Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam'de Half-Life 2 ve Episode 1 gift edilmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanırım Half-Life 2 ve Episode 1'i olmasına rağmen orange box'u satın alanlara sunulan bir hizmet bu.
Friend listenizdeki bir kişiye Half-Life 2 ve Episode 1'i gift edebiliyorsunuz.
Aynen guest pass gibi işliyor ama oyunu sınırsız şekilde oynamasını sağlıyorsunuz.

Bir de ati kartıyla episode 2, portal ve tf2 veriliyormuş herhalde (his ati hd 2600)
Mesaj tarihi:
Lost Coast ve HL2DM zaten beleş(ti).
Yeni nesil 2xxx'ler ile orangebox değil de blackbox veriyorlar. TF2, Portal ve Episode 2 bonec'in dediği gibi. HL2 ve Episode 1'i vermiyorlar orangebox'taki gibin.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
aslında bu konu başlığında gift hakkı olanlar istek alıp kullanabilirler haklarını sırasıyla güzel olur. mesela yakında HL2 verebilirim isteyen birine şahsen.

Bana bi gift iyi olurdu oyun farketmez yakında bende orange box alacağım aralı bekliyorum sadece source sdk base lazım.(modlar için)
Mesaj tarihi:
friend listemde üç kişide half-life 2 yoktu sanırım.
bir arkadaşa sordum, "hl2 ve ep1 ister misin" diye, o da tamam dedi ona yolladım.

ep1 silphatosta yok gözüküyordu. ister misin silph :P
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
yok abi çok sağol, orangebox alacağım ben aral getirince.
ihtiyacı olan bir garibana ver sen onu =p

Bende alacağım ama alınca zaten birisinin yolladığı gift orange boxu alınca banada bi gift hakkı vermeyecek mi?(Steam'deki kullanıcı adım sadgamer_tr "gerekenin" yapılmasını arz(rica da diyebiliriz) ederim.
Mesaj tarihi:
öyle de zincirleme olaylara gerek yok bence, hali hazırda hiç accountunda olmayacak birine vermek daha uygun gibi. ha ama ep1 oynamadıysan orangebox'un gelene kadar bitirmek için güzel fırsat tabii hehe.
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...