Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Abi dark elf ranged dps i sorceress yapmışlar ya =( Zorla female avatarla oynayıcak adamlar.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 destruction careerların yarısı mantar ya da male only, ancak dengeliyorlar. (:P)
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Sırf female değilmiş yav. Paul Barnett ın podcasti yarmış yalnız yine. Emo diyo sorclara hahaha.
Sage Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Witch Hunter veya Swordmaster büyük ihtimalle.
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Shade ya da sorcerer oynayacağım kesin gibi. Aoe spec olursa da ona abanırım heralde sdfs.
Krmz Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bu kadar karizma resimler koymamalılar siteye bence, yada bu kadar karizma ırk + class kombinasyonları olmamalı.. abi hangi birini seçicez, hepsi birbirinden ilginç ve yeni.. ilaç gibi gelicek ilaç.
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 cidden ya hepsi çok güzel olmuş amaaa Witch Hunter çok karizma büyük ihtimalle witch hunter olurum.Bide büyük ihtimalle yazıyordur bır yerde ama oyunun çıkış tarihi ne zmn bide çıkış fiyatı ne bilen varmı?
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 50 ytl sanırım fiyat. Çıkış tarihi belli değil ama ben sana realist bir tahminle 2008 yazını bulacağını söyleyebilirim.
Guru Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Oyunun cikis tarihi 2 ay once 2008 in 3. ceyregine ertelenmisti. Yani Ekmek in dedigi gibi muhtemelen ilkbahar sonu veya yaz basi cikar.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yaz ortasi filan ciksin, ya da christmasa sarkar.
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 yok o kadar uzamaz ya. Ocakta focus test açıcaklar 3 hafta o sürer sanırım. 2 ay stage 2 test olsa, 2 ay felan da stress test tarzı yarı open beta yapsalar yazı buluyor işte.
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Open beta benim için oyunun çıkmasına yakın bir mana taşıyor =) Muhtemelen mart nisanda open beta gelir gibime geliyor.Open beta yapmazlarsada nisan mayısta release çıkar gibi bir his var. Herkez 2008 in 3 cü çeyreği yazmış ama ben onu 2 olarak gördüm daha yeni sitede ? Kısaca öle veya böle 2008 ortasına gelmeden çıkarırlar bence. Sistem almak lazım yeni,wow u naxx patch i geldiği zaman bırakmıştım.Eskidi sistem baya alakamda yok artık pek bilgisayarla oyunlarla falan motora merak saldım , kaza geçirdim bi kaç hafta önce insan eve düşünce sıkılıyor işte =) Warhammer dışında hayatıma oyun sokmayı dusunmuyorum , hardcore da yapcagımı sanmıorum yaş 23 vaktim yok. Burda ekmeğinde dediği gibi güzel bir guild oluşumları olursa katılmak isterim arkadaşlar.Adımı yazın =) Sevgiler
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 mesela senin gibilerin wow da kalması tercih sebebim
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 dreagloth sert çıkıştım arkadaşım biraz kusura bakma ekmek anlayışın için teşekkür ederim
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Resmi açıklama, oyun çıkınca dark elf sorceress oynuyorum. Nefis bir karakter dizaynı.
codeinconnue Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ORC sınıf fark etmez, tüküren kafa atanı varsa ondan olsun.
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 bu ay elf sorceress mı açıklanıo demek bu msj ekmek =)
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Elf sorceress acıklandı zaten paulun vidyosunda. Büyü kullandıkça damage ı artıyor, damage arttıkça her castte kendine hasar verme olasılıgın artıyor. Denedim baya güzel olmuş.
n3mrut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 haa doru hatırladım bıde bısey sorcam , war-rvr.net forumlarını okuyomda... şey demiş bir eleman wow fan boy tabi =) şimdi çok class olduğu ve unique olmaya kastıkları için mythic bundan dolayı abality çeşitliliği az olur kesin falan diyor , zaten youtube vıdeolarındada çok bişey gözükmüyor çeşitlilik yok diyor... war cılarda 20 lvl civarı vıdeoları oldugunu sölemiş gameplay lerin ondan az falan fılan yazmışlar.. betadasın sen söle wow daki gibi 20+ spell/abality vs vs olcakmı aktiv olarak..tactics passive bişey anladığım kadarı ile... yani adamın dediği doğrumu class çeşidi fazla ama bu yüzden abality zenginliği yok ve bu olay doğrudan gameplay i etkilio comboları falan çeşitlilik az olduğu için... nediyosun ne biliosun bu konu hakkında dostum
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Betanın ilk kısmında ability gerçekten azdı, herkes ağladı forumlarda. Kapalı kaldığı süre içinde bayağı geliştirmişler ability olayını. NDA dan dolayı tam sistemi yazamayacağım ama biraz daha cilalanırsa gerçekten çok iyi bir ability ve specilization sistemi olur warhammerda.
Öne çıkan mesajlar