KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 chipsette nvidia.. ekran kartı ile ilgili olduunu düşünmüorm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 anakartın chipset driver'ını güncellesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 nerden nasıl? :) O işlerle önceden hiç uğraşmadım ki.. anakart MSI PLATINIUM ve Bios güncellemeleri bölümü çalışmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şunu buldum googleda ''STOP Error 0x0000008e with a first parameter of 0xc0000005 refers to an invalid memory reference -- a program (typically at the operating system or device driver level) tried to access memory that it has "no business" accessing.'' link Verdiğim linktede bir rootkit/trojanın buna sebep olabileceği yazılmış ve symantecin çözüm sayfasına link var Sürücüleri www.nvidia.com da anakart için biosuda www.msi.com.tw adresinde bulabilirsin.yalnız bios güncelleme işi için deneyimin olmadığı görüldüğünden bilen birini davet etmeni ama bundan önce anakartın model ve revizyonundan tam emin olmanı öneririm.Msi'ın aynı ada fakat farklı versiyonlara sahip modelleri olabiliyor ve yüklenecek bioslar tamamen değişik olduğundan canın yanabilir. versiyonu anakartın üstünde yazar ,kasayı açıp bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yeni bir hata daha verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 aga bence sen format at. sistem allak bullak olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaja bittim yalnız. Sanki çok yardım etmiş gibi, bir de "daha fazla yardım için bık bık" yazmış. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeni bi foto daha var yeni hatadan.. koymaya gerek yok herhalde.. format yolu gözüktü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 format atmadan windows'u tamir et dersen daha senin açından daha iyi olur bence, veri yedeklemen gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 memtest denesene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 O ekranı sabit tutan hemen resetlemeyen bir ayar var ama ne olduğunu unuttum. Onu bulursan resetlemeyecek şekilde tut. Sonra o sayfadaki hata mesajlarını ve hata kodunu not et. Sonra internetten bak. Büyük ihtimalle PAGE_FAULT'lu birşeydir. edit : önceki mesajları okumamıştım. yine de silmiyorum bunu. + O dediğim ayar Bilgisayarım sağ klik > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma Seçenekleri Orada Sistem Hatası altındaki Otomatik Yeniden Başlat seçeneğini pasif hale getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 senin bilgisayar harbiden çok göçmüş. direk format at sen. o kadar mavi ekran vermiş yani. adam gibi randıman alamazsın ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 randıman alamıyorum.. zaten oto resi kapattm her seferinde farklı hata ile geliyor karşıma mavi beyaz arşiv yaptım! :D format atacağım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şu an FORMAT'tayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 nasıl güzel bi yer mi format ? nerde tam olarak ? nargile var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ohooo. süfer bi yer görsen.. her türlü karı kız ortamı sağlam yani.. beklerim.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Umarım format çözer sorunu, %95 çözmüyor da :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar