Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Sanırım Half-Life 2 ve Episode 1'i olmasına rağmen orange box'u satın alanlara sunulan bir hizmet bu. Friend listenizdeki bir kişiye Half-Life 2 ve Episode 1'i gift edebiliyorsunuz. Aynen guest pass gibi işliyor ama oyunu sınırsız şekilde oynamasını sağlıyorsunuz. Bir de ati kartıyla episode 2, portal ve tf2 veriliyormuş herhalde (his ati hd 2600) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 HD 2600'ı bilmiyorum, ama geçen aldığım sapphire 1950 pro içinden Lost Coast ve Deathmatch çıktıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Lost Coast ve HL2DM zaten beleş(ti). Yeni nesil 2xxx'ler ile orangebox değil de blackbox veriyorlar. TF2, Portal ve Episode 2 bonec'in dediği gibi. HL2 ve Episode 1'i vermiyorlar orangebox'taki gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bana hediye etsene half life ve episode 1 i ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 aslında bu konu başlığında gift hakkı olanlar istek alıp kullanabilirler haklarını sırasıyla güzel olur. mesela yakında HL2 verebilirim isteyen birine şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 HL2DM hala ücretsiz mi peki? Kartı geri yolladığım için kullanamadım o karttaki kodu. Ücretliyse de verebilecek varsa talibim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Tüm ATI kartlara ücretsizdi bir ara fakat o olay bitti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Silphatos said: aslında bu konu başlığında gift hakkı olanlar istek alıp kullanabilirler haklarını sırasıyla güzel olur. mesela yakında HL2 verebilirim isteyen birine şahsen. Bana bi gift iyi olurdu oyun farketmez yakında bende orange box alacağım aralı bekliyorum sadece source sdk base lazım.(modlar için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ben de istiyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 friend listemde üç kişide half-life 2 yoktu sanırım. bir arkadaşa sordum, "hl2 ve ep1 ister misin" diye, o da tamam dedi ona yolladım. ep1 silphatosta yok gözüküyordu. ister misin silph :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok abi çok sağol, orangebox alacağım ben aral getirince. ihtiyacı olan bir garibana ver sen onu =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Silphatos said: yok abi çok sağol, orangebox alacağım ben aral getirince. ihtiyacı olan bir garibana ver sen onu =p Bende alacağım ama alınca zaten birisinin yolladığı gift orange boxu alınca banada bi gift hakkı vermeyecek mi?(Steam'deki kullanıcı adım sadgamer_tr "gerekenin" yapılmasını arz(rica da diyebiliriz) ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 öyle de zincirleme olaylara gerek yok bence, hali hazırda hiç accountunda olmayacak birine vermek daha uygun gibi. ha ama ep1 oynamadıysan orangebox'un gelene kadar bitirmek için güzel fırsat tabii hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben Hidden Source Fortress Forever Insurgency gibi modları oynamak için yoksa o kadar merak etsem orjinal alacağım oyunu önceden korsan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hidden vs için kesin konuşmayayım ama hl2dm veya source sdk gerekiyor, hl2 alınca sdk yı da alıyor musun bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Orange box almıştım. SDK gelmiş. Büyük ihtimalle sadece HL2 alsan da gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 o zaman sdk gerekiyorsa evet yine de forumlarını falan araştır, yazıyorlardı sanki şu şu gerekir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 source sdk base her Valve tarafından satılan source oyunu ile geliyor ama gift ile gelip gelmediğini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bende içinde halflife ,css ,hl2 ,hl2dm ,hl2ep1 de dahil bi acc var 25 liradan satcam varmı alan tf2 alıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben alabilirim hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 neden 25 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 VAC banlı falandır ondan ucuza satıyor. asdf şaka bir yana enyalios güvenilir biridir, gidin alın (izmir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sorunsuzsa alırım valla ben de izmirdeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu hortlatalım :D hesap halen bende ama satmıyom. Neden öyle bi salaklık yapmak istemişim anlamadım :)Baya eski hesabım çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar