Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Geçenlerde şu Samsung LCD TV'yi aldık ve Digiturk bağlattık.

Tabi Digiturk'un yaptığı yayının çözünürlüğü ile TV'nin "Oto Genişlet" özelliği bir araya geldiğinde, Digiturk yayını bazen ( gerçi bunu da anlamış değilim neden?) ciddi anlamda kötü görünüyor.

Altın uçlu SCART önerildi eve gelen Teknik Servis tarafından.

Başka yapılabilecekler neler?
Mesaj tarihi:
tmm 16:9 formatında oto genişletme yapıyor ama
farklı bir mod o
kumandasından seçebiliyosun, biliyosundur, 4-5 farklı mod vardı

bazı modlar güzel oturmuyor ekrana normal yani bu
4:3 mesela en güzelidir; çünkü yayınlar hem geniş ekrana uygun deil hem de hd deil.
ama 55 ekran tvden farkı olmuyor, 82 ekranın, 4:3 te

bence normal 16:9 seçmek en iyisi
Mesaj tarihi:
Selam,

Kuzenim Philips LCD'de d-smart ile aynı sorunu yaşadı. Altın kaplamalı scart kablosu aldı ve yayın kaliteleri fark edilir düzeyde arttı. Bence mutlaka sen de denemelisin.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Ben de bugün 22" Samsung 226BW LCD monitör aldım. Monitör canavar.. ama bir çözünürlük sorunum var. Asus GeForce 6800 kullanıyorum. Çözünürlük listesinde 16:10 aspect ratio ayarında tek çözünürlük var, o da monitörün native çözünürlüğü. Yani 1650x1080. Bilgisayarım pek iyi olmadığı için bu da oyunlarda sorun yaratıyor.

226BW kullanıp da daha düşük 16:10 çözünürlükleri kullanan var mı? Yada yardımcı olabilecek?
Mesaj tarihi:
16:9 diyen kim? 16:10 tabii ki. Nerdeyse bütün widescreen'ler 16:10 zaten. Ters hatırlamışsın sen. :p

Bu arada sorunu çözdüm. WHQL olan son ForceWare sürümünü kurduktan sonra, http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7682 burda yazdığı gibi yapınca oldu.
  • Yeni Oluştur...