Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iCe vs NiS - rip s involved !

draedan

Öne çıkan mesajlar

dun anlattigim 2 guild savasini foruma tasidilar. 2 guild arasinda acaip bi nefret var anlasilan, daha once de cok catisma olmus.
dun sans eseri davet edilmemle rip ler bu ise girdi ve de dunyaya ilan edildik, artik NiS 'ler RiP 'leri dusman olarak goreceklerdir haber ola.

detaylar icin buraya:

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Eclipse&message.id=219280[signature][hline]eededo tha AssaulteR
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

bana dalcaklar da benim rip im oturup seyretcek mi saniyosun ?
anca reb ler ruyasinda gorur bunu, en guzel ruyasi olurdu o da.

ayrica butun imp ler reb lere karsi her zaman 1 dir.[signature][hline]eededo tha AssaulteR
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.imagedump.com/index.cgi?pick=your_stuff&user_id=7234

sshotlarin linkidir. birsuru vardi ama boyuna ul a usendim acikcasi.[signature][hline]eededo tha AssaulteR
Sosyal ağlarda paylaş

nis ler norvegian in space guild i.
ben rip im, o savasta 3 guild vardi - ice, I, rip -gerci 1 tek ben- VS nis -[signature][hline]eededo tha AssaulteR
Sosyal ağlarda paylaş

şuan onlinegaming dünyasının en büyük guildinin hem üyesi hemde subayıyım şayet bizim üyemiz böyle bir sorumsuzluk yapsa saniyesinde attığımız gibi elimizden ne geliyorsa oyunu oynamaması için yaparız.

Şayet Rip bir kişiden oluşuyor olsaydı istediğini yapabilirdin ama başkalarını bu şekilde bağlayacak bir hareketi böyle fevrice anca bir türk yapabilirdi tebrikler[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

1. si onlar savas ilan edebilirler dedim bak, biz ediyoruz diyerek rip uyelerine bi saygisizlik yok, onlarin sozunu dinlemeden.

2. si reb ler her zaman dusmandir.[signature][hline]eededo tha AssaulteR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
draedan, 12 January 2004 19:54 tarihinde demiş ki:
1. si onlar savas ilan edebilirler dedim bak, biz ediyoruz diyerek rip uyelerine bi saygisizlik yok, onlarin sozunu dinlemeden.

2. si reb ler her zaman dusmandir.

-- updated --
sorumsuzluk felan demissin cok sacma. imp ler olarak her sekilde tek amacimiz var, rebel denen teroristleri yok etmek. ne farkeder ali ya da mehmet in ya da onlinegaming in en buyuk guild i.[signature][hline]eededo tha AssaulteR
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 12 January 2004 18:43 tarihinde demiş ki:
şuan onlinegaming dünyasının en büyük guildinin hem üyesi hemde subayıyım şayet bizim üyemiz böyle bir sorumsuzluk yapsa saniyesinde attığımız gibi elimizden ne geliyorsa oyunu oynamaması için yaparız.

Şayet Rip bir kişiden oluşuyor olsaydı istediğini yapabilirdin ama başkalarını bu şekilde bağlayacak bir hareketi böyle fevrice anca bir türk yapabilirdi tebrikler

"elimizden ne geliyorsa oyunu oynamaması için yaparız."Böle bi lafı söyleyen birinin guild yapısından ve içindeki elemanlarının özelliklerinden şüphe ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

matığı şöyle açıklayayım herkesin birinci görevi yanındaki adamı hayatta tutmaktır şayet başkalarını tehlikeye atıyorsan guild bilincinde yerin yoktur[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

shadowbane de kurallar biraz daha serttir. swg nin over-covert sululuguna benzemez. ayrica baska askeri disiplinle kurulan devasa guildler olan oyunlar vardir. bireyler guild adina hareketlerde bulunamazlar. swg onlardan biri degil, cunku takim calismasi olmadan da bir kac bireysel caba ile pa lar cok guzel ayakta kalabiliyor, kendi gozumle bunu gordum.
Sosyal ağlarda paylaş

her rip uyesi istedigini yapar, istedigi kadar rebel keser, basi derde girersede gerekli yardimi yaninda bulur konudan bahseden arkadasimiz bu guildin veteranlarindan olup, guildini komik duruma dusurecek bisi yapmaz yapsada telafisini bilir. allahin norveclilerinin bizi yada uyelerimizi tehdit etmesi komik bir durumdur. bu da aglayan rebeller kervanının baska bir kilometre tasi o kadar. guild anlayisinizdaki faklılık sizinle ilgili bir durumdur, bunu yasamanız da sızın acınızdan hostur. rıp olarak guıld ınancımız ve onu yasayıs tarzımız da bu catı altındakılerın secımlerıdır. konumuz kısmetse bazı duzenlemeler gelecektır yakında ama rıp 3 5 tane rebelden, 3 5 tane norveclıden cekınecek bır grup degıldır. evet olaydan hepimizin haberi var olay guıld chatte gundeme geldı, sadece uzak bır gezegende olması sebebıyle katılımda bulunmadık cunku cok yogun bı hareket yoktu, arkadasımızda bızı basarıyla temsıl etmıstır, kendısıne tesekkur ederız. ole oradan forumda falan otmusler buyursunlar beklerız yerımız dantooinede ve ulasabıldıgımız bolgelrın hepsınde haın asılerı her yerede keserız.elıne saglık dostum.[signature][hline]sad [R.I.P]
marksman, scout, bounty hunter, entertainer, pistoler, image designer(h1 sith), medic, combat medic(h2 jedi), doktor ve bu seferde artisan(h3 jedi) dedi (BITMEEEEEEEZ)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Enginar, 12 January 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Böyle bi topic te bile fevrice tartışma başlatmaya çalışan anca bir türk olabilirdi tebrikler

+1

said:
sadATS2, 13 January 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
her rip uyesi istedigini yapar, istedigi kadar rebel keser, basi derde girersede gerekli yardimi yaninda bulur konudan bahseden arkadasimiz bu guildin veteranlarindan olup, guildini komik duruma dusurecek bisi yapmaz yapsada telafisini bilir...

ulasabıldıgımız bolgelrın hepsınde haın asılerı her yerede keserız.elıne saglık dostum.

+1[signature][hline]
8-)
Devvo Ki'yyst
Master Sharpshooter
Teras Kasi Novice
Ex-Master Creature Handler
Ex-Master Ranger
(R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...