Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kasım'ın 9'unda türkiye'de vizyona giricek.imdb User Rating: 8.2/10 Film'in konusu: Seth ve Evan birbirinden ayrılmayan iki kafadardır. Sosyal yaşamlarını birbirleriyle geçiren bu iki lise öğrencisinin hayatı farklı kolejlere gitmeleriyle değişecektir. Başta ayrılmak her ikisi için de bir depresyon sebebi olsa da, Evan zamanla kolej hayatına uyum sağlar. Bir devlet okuluna kabul edilen Seth'in durumu ise oldukça zordur: Asosyal, diş telli ve gözlüklü, kafalarını cinselliğe takmış öğrencilerin içinde Seth, arkadaşı Evan'ın okulda gerçekleşen olaylara çok farklı bir şekilde dahil olduğunu görecektir. Alıntı:Film.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 mtv türkiye kanalında fragmanı kamera arkasını felan gostermişlerdi güzel ve komik bir filme benziyor konusu yapımcıların kendi hayatlarıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben 2 aydır torrentini bekliyorum dvdrip senkronlu ama hala cıkmadı. adet oldu 2 aydır 2 günde bir bakarım. ts çekimeleri falan da indirmek istemıyorum o yüzden izleyemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Aynen bende çok aradım ama bulamadım. Bekleye bekleye türkiye'ye de geldi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dvdrip bi çıkamadı evt, artık haftaya izleriz gelince. American pie'dan sonra en iyi gençlik komedisi deniyor ama: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ahah ben izledim bunu bir ay kadar önce, gülmekten karnımın agrıdıgını hatırlıyorum :) tavsiye olunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bekleye bekleye derviş olduk yahu. zor tutuyorum kendimi rip'ini indirmemek için. edit: kalitesiz rip ini şeklinde düzelttiğimi varsayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Okadar bekledik, daha iyi birşey çıkabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu akşam gidecem bakalım nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 beklentinin altında ortalamanın ortasında. ortalama yani. Öyle salya sümük yarılmayı bekliyodum sürekli e ehe ehehe ehehehehe ehehe ehe e diye güldüm. izleyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bana gore baya bi kotuydu beklentimin cok ama cok altinda cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 SoulCube said: ben 2 aydır torrentini bekliyorum dvdrip senkronlu ama hala cıkmadı. adet oldu 2 aydır 2 günde bir bakarım. ts çekimeleri falan da indirmek istemıyorum o yüzden izleyemedim hala. buda bizim korsan kabilesinden. DVDScreener düştü. Altyazıyada başlayan olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Cok kötüydü .. heleki sonu cok anlamsiz bitti,umduğum gibi değildi film ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bence bazı sahneler çok komikti ama genelde saçma bi film polislerin polislerden kaçtıkları sahne mesela eyvah polis diyip arabaya binmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bole bi filmde mantık aranmazki abi .. benim hosuma gitti film gayet guldum eglendim .. 2 yanimda 10 yasında bi velet ve annesi vardı ... ben utandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 baya begendim filmi cidden guzeldi. ilk yari ozellikle acaip gulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 demin izledim. güzelmiş ya, eğlendirici bayağı. jules <3 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evet bende tam beklediimi almış deilm, espri olarakta o kadar aşmş diil .. sadece bazı dialoglar ağlatıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Zaten kalmadı ki öyle filmler abi, eskidendi onlar. Yeniler hep böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 cok iyi degil, kotu de degil. Butun film boyunca alkol aramalari cok baydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 beklenın altında.. ilk yarı guldum ama bı arkadasında dedıgı gıbı fragmandan salya sumuk mode bekliyorduk olmadı. ozellıkle 2.yarı gulsek dıye bekledık. bazı yerlerde altyazılarda abartıydı. tamam orjinelınde bazı kelımlerın kullanımı yerlesmıs duymak sorun yaratmıyor ama altyazıda bıre bır ceviriye kalkısmıslar bazı yerler bıraz tadını kacırmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 çok kötüydü. üstüne sinemada gittim götüren arkadası da çok sevdiğimi kendisine bolca hatırlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bir arkdaşımı davet edicem gel gidelim diye. umarım iyidir de güleriz çatır çatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yavan bir film, hoşuma gittiğini söyleyemeyeceğim. Gülemedim film boyunca, komedi filminin yapması gereken şeyi yapamıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yorumlar moralimi bozdu. Çok umutluydum filmden. Neyse gidicez kendimiz görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar