Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Az önce haber tekrarını izlerken ekrandaki yazıyı görünce baya bi güldüm :) Bu televizyon kanalları magazini ne çok seviyolar hey allahım hehe. Yani CHP nin yaptığı şey ancak bukadar ciddi anlatılabilirdi heh.. not: bu topik siyasi diil ^^ magazin (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 "Kevin Costner kalktı Amrarigalardan geldi resepsiyona, CHP gelmedi aaaa" tadı yakalamış medyamız. Ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 flas tv nin haberdir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 kanal 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 lol hastasiyim dinci medyanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 sabah ben de tv'de gördüm, süper bir haberdi. chp'yi kınamak için ters takla atıyorlar. ha bir de 29 ekim'i geçtik, böyle kanal 7 olsun, 24 olsun, sadece kevin costner'dan bahsetti. tamam sevdiğim bir aktördür, robin hood filmine hastayımdır, perfect world de enfestir de, yahu kardeşim iyiki bir kevin costner geldi, eh i. melih gökçek'le yemek yemesini bile gösterdiler. çok özlemiştim yüzünü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 lol iyiymis hakkaten XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar