Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kafayı yemek üzereyim. Questin adı ''The Master's Touch'' Generaldan LFG yapıyorum gelen yok. Arkadaşlara soruyorum kem küm hatırlamıyorum bla bla. Giremicekmiyim ben Karazhana? Dark Portal'a mı girmem lazım? Bilmem hangi haritada bilmem kimle mi konuşmam lazım biri bu konuda yardımcı olsun lütfen. Mastırına Taçhim ben böyle questin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 The Master's Touch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Şöyle, dark portala gidiyorsun, orası bir instance Caverns of Time da bulunuyor. Tabii önce durnholdeyi bitirmen, Thrall'ı kurtarman lazım ki oraya girebilesin. Neyse Thrall'ı kurtardığını varsayarsak darkportal 20 30dklik bir instance. Bitirdiğinde Medivh'le konuşuyorsun o sana key'i veriyor karazhana giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Black morras gireceksin tabi girebilmek içinde önce thralli kurtaracaksın bıdı bıdı. http://www.thottbot.com http://www.wowhead.com http://wow.allakhazam.com Gibi sitelerden daha hızlı sonuç alabilirsin. PS: Yazarken cvplamışlar yaşlanmışız dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Sitelerdeki açıklamaları anlayamamıştım. Neden sorduğum çoğu kişi sondan başa doğru anlatıyo :) Third key fragement i alman lazım Ondan önce de Sceondu alman lazım Tabi First key fragement ı aldığını varsayıyorum Yani önce durnhold a giricem, ondan sonra da dark portal mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 caverns of timea git, orda bi cocuk var, ondan questi al, once tur attiriyo sana cavernsda, sonra durnholdea giriceksin, thralli kurtaricaksin, ondan sonra dark portala girip medivhi koruduktan sonra onunla konusup keyini alicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Tanaristeki çocuğu kastediyosan eğer gittim. Ejder bi kadın geldi yavaş yavaş yürüyüp beni bi dungeon a sokmaya çalıştı. Kendi girdi ben dışarda kaldım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Tanaristeki çocukla konuşunca bir npc summon eder ve sen npc yi takip edersin sana olayları anlatır ve biraz uzun sürer.Sonra dialog questi biter çocukla tekrar konuşursun sana durnholda giriş için bir quest daha verir.Girer thralli kurtarırsın gine o çocuğa gidip black morrasa girmeye hak kazanırsın.1 kezde medivh ile konuşabilmek için instanceı tamamlarsın ve bingo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar