Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Meraba arkadaşlar. 1-2 Haftadır Dexter dizisinin jeneriğini arıyorum. Youtube türü sitelerde, tıkla ve izle şeklinde bulabiliyorum. Ama bilgisayarıma indiremiyorum. Bunu daha önce bulmuş, temin etmiş biri var mıdır? Varsa bana ulaştırabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Ne zaman izlesem acıkıyorum. Youtube den indir varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Filmin sonundaki yönetmenler oyuncular şeyini mi kastediyon? http://www.sho.com/site/dexter/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 S02E05 çıkmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Açılış müziğinden bahsediyorsan var bende, msnden söyle göndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Arkadaşım herkesde senin msnin mi var, adını versene şarkının. Allam ya. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 eve gidince upload ederim sarkiyi ama bende pati de bi dexter konusunds bulmustum azcik arastirirsan bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Lans, adamda msnim sen onun adını bilmezden beri var. Öptüm jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 o ne demiş Lancelion said: Arkadaşım herkesde senin msnin mi var, adını versene şarkının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 jacabo said: eve gidince upload ederim sarkiyi ama bende pati de bi dexter konusunds bulmustum azcik arastirirsan bulabilirsin Evet forumda link verilmişti. Biraz araştırırsa arkadaş eminim bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ADI YOK Kİ AGALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Rolfe Kent - Dexter 5'di sanırım şarkının ismi. elimde yok, ama download programlarında aratınca çıkar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ADI YOK Kİ AGALAR Eşşek herif kaç saattir çırpınıyorum Dexter pls diye hadi yollasana Kel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0Si6YLWRS9A www.youtubeindirici.com/ www.youtubekaydet.com/ www.youtubeyukle.com/ bissürü site var hatta program fln var youtube vs sitelerindeki videoları indirmek için :P sana balık vermiom balık tutmayı öğretiom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 elimde var rapid' e upload ediyorum birazdan :) edit: evet repleri görelim :P download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Geçen günlerde kendim upload etmiştim arkadaşlarla paylaşmak için. içinde açılışda ve dizinin içinde kullanılan müzikler var. http://rapidshare.com/files/64623615/Dexter_OST_192kbps.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ooo alo-matik gelmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kingpin ile alomatik sizlere teşekkürü borç bilirim. Çok sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Fistan said: ooo alo-matik gelmiş =) alomatik buraya yumruk havaya. mis gibi dvd'ler yollamıştı adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar