, gayet düzgün bi konser olmuş rusuyla isveçlisiyle eğlenip coşmuş insanlar. niye dinliyo insanlar tiestoyu olayına gelince, seviyo insanlar iyi müzik yapıyor abi.yeterli mi acaba bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aquila said: abi atla ucaga git, zaten havaalaninin yaninda CNR. otel filanda olmasi lazim oralarda. Yok yav ben bu konularda,o derece maceraya atılmaya tırsıyorum.Bide tek isem hele.Hanımda kızıyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Baya bi patlicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prospect Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kuyruklu yalan; paul van dykte tiesto gibi biliniyor türkiyede.kitle aynı kitle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 haftaya cuma sanırım dennis ferrer wan na da o da çok iyi olucak, bu akşam da terry brown jr var ama açılış bu akşam önceden ayarlanmadıysa yer yoktur pek şu anda... tiesto ya da gitmeye çalışıcam güzel olur büyük ihtimal ama kalabalık endişelendiriyor beni; çok fazla kalabalığa gelemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Tiesto - Live at Club Glow Washington - 15.09.2007 Bunu dinliyorum 3 gündür. Acaip eğleniyorum. Keşke oralarda olsam da gidebilsem :( Arada kıbrısa da geliyomuş sanırım Umarım gideriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bu "canni" cannibal corpse'un "canni" kısmı değil di mi? Öyleyse saygı duydum valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 2000 YTL (Fiyat 4 kişiliktir.) Loca Ultra Plus öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 aylar öncesınden bekliyordum hevesle ama gidemiyecem aglamak istiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bilete para veremem de,davetiye için 324324 yere haber saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 electronic müzik tutkunuyum 1 yaş farkı yüzünden gidemiyorum ama ne yapıp edip bi şekilde gitmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 pahalli biletler ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ve ve ve xD CNR'da tanıdık buldum.ahasdsa giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 her okuyan bir laf etse, baya bi bela açar başına bu son mesajın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 biletin neresi pahalı be 50 lira falan çok fanatiğiyseniz bişey değil bence ayrıca o 2000ytl loca fiyatı zaten dolmuştur oralar ayrıca evet ben de gidemiyorum 1-2 ay öncesinden düşünüyodum ama canım istemiyo şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 niye bela açsın canım xD cok güzel konser olcak. DJ Tiesto - Power Mix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 star yayinlayacak miymis bunu? sanki oyle bir seyler duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 oha cidden öyleyse televizyonu kimseye vermem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar