numberten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ne yani stealthdan cıkıp RÖÖÖH die ambush atamicak mıyız :(
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 NE anlamı kaldı o zmn bu oyun sux lol
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 En son WE oynarken vardı ambush gibi bişey. Ama cd si baya yüksekti ve bütün stamina yı emiyordu.
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 numberten said: ne yani stealthdan cıkıp RÖÖÖH die ambush atamicak mıyız :( yoo yapılıyo gayet. stealtheyken ilk normal vuruş bonus alıyor ama ekstra özellik yok
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Stealth i kaldırmasalar bile ranged classlara yanaşmak için daha çok. Wow daki stealth gibi değil.
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yuh oyunları karıştırmışım aoc da sanıyorum kendimi euh
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Goblin shaman kesinlikle, gerçi daocla kıyaslamak abes kaçar ama orada da shaman rulz idi. :D
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 high elves - shadow warrior hunter diyebiliriz
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 High Elves - Swordmaster veya Dark Elves - Black Guard artık hangi tarafı seçiceğime bağlı.
ozgunuslu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Dark Elf - Black Guard Empire - Witch Hunter
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Goblin Squig Herder Şunu anlayınki bir greenskin için çıplak elleriyle düşmanını öldürerek başlayan ve aynı ellerini şavaşta kaybederek biten gün güzel bir gündür.
dillinger Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Black orc Bogachan said: Şunu anlayınki bir greenskin için çıplak elleriyle düşmanını öldürerek başlayan ve aynı ellerini şavaşta kaybederek biten gün güzel bir gündür.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Anket yapmışlar, 4000 kişi katılmış, dağılım şu anda (tu) http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=38841
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 her ne kadar bunu tam bir ölçü alamasakta dwarflar en az seçilen ırk olucak gibi geliyo bana. hatta bu oylamada en az seçilen class dwarf hammerer. ha şikayet ettiğimden değil. dwarf hammerer oynayacağım büyük ihtimal her ne kadar dual wield ile asabımı bozsada yapımcılar, muhtemelen her oyundaki usandıran whinny boylardan uzak durabilirim.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Bana da pigme kaynayacak gibi geliyor sanki.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 slayer olsaydı patlama yaşanırdı dwarflarda aslında.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 daha geniş kapsamlı anketler gördüm.(bunun 3 katı kadar) greenskin:dwarf 3:1 Order:dest 1.5:1 ilginize. Gayet dengeli taraflar dvg yi saymazsak.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 dwarf greenskin oranının öle olucağı belliydi zaten, dwarflarhiçbi zaman cok oynan bı ırk değildei, iki sene önce masaütnün baslandıc setini orcsxempire dan dwarfxorcs a cevirince biraz populerliği arttı.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Cuce said: slayer olsaydı patlama yaşanırdı dwarflarda aslında. slayer olsaydı muhtemelen en çok rollenen class olurdu warhammerda. keşke çıkarmasalardı diyordum fakat gerekçeleri akla yatkın geldi yabancı forumlarda okuduğum. neyse dwarflara az rollensin bence daha iyi. legalas özlegolas larla drizit yaş grubuyla fazla karşılaşmayız hiç değilse. Xaenin said: Bana da pigme kaynayacak gibi geliyor sanki. ayrıca grudge kitabıma ekledim.:?
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Oyunun dengesini bozmamak için çıkarmadılar slayerları. Exp de koyup para kazanmak için çıkardılar sdfs. Ayrıca bildiğim kadarıyla slayer diye bir class yok rütbe gibi bişey olması lazım onun.
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 rütbe değilde sanırım utandırıcı bir suç işleyen dorflar sakalı saçı başı kesip, bir an önce ölmek için zırhsız sadece silahlarıyla anadan doğma olmadık yaratıklarla kapışan tipler. elemanların amacı bir an önce savaş alanında ölmek ama tek tük hayatta kalanlarıda dwarfların en yetenekli ve en tehlikeli savaşçılarını oluşturuyolar. hatta bir slayer şehri kralı falan vardı da bir yabancı forumda okumuştum bulursam linki koyarım da geç oldu. hah buldum; Slayers Slayers take a special place within - or rather, without - the Dwarven society. A Dwarf who has suffered a great shame will dye his hair and beard orange and cut it onto a Mohawk by using pig grease to hold it in place. They will also cover their face and part of their bodies with blue tattoos. Leaving their home stronghold as far behind as possible, they set out to seek honorable death in single combat - preferably against a large, vicious monster such as a Troll, Giant or Dragon. The least successful Slayers (from their point of view) tend to survive because they are the most skilled. As Dwarfs are psychologically incapable of suicide or fighting with the intent to lose, those who continue to survive become ever more skilled as a process of natural selection. There are many famous slayers who have achieved exceptional deeds in killing the beasts they set out to be killed by. Slayers usually travel alone, but there is one place known where they gather in force - Karak Kadrin, the Slayer Keep. It has a unique position, as its king himself is a Slayer, but bound by his duties as monarch, cannot leave to seek out death in combat. Therefore, he tries to fulfil his oath by providing for other Slayers, offering them lodging, food and hospitality for as long as they need it before they resume their quest. In return, the Slayers currently staying at the keep are required to help the King defend the Peak Pass, an important trade route through the World's Edge Mountains.
Öne çıkan mesajlar