Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selamlar, Geçenlerde şu Samsung LCD TV'yi aldık ve Digiturk bağlattık. Tabi Digiturk'un yaptığı yayının çözünürlüğü ile TV'nin "Oto Genişlet" özelliği bir araya geldiğinde, Digiturk yayını bazen ( gerçi bunu da anlamış değilim neden?) ciddi anlamda kötü görünüyor. Altın uçlu SCART önerildi eve gelen Teknik Servis tarafından. Başka yapılabilecekler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 16:9 izleyebilrisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 16:9 zaten, Oto Genişletme bu orana ayarlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 tmm 16:9 formatında oto genişletme yapıyor ama farklı bir mod o kumandasından seçebiliyosun, biliyosundur, 4-5 farklı mod vardı bazı modlar güzel oturmuyor ekrana normal yani bu 4:3 mesela en güzelidir; çünkü yayınlar hem geniş ekrana uygun deil hem de hd deil. ama 55 ekran tvden farkı olmuyor, 82 ekranın, 4:3 te bence normal 16:9 seçmek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 pan and scan modu olmali, ona bakin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Selam, Kuzenim Philips LCD'de d-smart ile aynı sorunu yaşadı. Altın kaplamalı scart kablosu aldı ve yayın kaliteleri fark edilir düzeyde arttı. Bence mutlaka sen de denemelisin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ben de bugün 22" Samsung 226BW LCD monitör aldım. Monitör canavar.. ama bir çözünürlük sorunum var. Asus GeForce 6800 kullanıyorum. Çözünürlük listesinde 16:10 aspect ratio ayarında tek çözünürlük var, o da monitörün native çözünürlüğü. Yani 1650x1080. Bilgisayarım pek iyi olmadığı için bu da oyunlarda sorun yaratıyor. 226BW kullanıp da daha düşük 16:10 çözünürlükleri kullanan var mı? Yada yardımcı olabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bi dk ya. samsung lcd 16:9 mu widescreende? bi wievsonic 16:10 kullanıyo sanıyodum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 16:9 diyen kim? 16:10 tabii ki. Nerdeyse bütün widescreen'ler 16:10 zaten. Ters hatırlamışsın sen. :p Bu arada sorunu çözdüm. WHQL olan son ForceWare sürümünü kurduktan sonra, http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=7682 burda yazdığı gibi yapınca oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar