Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ensem senindir Uluç'um :D Valla özellikle yapmadım canım. Doğal halim bu :D Othranx, bi dahakine gelmezse bu Uluç gayi birlikte kaynıyoruz ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ayıbettin sağlam kaynarız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 diğer buluşmada bende olacağım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 dotaya beni beklemeden gidenler utansın :( haber verir insan bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Kaan hayvan mısın abi? Şeref'e "Ben eve gidiyorum." diye mesaj çeken ben miyim? Hem bilmiomuydun zaten gitçeimizi. Hayvan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 poker oynadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 strip poker oynadık gece benim evde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Olm yok lan inanmıyorum o anda benim olduğuma, ruhsal olarak birisi ele geçirdi sanırım beni, centaurla ve ursayla iyiydim gayet, bone geldi ben böyle etrafta geziniyorum falan ortada kapışma varken, bakıyorum mal mal ekrana. Moronlaştım, uykusuzluktandır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oha ben şerefe msj çekmedim ki :D çektim mi lam yoksa :/ yoo çekmedim :D yoksa yoksa o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Zombieyim yerim.. Bu arda bugun bulldogla konustuk bir bulusma daha yapalım dedik ama soyle olacak gun icinde tipki bu bulusma gibi olacak aksamda 11-12 gibi adekse gidilip sabahlanacak nası? Hem sabahliyamayanlar bi bulusmaya gelmis olur digerleride sabahlar oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 mukemmel olur tahminimce lana kalamam ama digerine gelebilirim sanırım 2 hafta sonra musayit olursunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 olurlar olurlar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Olmam, olamam imkansız :D Şaka bi yana bakarım duruma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 mesajlaşan bendinm şerefle karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 hehe 2 hafta sonra olursa süper olur diyeyim :) Cuma günü geliriz akşam 6 gibi herkes musait olur sanırsam,yemekleri yeriz oradan direk adeks,sabahlarız. Birde benim c.tesi sözüm var arkadaşlara,öğlenden sonra bir pizza hut daha.Efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 valla bana ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 aralığın ilk haftası olmadıktan snra her gün gelirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Abi bir topic acalim o zaman 2 hafta sonrası icin su vizedir sınavdır bi soyleyin ne zaman var ya da yok ona gore ayarliyalim bi tane daha multi optional bulusma olsun:) yeni bir tnaım kattım ingilizceye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 la_bombonera said: poker oynadınız mı? sen önce antremanlara gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 2 hafta sonrası Aralık'ın ilk haftası ama,yaparsak Oth yalan olabilir :) Vizelerde genelde bayramdan sonraki ilk hafta başlıyor,en azından bizim üniversitenin öyle. 3 hafta sonraya da yapılabilir 7 Aralık'ta ya da 1 ay sonraya yapalım herkes ona göre ayarlasın kendini,14 Aralık'ta olabilir.Tabii bunlar yalan olur büyük ihtimal :) Cuma günü yapalım derken de hem haftanın,hemde gecenin yorgunluğunu üstümüzden atabileceğimiz iki gün olur,herkes okulundan vs. çıkar gelen gelebilir Cuma akşamı,C.tesi'de evimize gider yatarız tüm gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 7 aralık güzel gibi geldi bana nasıl beyler? ya bence bir topic acalim 7 aralık mı 14 aralık mi diye orda bir belirlensin bence hatta acıyorum su an lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 uyar uyar siz varsanız bizde varız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 siz biz mi var lan aramızda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 o da doğru dj im benim ehheeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bir daha olmasın,kan çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar