Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterleriniz..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu kadar karizma resimler koymamalılar siteye bence, yada bu kadar karizma ırk + class kombinasyonları olmamalı.. abi hangi birini seçicez, hepsi birbirinden ilginç ve yeni.. ilaç gibi gelicek ilaç.
Mesaj tarihi:
cidden ya hepsi çok güzel olmuş amaaa Witch Hunter çok karizma büyük ihtimalle witch hunter olurum.Bide büyük ihtimalle yazıyordur bır yerde ama oyunun çıkış tarihi ne zmn bide çıkış fiyatı ne bilen varmı?
Mesaj tarihi:
yok o kadar uzamaz ya.
Ocakta focus test açıcaklar 3 hafta o sürer sanırım.
2 ay stage 2 test olsa, 2 ay felan da stress test tarzı yarı open beta yapsalar yazı buluyor işte.
Mesaj tarihi:
Open beta benim için oyunun çıkmasına yakın bir mana taşıyor =)
Muhtemelen mart nisanda open beta gelir gibime geliyor.Open beta yapmazlarsada nisan mayısta release çıkar gibi bir his var.

Herkez 2008 in 3 cü çeyreği yazmış ama ben onu 2 olarak gördüm daha yeni sitede ?

Kısaca öle veya böle 2008 ortasına gelmeden çıkarırlar bence.
Sistem almak lazım yeni,wow u naxx patch i geldiği zaman bırakmıştım.Eskidi sistem baya alakamda yok artık pek bilgisayarla oyunlarla falan motora merak saldım , kaza geçirdim bi kaç hafta önce insan eve düşünce sıkılıyor işte =)
Warhammer dışında hayatıma oyun sokmayı dusunmuyorum , hardcore da yapcagımı sanmıorum yaş 23 vaktim yok.

Burda ekmeğinde dediği gibi güzel bir guild oluşumları olursa katılmak isterim arkadaşlar.Adımı yazın =)
Sevgiler
Mesaj tarihi:
Elf sorceress acıklandı zaten paulun vidyosunda.
Büyü kullandıkça damage ı artıyor, damage arttıkça her castte kendine hasar verme olasılıgın artıyor.
Denedim baya güzel olmuş.
Mesaj tarihi:
haa doru hatırladım bıde bısey sorcam , war-rvr.net forumlarını okuyomda...

şey demiş bir eleman wow fan boy tabi =) şimdi çok class olduğu ve unique olmaya kastıkları için mythic bundan dolayı abality çeşitliliği az olur kesin falan diyor , zaten youtube vıdeolarındada çok bişey gözükmüyor çeşitlilik yok diyor...

war cılarda 20 lvl civarı vıdeoları oldugunu sölemiş gameplay lerin ondan az falan fılan yazmışlar..

betadasın sen söle wow daki gibi 20+ spell/abality vs vs olcakmı aktiv olarak..tactics passive bişey anladığım kadarı ile... yani adamın dediği doğrumu class çeşidi fazla ama bu yüzden abality zenginliği yok ve bu olay doğrudan gameplay i etkilio comboları falan çeşitlilik az olduğu için...

nediyosun ne biliosun bu konu hakkında dostum
Mesaj tarihi:
Betanın ilk kısmında ability gerçekten azdı, herkes ağladı forumlarda. Kapalı kaldığı süre içinde bayağı geliştirmişler ability olayını.
NDA dan dolayı tam sistemi yazamayacağım ama biraz daha cilalanırsa gerçekten çok iyi bir ability ve specilization sistemi olur warhammerda.
  • Yeni Oluştur...