Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC kendine res atıo..

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Şunu buldum googleda
''STOP Error 0x0000008e with a first parameter of 0xc0000005 refers to an invalid memory reference -- a program (typically at the operating system or device driver level) tried to access memory that it has "no business" accessing.''
link
Verdiğim linktede bir rootkit/trojanın buna sebep olabileceği yazılmış ve symantecin çözüm sayfasına link var
Sürücüleri www.nvidia.com da anakart için biosuda www.msi.com.tw adresinde bulabilirsin.yalnız bios güncelleme işi için deneyimin olmadığı görüldüğünden bilen birini davet etmeni ama bundan önce anakartın model ve revizyonundan tam emin olmanı öneririm.Msi'ın aynı ada fakat farklı versiyonlara sahip modelleri olabiliyor ve yüklenecek bioslar tamamen değişik olduğundan canın yanabilir.
versiyonu anakartın üstünde yazar ,kasayı açıp bakabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

O ekranı sabit tutan hemen resetlemeyen bir ayar var ama ne olduğunu unuttum. Onu bulursan resetlemeyecek şekilde tut. Sonra o sayfadaki hata mesajlarını ve hata kodunu not et. Sonra internetten bak.

Büyük ihtimalle PAGE_FAULT'lu birşeydir.

edit : önceki mesajları okumamıştım. yine de silmiyorum bunu.

+

O dediğim ayar Bilgisayarım sağ klik > Özellikler > Gelişmiş > Başlangıç ve Kurtarma Seçenekleri

Orada Sistem Hatası altındaki Otomatik Yeniden Başlat seçeneğini pasif hale getir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...