Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Başlık da aman aman açıklayıcı olmadı ancak. Şöle izah edeyim; gene her zamanki gibi daily quest tadında TTnet müşteri hizmetlerini aradım bu gece :> gene aynı muhabbetler vs.. ama bu sefer patladım ben. eve teknik ekip istiorum gelsinler, duvardaki hattımdan makinemin kablolarına kdar kontrol etsinler yeter bıktım vsvs yardırdım. şimdi bu hafta sanırım bi amca yollarlar eve. adam gelcek bakcak sayfalara giricek. aha goggle açılıo bunda sorun yok dicek ben adamı gırtlaklicam. bu amcaya ben wowda 5k - 10k ms le oynadıımı sölesem anlamicak beni. velhasıl ben ne desem de ne sölesem de benim bu sorunumu anlarlar :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Grev varken kimi gönderiyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 wow sorunu sende değil yurt dışı çıkış noktalarında o yüzden eve Bill Gates bile gelse malesef faydası olmaz:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şölekü, grevi ttnet diil telekom yapıomuş. yani ttneti bağlamıo. öle dio adamlar. ve o yüzden en kısa sürede teknik amcaları yolluoz eve dediler. yurt dışı çıkışı gg dimi lan sölemiosunuz ama biz bilioz öle dimi lan dediim zaman da "asla yok öle bişi" yapıolar. onlar öle yapunca ben de ii ok buyrun gelin bakın o zman hattıma dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 amcaya deki ; 68 gigabit yurtdışı cıkıs kapasiteniz var 1 megabite bolersen 68 bin eder (yaklasık ) ,4 milyon aboneniz var 68 bin kisi 1 megabit tam kapasite kullansa cıkıslar doluyor ne bok yemeye hala VDSL bilmem 30 megabit verecegim diyorsun hala , bize yol lazım emmi de ferrari değil..... Ama once testere IV e git belki amcaya ne yapacagına karar vermene yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu arada rapidsharein cıkısları 120 gigabit :)-D:)o>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 neo süper bi msg tebrik ederim ama heriflerin bi bok yapacaı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ya telekoma hergun sövüyorum 1 ay önce yeni eve tasındım telefon hattınıda tasıtmak için dilekçe verdim adam baglamak için gün verdi o gün grev basladı 2 hafta daha eklendi kafeden girdim bi kaç kez oyuna feci lag var flm baya uzak kalmısken sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Fin, yolun Mısır'a, Arabistan'a falan düşerse dikkatli ol dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Salyangoz ucuzluğu anlatamamış.. Hızı güzel göstermiş ama kullanılabilinir. Birde telekoma "amarikalıların bi lafı var bildin mi?" de onlar anlar :P Zaten zeka seviyelerine göre anlayabilecekleri en uçuk laf budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ahahah resime bayldım cidden helal olsun NEO + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Rapidsharedeki çıkış 170 gbit :D Hoş, kasım sonu yurtdışı çıkışlarımız ikiye katlanacakmış, dört gözle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 onu sen çoooooooooooooooooook beklersin.Adam kasım sonu demiş hangi kasım? bu yıl demiyom nasılsa der 34075349853968453847562384795 yıl sonra yapar.O iş yalan ister 4 gözle ister 4m gözle bekle ama çok beklersin söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 anasına sövünce anlamıyor. onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NEOZEPRON Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 alın bunuda imzanız yapın sesimiz duyulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 alo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de duruma uygun(ayrıca duygularımı çok güzel ifade eden) bir video ekleyeyim bari. Gerçi biraz eski ama herzaman için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 adamlar arsız ne desen anlamazlar arsızlıkları kanlarına işlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gerçi o da var, şimdi grevi bahane eder, gerekli iyileşirmeleri grev yüzünden yapamadık der. Çok adi canım bunlar da :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar