Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop tavsiye!

jeefo

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar bi arkadasim bugunlerde laptop almayi dusunuyor.yaptigi arastirmalar sonucunda ozellik ve fiyat olarak en uygun bilgisayari casperda bulmus.ayni ozelliklerdeki diger marka bilgisayarlarla arasinda 250-300 usd fark var.Bu markalar da HP,LG,Toshiba gibi markalar.Sonyde mesela fiyat farki daha da fazla.
bi tavsiye bekliyoruz,tek soru isaretimiz casperin ozelliklerine nazaran iyi bir performans gosterip gostermeyeceği.asiri isinma gibi problemleri var midir acaba??Onerilerinizi bekliyoruz.ozellikle daha once casper kullanmis arkadaslar varsa,yardımcı olsalar cok seviniriz.
ahanda link:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71199
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gecen sene aldım laptop casperlara baktım ama ne biliym cok fazla guvenemedim. kuzenim seneler once bi casper bilg almıstı deli gibi sorun yasamıstı. o zamandan beri casper a guvenmiyorum. fiyat olarak soyledigin dooru baya bi ucuz casper dierlerinden ama dierlerinin teknik servis destek falan onlar cok daha iyi ve de ne biliym casper a gore cok daha fazla oturmuslar. ben hp pavilion dv6000 aldım baya da memnunum bide soyle bişey var ben ispartada bile hp teknik servis buldum daha casperın teknis servis tarzı bişeyini gormedim. bi sorun olsa yok o ona gondersin istanbula gitsin gelsin cart curt baya uzun iş ben hp derim her kosul. alırken biraz fazla vericeksin ama ertesi sene bi tane daha almak zorunda kalmamak en iyisi...
Sosyal ağlarda paylaş

hp compaqnx serisinden bulursan kacırma.acer de fena degil bircok arkadasım kullanıyor ve de memnunlar.ama elektronik esya biraz-ve nedense-sans isi.cok iyi bir markanın bir modeli sorunlar kralı cıkarken vasat bir markanın bir modeli ise performans canavarı cıkabiliyor.simdiden hayırlı olsun bu arada ;)
Sosyal ağlarda paylaş

toshiba notebooklar dizayn ve performans olarak iyi ama ayni performanstaki nottebooklardan en az 200 dolar farkı wardır.yazılımları çok güzel fakat pili fazla dayanmıyor.diğer makinalari bilmemde sanki wirelessıda vasat gibi geldi.bazen asus un girdiği wirelessa benimki görmüodu bile.bunlar hariç makinamdan memnunum hiçbir sorun cikarmadi teknik olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Sony Laptop almamanı tavsiye ederim. Param var Sony olsun istiyorum diyorsan AR serisinden alabilirsin onların fiyatıda 4.000YTL civarlarında. Fakat şu varki pahalı olmasının yanında "abi bu cihaz bu fiyata değer" diyemiyorsunuz. Nedeni ise Karbonfiber kasa olan modellerinde Laptop'un alt kısmı karbon fiber olmadığından dolayı Material uyuşmazlığı var. Bu demek oluyor ki " Dağıldı lan bu " modunada girme riskin var.

Ben önerecek olursam Toshiba veya Samsung Fujitsu derim. Fiyat olarakta çok abest değiller.Tabi paran varsada HP'den vazgeçme .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...