Spidee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Moralin bozuksa geleceksin asıl Efe. Kafa dağıtırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bence bizim önceden biyer kapatmamız gerekicek:) nereye sığıcak o 30 kişi :D edik: benim bide ark gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Şaka maka 30'u dayadık, Kaan ne yaptın olum sen, unutulmaz pati buluşması topladın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 böyük ihtimal bende orda olucam. cleglaw la birilikte. +1 benim yanıma en güzelinden sdfs İÇkili ortama girmessek vururm hepinizi. bide dota forever yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gunes moralimi duzelticeksen gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gel sen gel düzeltiriz moralini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 iyi gelelim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ayıpsın, yaparım iki şaklabanlık hiçbir şeyciin kalmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Beni görmesi yeter zaten, gerçi hayattan soğur, "Böyle mağara adamları var mıydı lan bu devirde :/" benzeri bir düşünceye kapılarak dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 super amma kalabalık olmusuz yahu özerklik istiyelim :D dynadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Über İstanbul buluşmasına son 2 gün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yep yep pizzahut kesinde ondan sonra bizi alcak taksimde bi cafe bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bilen de yok sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Ya ben mi göremiyorum yoksa bu 30 kişinin içinde kız yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 pizzahut rullz sonrasında bize bi cafe degil park ne biliyim cayır çimen felan patlar :D sıgmayız hicbiyere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Hava soğuk olmasa ben de aynısını diycektim de yağmur falan da yağıcakmış pazar günü. Mihrimah Sultana gideriz ya yine. Lan partideki gibi gelicem diyenlerin yarısı satacak nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi ortam araştırması yapın millet Tanıdık mekan varsa ayarlamaya çalışın ama nargileside olsun lütfen:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bende gelmek isterdim fakat pazar akşamı stüdyom var kadıköyde gelip gitmek zor olur benim için. Benim yerimede eğlenin efenim, saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 2 gün haftasonu sağanak yapmu rolucak istanbulda. deli bi yağmur olucak. çok pis yağarsa bende gelmem ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 axe abi satsa 20 kisi satcak ben mesela bi arkadasımı getirmeyi dusnuyorum benim gibi 5 kisi olsa yine 25 kisi olcaz :D bizi alcak mekan zaten yasadıda pazar gunu hasılatı bakımından :D ama sıgabilcekmiyiz not: bundan 2-3 sene once 20 kisi toplanıp 19 nargile soylenmisti aynı yine bekliyorum 30 kisi 29 nargile tek fırt ve duman altı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bi ben mi tek geliyorum lan,bende arkadaş bulayım kendime sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Nargile siparişinden beni düşün bi kere :D Onu geçtim. Gün yaklaştıkça satışlar da artmaya başladığı kanaatine vardım. Aybediyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 kim satıyo olm gelen gelene :D ki senin de dustuysek 28/30 ama belki bende icmem :D sadece icesim var suan okadar ama gittigimiz adam bası yere ortalama 15 ytl hesap bıraktıgmızı dusunursek :D cok kıymetli bi grubuzz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 zydar said: 2 gün haftasonu sağanak yapmu rolucak istanbulda. deli bi yağmur olucak. çok pis yağarsa bende gelmem ehehe erirmisin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 o değilde Pazar günü 30 kişi Pizza Hut'a sığabilecekmiyiz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar