Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Uzun süredir bi ayı tame etmeyi planlıyodum, bugün tesadüfen levelıma uygun ayılarla dolu bi yer buldum. Pet'im yanımdaydı onu dismiss edip tameleyeyim dedim ayıyı, olmadı. Zamanında stable master'dan bi hayvanlık daha yer almışım, yani şu an boş yer var. Ne yapmam lazım başka hayvan tameleyebilmek için? Aman abandon demeyin şu anki hayvanımı abandon etmeyi hiç düşünmüyorum şahsen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yanındakı Petı ya abonded edıceksın yada stable a koyucaksın Tame yaparken yanında hayvanın olmamalı dısmess ıse yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Püü yandık desene, kırk saatlik yolu çek şimdi :P Neyse saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 :P harbi noob sorusuymus :D levelin ne bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hazır böyle bir konu açılmışken ben de bir soru sormak istiyordum nezmanadır. Blizz'in stable'ı sadece 2 slotla kısıtlamasının nedenini bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 daha az hayvana sahip olup, bölece hem talentların gibi hayvanlarında karakterini şekillendiriyor, hemde petinle daha rahat bağ kuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hunter petleriyle ilgili güzel iki tane adres veriyim gerçi ünlüler zaten baya http://petopia.brashendeavors.net/ ve hangi ability hangi petten alınır bakmak için http://www.goodintentionsguild.info/hunters.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Petopia'yı bayadır takip ediyorum da, çok karışık geldi site bana. Belki aklıma takılan sorulara cevap arama şeklim yanlıştır. 42. levelım bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 boşver ayıyı bi king bangalash yakışır sana (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar