PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gothic said: buyur ? ben ütopike laf şey ettirmiştim ama ? atlama len hemen Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gothic said: oper said: sana da ayıp gothic buyur ? ben ütopike laf şey ettirmiştim ama ? her zaman bayanların arkasındayım sdfs Pru sana noluyor bu arada, ayar mı istiyosun sdf Alıntıla
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İSTİYORUM VERSENE? VER HADİ VER! Alıntıla
Nestra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 topic e bak. hoşgeldin diyen lere teşekkürler. polemik yaratanlara daha bi teşekkürler. neşelendir bayağı ilk topic im. :) Alıntıla
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bende yeni geldimm... benm hiç topicim olmadı ='< Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 herkes topiğini kendi açıyor dostum. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.