zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 GERGE said: Gelemedim ya, sınava çalışmayı yeğledim. Bu sabah sınav vardı. kınıyoruz. kınıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 MADBOY said: İlahi foto, gördüğünüz gibi cennetten çektiğim ışıkla insanların şaftını kaydırmayı başardım. baba arkandaki de şeytan olmuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gelicem deyip gelmeyenleri dovecem haberiniz olsun. SELIM ABI OLME LAN!!!! ahahaha cok guzel bulusmaydi ya ayrica pipetle nargilede yeni bir olay baslattim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gunes fotolari tagla lan :P ayrica zombie fotom super ezerim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gir kendin tagle lan. Yok mu aranızda tıp okuyan, o taglesin ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 audhasudhasıudhaushdasd tagledim ya :D SELIM ABI OLME ABI "hızlanır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ahah su muhabbet geldi aklıma: -Abi biri gaymis patiden? -Gaymiymis!??! -Evet abi -HOBAAAAA!!! -!?!? -Gay abi adam o yee!!! -ne diyorsunuz abi sapık mısınız? -offf offf Sapık adamlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ilk sen sordun olm oo gay mı? hangisi? kim? adın ne?diye:D ya bide inanılmaz bi tabu aşkı var patide=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 o deilde sürekli cinsel şakalara maruz kaldım ben :D çok pis korktum öyle böyle deil. aktif tabletin bana kamışı bi veriş şekli vardı.. rüyama girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 abi asıl masa altı fenaydı bilmiyorum artık zombieee ayrica zombieyim fenayım ezerim o nahida uzerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 masaaltı fenaydı cidden, ucuz kurtardınxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Pembeler kazandı tabuda :D PEMBE FTW asdfsdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 abi biz bilmiyorduk oyunu kim kazandı lol simdi ogrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 yanlız bu zombie nin türk olduğunu nerden anlarsınız? cevap resimde gizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya onur pisligi yapti onu fotoyu bozuyor PM PLXLXLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 sezer naber ? konuşmuyon hacı hiç :D dota yapalım bu akşam :D o deil de diğer 3v3 yapan gruptakilerlede bi oynayalım beyler (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Gelin kapışalım, fekat ben okçu olacağım, ömrümden bi 6 yıl gitti o okçu yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 abi ilk oyun ezdik ağlattık, ikinci oyun ortada geçti kılpayı yenildik sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hero farkı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bizi yendiğini düşünenler artislenmesin bakim, ap de ezdik gayet, kara bahtımız el vermedi sizi yenmemize:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ap da bizim takımda can düzgün oynasaydı alırdık bence :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Abi etme eyleme, Vengeful Spirit ve ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Len Silmarwen ...Enseni Sevdirmedin Dime Kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Aşkım yine hep öle garip garip bakmışsın bölee açmıssın gözlerini birsürü birsürü:D ehe yok sevdirmemiştir o ense uluca özel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kenşin niye gelmedin sen, rovans yapacağıdık:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar