Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 özellikle kenichi bittikten sonra böyle düzgün bi anime bulamadım. boşluktayım acayip şeyler izliyorum. NANA, Read or Die falan gibi. of sapıtıcam ya yok mudur öneriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Heroic Age diye bir seriye başladım az önce. İlk bölümünü izliyorum, yarısındayım ve oldukça ilgimi çekti. Bir bak istersen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 konusuna baktım heroic agein de galaktik şeyleri sevemiyorum pek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hmm eğlenceli bişeyler izlesen o halde ? Mouse diye bi mini echhi serisi var. Juuni Kokki'de olabilir ama o biraz daha uzun kalıyor yanında. Birde izlemediysen ....... izle diyeceğim ama adı aklıma gelmiyor. eheh. neydi o serinin adı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bu arada ilk bölümü şimdi bitirdim. Mecha, galactik olaylardan çok mistik şeyler var. İstersen göndereyim ilk bölümü bi bak. Sevdim ya izletcem herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hmm Shakugan no Shana'yı deneyebilirsin.Aşağıya sıralıyım birkaç şey izlemişsindir büyük ihtimalle ama izlemediysen bir dene bence.Güzel animelerdir. Tengen Toppa Gurren Lagann Monster GITS Stand Alone Complex REC Kekkaishi Karas( aşmış 3rd CGI var.) Eureka 7 Tenjou Tenge Full Metal Panic,FMP Fumoffu, FMP Second Raid Death Note. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 O adını hatırlayamadığım anime Tenjou Tenge idi. Şimdi görünce yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 İzlemediysen, ergo proxy death note elfen lied gungrave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gungrave i izlemedim. onu deneyeyim. tengen toppa yı da izlemedim ona da bakayım. heroic age de bakayım bari çok ısrar ettin :P shakugan no shanayı bulamadım direct dl olarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 www.anime-me.com da var. hatta al sana direct link http://www.anime-me.com/hdd2/series/dll.php?path=Shakugan+no+Shana/ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ne tarz şeylerden hoşlandığını biraz söyleseydin keşke ama ttgl ve gungrave'i izle madem önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kenichi gibi bisi ariosan hajime no ippo.. ben prince of tennis i de sevmistim cok ama 100+ bolumden sonra iyice civitmislardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 valla güzel oldu bunlar saolun. ytse hajime no ippoyu alıcaktım senden bi ara ama konuşamadık sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hellsing güzeldir 13 bölüm gerçi bir günde bitirirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 spor temali yeni bitmiş gozumden kacan anime var mi ? veya historys strongest disciple tarzi elemanın sıfırdan baslayıp , alayinizi döverim,yenerim tarzinda bir anime. cok calısırsan basarili temali bir anime yani. eskilerinin cogunu izledigim icin ozellikle yeni bitmiş ,tamamlanmıs seri bilen varsa guzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hiç adı geçmemiş tavsiyelerde, Samurai Champloo şiddetle tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aklıma bi anda şu tekerleme geldi; masal masal matitas kaynanamın götü tas çukura düşmüş çıkamaz pır pır eder uçamaz fındık kadar sıçamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 samurai champlooyu da izledim. hellsingi de. :) diğerlerini indirmeye çalışıyorum. okulda da zor oluyor torrent kapalı olunca ama. hajime no ippo verecek ya da satacak kişi arıyorum hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 One Piece izle. Şu anda 320 lerin üzerinde ve hala dwm ediyor. Luffy kesinlikle karakterler arasına en sempatik olanı bence. Benim favorimdir One Piece. Bir başla derim. Luffy yi tanıdıkça diziye daha çok bağlancaksın. Ayrıca çocukken oynadığın ya da düşlediğin korsancılık eskilerden çıkarak bir kez daha ''Keşke korsan olsaydım beh'' düşüncesine dönüşecektir. Eh 320 üzeri bölümüyle yeterince zamanını yiyecektir. Daha da devam eden bir seri ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaterasu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Neler var nelr tavsşiye dilcek sana XD Bu başlığı açayacaktın XD Fullmetal Alchemsit şiddetle tavsiye ederim Elfen Lied daha çok var acaba buraya sığar mı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Full Metal Panic her türden birşeyler seven insanlara önerebilirim. İzlemediysen tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar